הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע גבינה רוסית בשם "טבורוג"

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
דיברתי עם אחד מהמאמנים בחדר הכושר שלי על מקורות חלבון ואיכשהו הוא הציע לי ת'גבינה הזאת

שאפשר להשיג אותה רק במעדניות רוסיות ויש בה בין 30-60 גרם חלבון, מישהו מכיר את אותה גבינה ויכול לאשר ?

היא בכלל טעימה ? איך היא נראית ? משתלם כלכלית לקנות אותה במקום 3,4 גביעים של קוטג' ?

יש טובורג של ויליפוד שזה מלא בתחליפים ויש של משק צוריאל שאין שם תחליפים,אני קניתי ברמי לוי במשקל,די זול.
רוב המעדניות מוכרות ויליפוד,אני הוספתי ממתיק ווניל,הכנתי כדורים ובישלתי במים ואח''כ סיננתי,יצקתי חמאה עם וניל ויצא פצצה.
היום אני לא נוגע בגבינות רזות.

• פותח/ת השרשור
הטבורוג שאני קניתי מתוק ברמה מפחידה. אגב יש מישו שיצא לו לטעום מהטבורוג בטיב טעם ?

אני מחפש אחד שיהיה גם טעים וגם שיהיה בו כמה שיותר חלבון.

יש טובורג של ויליפוד שזה מלא בתחליפים ויש של משק צוריאל שאין שם תחליפים,אני קניתי ברמי לוי במשקל,די זול.
רוב המעדניות מוכרות ויליפוד,אני הוספתי ממתיק ווניל,הכנתי כדורים ובישלתי במים ואח''כ סיננתי,יצקתי חמאה עם וניל ויצא פצצה.
היום אני לא נוגע בגבינות רזות.

זה טבורוג.
תסתכל על התמונה ועל המרקם ותשווה במה שאתה קונה!
הטבורוג שאני קניתי מתוק ברמה מפחידה. אגב יש מישו שיצא לו לטעום מהטבורוג בטיב טעם ?

אני מחפש אחד שיהיה גם טעים וגם שיהיה בו כמה שיותר חלבון.

ממליץ בחום לקנות טבורוג של "טוב טעם"
אתה גם תדע מה המרכיבים שלו.
בנוסף לזה כמות החלבונים שם היא משביע רצון.

כי אפשר לעשות עם טבורוג הרבה קומבינות. עד כדי הוספת שומן טראנס במקום שומן רגיל,
עמילן,מייצבים וכד.
וזה מזיק לבריות ושום דבר טוב מזה לא יהיה.

קבצים מצורפים

• proizvodstvo-tvoroga.jpg
    proizvodstvo-tvoroga.jpg
    KB 38.3 · צפיות: 248
  • פותח/ת השרשור
שתהיה בריא דמיטרי איזה טיימינג יש לך.

אני יוצא מהחדר שלי ופתאום אני קולט את אמא שלי עם פרוסת לחם ועליה הטבורוג צימוקים שקניתי עם כוס נס קפה.

נראה לי הגבינה הזאת הולכת לרוץ חזק בבית.

ובקשר לתמונה- אותו מרקם בדיוק רק עם צימוקים בפנים.

p_O.jpg

אחלה! זה מזון מעוד טוב. תנסו להכין ממנו דברים, סירניקי למשל,קוקטייל
p_O.jpg

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2.jpg
    KB 11.2 · צפיות: 190
  • 1.jpg
    1.jpg
    KB 22.5 · צפיות: 215
סירניקה מכירה, קוקטייל עוד לא שמעתי.... אשמח למתכון 😋🍴
ועם אתה כבר מומחה.... יש דבר כזה טבורוג מחלב עזים/כבשים/בפאלו?

אני לא מומחה, אני למדתי את הנושא לפני.

את רוצה לעלות במשקל? 😃 זה בשביל הכלכית הזואת שבתמונה.
200135256-001.jpg

לערבב בבלנדר עם יוגורט\חלב, פירות-יער או פירות שאת רוצה,בננה למשל הולך טוב,אפשר דבש.
דרך-אגב החשב עונת דובדבנים.

אין טבורוג מחלב עזים,כבשים,בפאלו.
גם ככה הוא עולה בסופרים 50-60 שקל לקילו, כמה היה עולה טבורוג מעזים?
יש באוקראינה, בלי הנדסה גינטית.

או שתעשי לבד בבית, זה יהיה יותר חכם ופשוט.

נערך לאחרונה:
את רוצה לעלות במשקל?
לא רלוונטי המשקל, העיקר להיפטר מהקרס 😣
והבריאות שווה את כסף....

יש באוקראינה, בלי הנדסה גינטית.
כן, אבל האונקולוגיה שלהם לא משהו... אז אני ישאר בארץ כבר....
לעשות בבית.... ברוסיה אמא באמת הייתה מכינה את זה לבד פעם... נראה לי... או שזאת הייתה השכנה....
תודה על המתכון.

• פותח/ת השרשור
נראה לי ששבוע הבא אעשה סיור בטיב טעם אז אקנה שם את הטבורג וכמה בירות.

לפי ניסיוני האישי עם טבורוג(אוכל אותו 6 שנים, כל יום בין 0.5 לקילו וחצי). לרוב זה 10 גרם חלבון, נתקלתי בכמה שכתוב 13 ואפילו 17 אבל הסטנדרט הוא 10. כמות פחמימה נעה בין 1.5 ל-5 גרם. כמות שומן לרוב היא 0 3 5 ו9. עדיף ללכת על מינימום 3 ועדיף 5 כי ויטמין D וסידן צריכים שומן כדי להיספג בצורה טובה יותר. בכללי יוצא 100 קלוריות ל100 גרם שזה מצוין. כמות הסידן נעה בין 80 ל-200 מג סידן(מספיק די ויותר). אני קונה 4 6 "דליים" כל אחד 560 גרם ומסיים בין 1 ל-2 ביום(צמחוני לא אוכל ביצים). הטעם לא משהו, המרקם בערך כמו טחינה גולמית(קשה לבלוע). ברוסיה ככל שהטבורוג מוצק יותר הוא טוב יותר. כמות הנתרן דלה יחסית לשאר הגבינות שיש בישראל(סקי,קוטג,גבינה לבנה) ולכן לא צריך לדאוג ללחץ דם לספורטאים מבוגרים. אני מוסיף דבש לפעמים, יש חנויות שמוסיפים ממתיקים אבל שוב אתה לא יודע כמה שמו ולכן עדיף לקנות נקי ולהוסיף בעצמך- כשאתה קונה טבורוג בטעמים מאיזה מעדניה תצפה ל-150-200 קלוריות ל100 גרם כאשר גבינה לבנה עם כף(20 גרם של דבש) על חצי קילו יהיה בסביבות ה-560 קלוריות כאשר המוצר המומתק יהווה 750 קלוריות מינימום. כמוכן בכל טבורוג בסופרים יש הרבה אבל באמת הכו-שר- הרבה חומרים משמרים. בגלל זה עדיף לקנות טבורוג שמתקלקל בין 2-4 ימים מאשר אחד ששורד שבועיים וחודש. טבורוג שעושים בקיבוץ,במעדניות,בכפר וכו לרוב מכיל הרבה פחות חומר משמר ובגלל זה קשר ישיר עם הספק יהיה מצוין למי שבאמת אוכל הרבה. יש טבורוג מעיזים, הרבה יותר יקר- אותה כמות חלבון אבל הטעם טוב יותר. הטבורוג הזול ביותר שקניתי היה -18 שקל לקילו והכי יקר 30. עכשיו אני קונה טבורוג בלי חומר משמר במעדנייה בראשון 22 שקל לקילו, טעם לא משהו,מרקם גם. אפשר לשפר את המרקם אם מוסיפים חלב או מים ואת הטעם בעזרת דבש וכו. כל הקטע שטבורוג מעולה בכל דייטה(פרט לטבעונות מהסיבה הברורה), גם לדייטה קטוגנית דלת פחמימה, גם לפני תחרות בודיבילדינג וגם אם רוצים להרגיש שובע לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
@Leon יצא לך לאכול מהטבורוג בטיב טעם ? אם כן איך הוא מבחינת טעם וערכים תזונתיים ?

לא משהו, מבחינת ערכים אם אני לא טועה 13גרם שזה נחמד אבל המחיר לא שווה את זה, תקן אותי אם זה התשנה אבל פעם אחרונה שבדקתי עלה אצלהם 27 שקל שזה לא מעט. המרקם "עדין" מה שגורם לי לחשוב שמוסיפים הרבה מים. בכל מקרה,תנסה ואם לא יזרום לך עבור לקרלברג(שם יש טבורוג עם מרקם עדין במחיר 25 שקל לקילו עם 14 גרם חלבון- אכלתי אותה שנתיים.. בקיצור בטיב הטעם נסבל ו"הטיב" לא שווה את המחיר. שוב אני בדקתי באשדוד,ראשון ורחובות(לא בטוח שכל סניף זה אותו דבר, לפני הרבה זמן) אם אצלהם זה לפי משקל תבקש לראות את "השק" שממנו הם שופכים לקופסה. שם כתובים הערכים.. לפעמים אתה צריך להיות נודניק ולבוא בבוקר כדי לבקש לראות רק ערכים..

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה,תנסה ואם לא יזרום לך עבור לקרלברג(שם יש טבורוג עם מרקם עדין במחיר 25 שקל לקילו עם 14 גרם חלבון- אכלתי אותה שנתיים..

את הטבורוג שקניתי אתמול קניתי מסניף קרלברג בחולון. היו שם 2 סוגים - אחד טבורוג רגיל והשני טבורוג מתוק עם צימוקים ולקחתי את הסוג השני.

יש לך מושג אם גם הסוג השני מכיל 14 גרם חלבון ?

לגבי גבינת עזים, קניתי באזור תעשייה ישן של ראשון, רציתי לטעום- עלה לי 17 שקל לשקית של 500 גרם. היה דומה בטעם לזה http://www.zuriel.co.il/product/גבינת-עזים-למריחה-5-250-גר/
, לא מבין למה אנשים מתרגשים מעזים.. ערכים זהים, מחיר יקר טעם רק קצת יותר טוב.. לפעמים הרבה אבל המחיר.. אם אתה קונה מומתק אני משאר שיהיה יותר פחמימה ופחות חלבון. בגלל זה לא מתפשר על ערכים. לשפר את הטעם יש מספיק דרכים אבל לפחות אתה יודע בוודאות כמה אתה שם. בערך כמו לנסות לנחש כמה שמן שם השף באיזה סלט. שמן משפר את הטעם, ולשף לא ממש אכפת מזה שאתה סופר ערכים. אותו דבר לגבי הטבורוג. חוץ משסוכר ממכר יותר,טעים יותר (תנסה לאכול דיונון ואז לאכול סופגניה) הוא גם פוגע בהישגים שלך. אני משאר שהשפעה של טבורוג בטעמים (נגיד 15 גרם פחמימה ל100) על האינסולין כארוחת בוקר שונה מהשפעה של טבורוג שמכיל 2 גרם פחמימה.

• פותח/ת השרשור
השאלה מה אני יכול להוסיף לטבורוג רגיל כדי שהוא יהיה יותר נסבל כי הטעם שלו בלי כלום הוא דיי טפל.

כדי לא לעלות יותר מדי קלוריות, חלב אחוז אחד רק כדי להוסיף לחצי קילו\קילו של טבורוג, יחד עם כף או 2 כפות דבש (60-120 קלוריות) יצא לך בסביבות 700 קלוריות לחצי קילו, 100-150 מ"ל חלב(בשביל המרקם), דבש בשביל הטעם(כ 30 גרם פחמימה) יוצא לך קרוב ל 60 חלבון, 25 גרם שומן וקרוב ל40 גרם פחמימה. אחלה ארוחה, משביעה לכמה שעות. אם אתה לא אוהב דבר, אתה יכול להוסיף איזה יוגורט,ממרח תמרים,שוקולד.. שוב לפחות אתה יודע כמה אתה אוכל ואתה יכול לגוון.

• פותח/ת השרשור
כדי לא לעלות יותר מדי קלוריות, חלב אחוז אחד רק כדי להוסיף לחצי קילו\קילו של טבורוג, יחד עם כף או 2 כפות דבש (60-120 קלוריות) יצא לך בסביבות 700 קלוריות לחצי קילו, 100-150 מ"ל חלב(בשביל המרקם), דבש בשביל הטעם(כ 30 גרם פחמימה) יוצא לך קרוב ל 60 חלבון, 25 גרם שומן וקרוב ל40 גרם פחמימה. אחלה ארוחה, משביעה לכמה שעות. אם אתה לא אוהב דבר, אתה יכול להוסיף איזה יוגורט,ממרח תמרים,שוקולד.. שוב לפחות אתה יודע כמה אתה אוכל ואתה יכול לגוון.

אני יודע שזה ישמע דבילי אבל איך פיזית מוסיפים את הדברים הללו ? למשל חלב 1% שאמרת - זה לא יצור עיסה מימית שלא תתערבב ? אותו דבר בנוגע לדבש שאמרת.

זאת גם פעם ראשונה שאני מתנסה עם המאכל הזה ולא ממש יודע מה הדברים הנפוצים שמוסיפים לו או שאוכלים ביחד איתו.

ממרח תמר - טעים, יוגורט תות 150 מ"ל (הרבה סוכר אבל טעים) מתערבב הכל, בלי חלב או מים קשה לערבב אבל אפשרי. אני עושה את זה, עם חלב מתערבב אחלה. אל נתנסה לערבב עם חלב סויה יוצא מגעיל. חוץ מזה תאלתר. אני מוסיף אפרסק מדי פעם וטוחן אותו.. בכל מקרה מקור זול לחלבון ויותר משתלם מתוסף תזונה.

לא מבין למה אנשים מתרגשים מעזים.
באיזים, במחלבות קטנות לפחות, יש פחות הרמונים (שמוזרקים לבעל החיים). ההורמונים האלה מעלים מאוד את הסיכון לחלות בסרטן...
ומכך מאוד לא מומלץ למי שכבר חלתה. כול התזונאיות ונטורפתיות אמרו לי שעם אני לא מוכנה לוותר על חלב ומוצריו בכלל, אז לפחות לעבור לעזים/כבשים/בפלו .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית