מידע גבינה רוסית בשם "טבורוג"

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
דיברתי עם אחד מהמאמנים בחדר הכושר שלי על מקורות חלבון ואיכשהו הוא הציע לי ת'גבינה הזאת

שאפשר להשיג אותה רק במעדניות רוסיות ויש בה בין 30-60 גרם חלבון, מישהו מכיר את אותה גבינה ויכול לאשר ?

היא בכלל טעימה ? איך היא נראית ? משתלם כלכלית לקנות אותה במקום 3,4 גביעים של קוטג' ?

• פותח/ת השרשור
מה עם כף שמנת חמוצה? לא נסיתה? כי בלי זה היא מאוד יבשה, לא?

לא נראה לי שהגיוני להוסיף שמנת חמוצה כשאני רוצה להמתיק את הגבינה. בכל מקרה לא ניסיתי, המרקם לא ממש מפריע לי.

בחיית לא מבין אותכם: כל סוכר פשוט ומורכב אפשר להוסיף לטבורוג. יוגורטים,פרות,ירקות(סלט),נסטלה,שיבולת שועל עם מים(מה שאני אוכל בחודש האחרון),אבקת חלבון,פרות מיובשים(במיוחד אננס),קוסקוס,כוסמת,אגוזי מלך,גבינות אחרות,שוקולד למריחה,ממרח תמר,חמאת בוטנים(יאמי),שעועית,תירס.. וזה רק ממה שאני זוכר. וזה עוד בלי המאנציז(שאז גם ערבבתי טחינה חומוס וטבורוג וזה יצא טעים).. טבורוג די חסר טעם כמו טופו אז כל דבר שאתה מוסיף אליו משפר טעם פוטנציאלי. אפשר לערבב עם מים וצימוקים אם אתה דואג לקלוריות או להוסיף דקסטרוז עם חלב אחוז 1 אחרי אימון בשביל אפקט אנאבולי מוגבר. בכל מקרה טבורוג מכיל 2 גרם פחמימה ל100 גרם אז אפילו אם אתה מוסיף 2 כפיות סוכר ל100 גרם(שזה ממשש הרבה , אתה עדיין מקבל יחס 1:1 בין פחמימה לחלבון שזה מצוין.

• פותח/ת השרשור
@Moshe any thoughts ?

אם צריך לבחור בין דבש לסוכר ענבים בשביל להוסיף לטבורג, מה עדיף ?

אני לא חושב שאתה מוסיף כמות כזו רצינית שבכלל ראויה למחשבה, מה גם שזה בשביל הטעם - פשוט תאכל מה שטעים לך.

אוכל כל יום 800 גרם טבורוג בלי כלום.... אבל יצא לי כמה פעמים לסחוט עליה לימון, היה דווקא אחלה טעם.

MARRY ME, גסט קידינג 😃 תאכלס מכול מוצרי הגבינה שיש: טבורוג הכי טוב. הכי קצת נתרן. הכי קצת חומרים משמרים. הכי קצת התערבות בטעם(בהשוואה לסקי שGOD KNOW מה מוסיפים לשם). ואחלה ערכים. אם לקחת 0 אחוז(שאני מתנגד בגלל ספיגת סידן,D וכו) בערך 50 קלוריות ל-100 גרם, שזה נטו חלבון. והרבה יותר זול מאבקת חלבון, ואם אתה לא עצלן ומערבב דברים יכול לצאת מעדן.

אזאחרי כל הדיון במייגע לא הבנתי איזו מומלצת איך וכמה לאכול
איך כל כך מה להבין. זה פשוט גבינה לבנה עם טעם ניטרלי שמיועדת לאפייה או בלינצ'ס וכו'. אפשר לאכול אותה גם סתם ככה ויש לה ערכים טובים.
כל אחד פה פשוט רשם איך הוא מעדיף לאכול אותה ומה הוא מעדיף להוסיף כדי לשפר את הטעם. יש כאלה שמוסיפים דבש או ריבה, יש כאלה שמוסיפים שמנת חמוצה, יש כאלה שמוסיפים פירות יבשים. תעשה פשוט מה שמתאים לך מבחינת טעם, ערכים ובריאות.
אני אישית כשאני רוצה לעשות צ'יט אני לוקח את הגבינה, מערבב עם שמנת חמוצה, מוסיף סקופ חלבון וצימוקים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית