הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להוריד שומן/לחטב את המותניים?

Anthony

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
יש לכם אולי תרגילים ממש שעוזרים למותניים ביקשתי כבר אבל לא ממש הביאו לי אני מתכוון להסטונים ביוטיוב כי במכתב אני לא מבין פשוט חיטבתי הכל יפה אבל במותניים יש שומן וזה נראה לא משהו ובאלי להוריד אז חוץ מריצות יש לכם תרגילים שמורידים שומן שם באופן נקודתי ?

תודה לכולם וסופ"ש טוב!

אין דבר כזה להוריד שומן באופן נקודתי, אפשר להוריד מסת שומן ע"י מאזן קלורי שלילי , אבל לא במקום נקודתי.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה להוריד שומן באופן נקודתי, אפשר להוריד מסת שומן ע"י מאזן קלורי שלילי , אבל לא במקום נקודתי.
אז לשמור על מאזן קלורי שלילי אוקי אבל ריצות לא עוזרות בזה ? ראיתי כמה תרגילים לחיטוב המותניים רק שאני רוצה עוד

אז לשמור על מאזן קלורי שלילי אוקי אבל ריצות לא עוזרות בזה ? ראיתי כמה תרגילים לחיטוב המותניים רק שאני רוצה עוד

חיטוב זה אך ורק הורדת אחוזי שומן.
במידה ותעלה מסת שריר במותניים אתה לא תראה חטוב יותר אתה רק תדחף את השומן במותניים ותראה יותר שמן.

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה אך ורק הורדת אחוזי שומן.
במידה ותעלה מסת שריר במותניים אתה לא תראה חטוב יותר אתה רק תדחף את השומן במותניים ותראה יותר שמן.
אז איך להוריד את זה יש לך טיפים משהו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית