הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Deadlift Day (180X10)

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
השקעתי וצלמתי אימון דדליפט מלא (בפעם הראשונה מזה תקופה ארוכה עם מגנזיום):

137.5X5, 157.5X5, 180X10, 117.5X5X10

עשיתי את האימון אחרי יום עבודה קשה. באמת שלא היה לי כח ואני באתי לאימון כשאני מוכן להסתפק ב-180X8. ה-BBB עם העצימות החדשה היה קשה בהתחלה אבל אח"כ זה הווה מן תרפיה. בחלק מהסטים האחרונים ב-BBB כבר הפסקתי לספור ויצא לי 11 חזרות ו-12 חזרות.

משקל גוף: 98~

לינק ללוג 531

כל הכבוד!
חזרה עשירית שלך כבר מתחילה להיות מסוכנת, תזהר עם זה..
ולמה אין מוזיקה בחדר כושר? 😵

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
חזרה עשירית שלך כבר מתחילה להיות מסוכנת, תזהר עם זה..
ולמה אין מוזיקה בחדר כושר? 😵

זה לא היה מסוכן פשוט באתי עייף ורציתי כבר לסיים. שים לב שאני מחזיק גב תחתון. סתם זלזלתי ועשיתי גריינד 🥴

ולמה אין מוזיקה? זה הדבר האחרון שחסר לי שם. אבל מצטער שלא שמתי מוזיקת רקע ערכתי את כל הדבר בעורך של יוטיוב ואני לא מצאתי איך אפשר להוסיף מוזיקה מהמחשב.

חזק, חזק ,חזק!!!

יפה מאוד, אחלה טכניקה. והתקדמות מעולה!
זה לא 'הקפצה' הצורה שבה ה BBB מבוצע? אין צורך בסט-אפ לכל חזרה?

שוב, יפה מאוד.
ניראה שהמשקלים שבחרת לסבב הנוכחי הם בחירה נכונה.

• פותח/ת השרשור
חזק, חזק ,חזק!!!

יפה מאוד, אחלה טכניקה. והתקדמות מעולה!
זה לא 'הקפצה' הצורה שבה ה BBB מבוצע? אין צורך בסט-אפ לכל חזרה?

שוב, יפה מאוד.
ניראה שהמשקלים שבחרת לסבב הנוכחי הם בחירה נכונה.

תודה רבה 😃 וכן אני עושה touch & go למרות שזה לא טוב. אבל באמת שאין לי סבלנות מנטלית לעבור 5X10 עם חזרות פרופר. ניסיתי כמה פעמים ונשברתי בסט השני או השלישי...

וכן כרגע זה נראה ככה אבל בשבוע השלישי מצפה לי 200 וכנ"ל גם סקוואט כבד בסוף...מקווה לטוב 🤪

כל הכבוד, מרשים מאוד
הייתי משנה שני דברים - 1. נועל ברכיים בכל חזרה (לא בכולן נעלת), 2. לא עושה טאץ' אנד גו. זה לא עניין של סבלנות, זה עניין של קושי - 50 חזרות מdead stop הן יותר קשות (בהנחה שאתה לא תנוח הרבה בין החזרות, שזה משהו שגם ככה אין צורך לעשות כי המשקל יחסית נמוך)

שאפו ענק

מוניטין

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, מרשים מאוד
הייתי משנה שני דברים - 1. נועל ברכיים בכל חזרה (לא בכולן נעלת), 2. לא עושה טאץ' אנד גו. זה לא עניין של סבלנות, זה עניין של קושי - 50 חזרות מdead stop הן יותר קשות (בהנחה שאתה לא תנוח הרבה בין החזרות, שזה משהו שגם ככה אין צורך לעשות כי המשקל יחסית נמוך)

שאפו ענק

מוניטין

תודה. לגבי 1, בין אם התכוונת לסטים של ה-BBB או לא, אני נועל ברכיים כל חזרה למרות שזה T&G, תפנה אותי לאיפה אתה חושב שזה קורה. ו-2, כמובן שזה עניין של קושי...בגלל זה אין לי סבלנות לעבור את הסבל הזה ואני דופק סטים של 20 שניות במקום 40 שניות. וכיוצא מכך זה גם כן עניין של סבלנות. גם לדעתי זה דפוק אבל אני לא מייחס לזה חשיבות מספיק גדולה כדי לתקן בנתיים.

ותודה שוב 😃

מרשים אחי כל הכבוד
אני מת כבר להגיע לסייקל 2-3 בתוכנית הזאת ולעשות את המשקל הזה לחזרות

אחחח ביי ביי איזה חיוך דפקת בחזרה העשירית של ה 180 😃. ריספקטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית