הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בן 16.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
אור.jpg

תמונה מניפני כ5 חודשים,בתמונה זאת אני עומד על מישקל 81,יד 40,כרגע אני שוקל 84...והיקיף יד שלי 41 וחצי....גובה 66 או 67..לא יותר ולא פחות.

• פותח/ת השרשור
מזה חברים,איך מעלים לפה תמונה לכול הרוחות,אני חרא במחשבים לא מבין בזה.

• פותח/ת השרשור
אממ,שוב חברים,מאז אני רק עולה במישקל,אני כרגכע נימצא בחיטוב קטן בישביל להיתנקות קצת,אני כרגע על איזה 17 אחוז שומן,ולא באלי לעלות יותר מידי גבוה,נירד לאזור ה11 12 ואז נמשיך במסה,אני ביכלל לא מפחד משומן,פשוט לא באלי להיכנס אחרי זה לחיטוב רצחני אני לא אוהב תשטיות האלה,בנוסף אני עליתי מאז התמונות לדעתי 3 או 4 קילו,והיקיף היד כנ'ל

תמונות אלה צולמו כ 5 חודשים אם לא יותר.

תקשיבו, אף אחד פה לא מבין מי זה אור! אני כל כך שמח שהוא העלה סוף סוף תמונות! הבנאדם מתאמן איתי כמעט יום יום בחדר כושר והוא פשוט קרנף לא יאמן!! מיום ליום רק גודל! הבנאדם חולה על התחום הזה והוא מסיבי בטירוף, יש לו צורה של מקרר! לא להאמין שהוא בן 16 וחצי!

אור עוד כמה שאני אני כבר רואה אותך על הבמה ענקק! מחכה שתסיים את החיטוב ותשתזף כבר! העור שלו כבר לא עומד בקצב העלייה שלו!

• פותח/ת השרשור
תקשיבו, אף אחד פה לא מבין מי זה אור! אני כל כך שמח שהוא העלה סוף סוף תמונות! הבנאדם מתאמן איתי כמעט יום יום בחדר כושר והוא פשוט קרנף לא יאמן!! מיום ליום רק גודל! הבנאדם חולה על התחום הזה והוא מסיבי בטירוף, יש לו צורה של מקרר! לא להאמין שהוא בן 16 וחצי!

אור עוד כמה שאני אני כבר רואה אותך על הבמה ענקק! מחכה שתסיים את החיטוב ותשתזף כבר! העור שלו כבר לא עומד בקצב העלייה שלו!

עומרי זה מאוד מאוד מאוד מחמם לי תלב ליקרוא תגובבה כזאת ממך,ממש העלתה לי חיוך על הפנים,אבל עדיין ,קל את זה בפרופורציות,אני לא כזה גדול עוד,תחרות?שמע יש לי עבודה רבה אבל אני מאמין שאני ישיג תמטרה שלי אתה יודע למה?,כי אני עובד כשה ויגיע לאן ויעשה מה שאני רוצה כי יש לי כוח רצון,ושוב תודה רבה,אני גם מצדיע לך כרגע ואומר לך תמיד שאתה בא למכון,ניראה באמת ניפלא,תודה רבה עומרי,חיממתה לי תלב והעלתה לי מוטיבציה,ביכלל תודה לכולם,בקרוב תמונות חדשות+תמונות רגליים,חח ועדיין חבר'ה,תעשו טובה,תיקחו את זה בפרופורציה מוזר לי ליקרוא תגובות שאני לא אמור לקבל כולכך בסדר גודל הזה 🥰

ואני לא יהיה מחוטב כולכףך,סתם יורד בישביל לא לאגור המון שוממן שיהיה לי אחרי זה יותר טוב ויותר נוח להמשיך לעלות במישקל בלי מעצור.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כמה אתה מחובר לפיסבוק!!כמה אתה מיתחבר!!)=עופר המדריך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לא מבין שאנשים פשוט נימצאים שם בלי לצצאת סתם כככה הוא חושב שמי שמחובר יעני יושן שם אחי :D

אתם רוצים שנשאיר את שניכם לבד? 😉

ולעניין, פלג הגוף העליון נראה מרשים מאוד. נשמח לראות תמונות של כל הגוף.

בהצלחה. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית