הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כשאין זמן לאירובי, איך בכל זאת להציל את המצב ! פוסט חדש שלי

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
http://rancohenpt.blogspot.co.il/2013/12/blog-post_26.html

כשאין זמן לאירובי, איך בכל זאת להציל את המצב !
הרבה פעמים קורה שמסיימים אימון משקולות ומגלים שהשעה כבר מאוחרת וצריך ללכת. כתוצאה מכך רוב המתאמנים מזניחים את הפעילות האירובית שלהם. מה עושים כדי להציל את המצב ?

אקדים בכך שהפתרון הנכון הוא לתכנן את האימונים והכניס באופן קבוע פעילות אירובית, וסיבולת אנאירובית. כל אחד בהתאם למטרה שלו.כשיש אימונים שזה לא מתאפשר מה שאני אוהב לעשות זה אינטרוואלים. במיוחד במכונת החתירה.

leadImage.jpg

המשך בלינק http://rancohenpt.blogspot.co.il/2013/12/blog-post_26.html

נערך לאחרונה:
אני חושב שאת הדברים הכי ׳מבאסים׳ באימון צריך לעשות בתחילת האימון, אני אסביר את כוונתי: נניח ארובי או בטן ...
זה משהו שרובנו הגדול מזניחים או שאוהבים פחות, לכן כשדוחים את זה לסוף האימון והרגע מגיע - פתאום השעה מאוחרת, פתאום אין כוח, פתאום המכשירים תפוסים וכו׳
לא יודע לפחות אצלי זה כך... הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה פשוט מאוד , אני מתחיל את האימון בארובי ואז בטן ואז חזה ידיים רגליים וכו׳ כך אני שומר לסוף את מה שאני אוהב ועושה אותו בכיף ולא מחפף... ואת מה שאני שונא לעשות עושה בהתחלה, נפטר מזה והולך הלא
תנסו את זה בבית !

אני חושב שאת הדברים הכי ׳מבאסים׳ באימון צריך לעשות בתחילת האימון, אני אסביר את כוונתי: נניח ארובי או בטן ...
זה משהו שרובנו הגדול מזניחים או שאוהבים פחות, לכן כשדוחים את זה לסוף האימון והרגע מגיע - פתאום השעה מאוחרת, פתאום אין כוח, פתאום המכשירים תפוסים וכו׳
לא יודע לפחות אצלי זה כך... הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה פשוט מאוד , אני מתחיל את האימון בארובי ואז בטן ואז חזה ידיים רגליים וכו׳ כך אני שומר לסוף את מה שאני אוהב ועושה אותו בכיף ולא מחפף... ואת מה שאני שונא לעשות עושה בהתחלה, נפטר מזה והולך הלא
תנסו את זה בבית !

אבל אז האימון נפגע..

במיוחד במכונת החתירה.

זה יכול להיות אחלה גיוון, חבל שאין את המכונה הזו במכון כושר שאני מתאמן...

אצלי במכון יש הליכונים, אליפטיקל ואופני כושר. לצערי את מכשיר החתירה הזה.

בתור מכשיר אירובי זה קצת משעמם, אבל בתור כלי לאינטרוולים אפשר לרצוח את עצמך עליו די בקלות
ועם פחות השפעה על הגוף מאשר על הליכון.

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות את הרעיון של האינטרוואלים בכל מכשיר אירובי,
אפשר לעשות אימון טאבטה ללא מכשירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית