הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגב נוטה טיפה יותר מדי קדימה בLB סקוואט

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אמרו לי שהגב שלי נוטה טיפה יותר מדי ממה שצריך בLB סקוואט וזה גורם לי לעבוד יותר מדי עם הגב
אני אישית לא מרגיש את זה
איך עובדים על זה?

אמרו לי שהגב שלי נוטה טיפה יותר מדי ממה שצריך בLB סקוואט וזה גורם לי לעבוד יותר מדי עם הגב
אני אישית לא מרגיש את זה
איך עובדים על זה?
כניראה שזה ניראה ככה בגלל שהעמידה שלך קצת רחבה.
תנסה עמידה צרה יותר ותבדוק אם זה משתפר

• פותח/ת השרשור
כניראה שזה ניראה ככה בגלל שהעמידה שלך קצת רחבה.
תנסה עמידה צרה יותר ותבדוק אם זה משתפר
אני עונ\מד טיפה יותר רחב מרוחב כתפיים עם אצבעות קצת החוצה
זו עדיין יכולה להיות הסיבה?

• פותח/ת השרשור
תנסה לעמוד ברוחב הכתפיים ותבדוק אם עובד לך.
אם לא אז תעלה סרטון ויעזרו לך לתקן את הבעיה.
סבבה ואני אמור להעלות מחר 5 קילו בסקוואט (SS) ככה שאמור לצאת לי 100 קילו
להעלות או להישאר עם ה95?

מנסיון ברגע שהרחבתי עמידה קרסתי פחות עם הגב.
משהו שעוד עזר - עברתי לאחיזה מלאה (THUMBS IN) מה שגורם לעמידת מוצא להיות יותר זקופה.

משהו שעוד עזר - עברתי לאחיזה מלאה (THUMBS IN) מה שגורם לעמידת מוצא להיות יותר זקופה.

אני עדיין עובד עם האגודל מעל. מה גרם לך לשנות ובאיזה שלב של האימונים עשית את זה?

• פותח/ת השרשור
אחד אומר להרחיב השני לא להרחיב ואפילו להקטין
אני באמת לא יודע מה לעשות
אג״ב אתה הרגשת שאתה קורס עם הגב? או שאתה כמוני לא מרגיש את זה בכלל

לא טוב בכלל. קודם כל אתה מחזיק נראה לי נמוך מדי את המוט על הגב, אתה לא מנסה להיות זקוף בסט אפ, לי אישית עוזר להסתכל לשמיים (זה לא משהו נפוץ ולא תמיד מומלץ) אתה חייב להחזיק את הגב חזק חזק זקוף למעלה לשלוח ברכיים כמה שיותר החוצה.

יכול להיות שזו בעיה של גמישות, ממליץ לתרגל Limber 11 (חפש ביו טיוב) לצורך שיפור העניין וגם באופן כללי זה עושה טוב. אתה צריך גם "להוציא תחת" בתחילת התנועה.

• פותח/ת השרשור
לא טוב בכלל. קודם כל אתה מחזיק נראה לי נמוך מדי את המוט על הגב, אתה לא מנסה להיות זקוף בסט אפ, לי אישית עוזר להסתכל לשמיים (זה לא משהו נפוץ ולא תמיד מומלץ) אתה חייב להחזיק את הגב חזק חזק זקוף למעלה לשלוח ברכיים כמה שיותר החוצה.

יכול להיות שזו בעיה של גמישות, ממליץ לתרגל Limber 11 (חפש ביו טיוב) לצורך שיפור העניין וגם באופן כללי זה עושה טוב. אתה צריך גם "להוציא תחת" בתחילת התנועה.

סבבה אני אנסה ליישם את כל זה
אג"ב שהייתי עושה HB לא היה את כל הבעיות האלה
אפשר לעשות HB בSS?

גם לי הייתה את הבעיה הזאת ולפעמים יש עקב טכניקה לא טובה ...
מה שפתר לי את זה , זה להחזיק את החזה מתוח לאורך כל התנועה

• פותח/ת השרשור
אפשר. אבל החוכמה היא לא להתחמק מהחולשות שלך אלא לחזק אותן.
אתה צודק אבל אני רואה בזה בזבוז זמן
למה אני רואה בזה בזבוז זמן? כי זה כניראה בגלל חוסר גמישות
מי יודע כמה זמן אני אצטרך לעבוד על גמישות כדי להגיע לרמה מספקת שאני אוכל לעבוד עם לואובר שבנתיים אני שולט בטכניקה שלך ההיי באר והגמישות מספיקה
אתה מסכים איתי שזה בזבוב זמן לנסות לעבוד עם לואו באר בזמן שאני יכול עם היי באר?

לא.

בנאדם על כיסא גלגלים שמצליח להתנייד ולעשות הכל בחיים, יכול עם המון מאמץ להתחזק ולחזור ללכת. אבל זה בזבוז זמן לא?
בן כמה אתה שאין לך זמן לעבוד על גמישות? הקריירה שלך בסופה?
אתה חושב שמי שכן גמיש מספיק לLB, לא עובד על גמישות?

• פותח/ת השרשור
לא.

בנאדם על כיסא גלגלים שמצליח להתנייד ולעשות הכל בחיים, יכול עם המון מאמץ להתחזק ולחזור ללכת. אבל זה בזבוז זמן לא?
בן כמה אתה שאין לך זמן לעבוד על גמישות? הקריירה שלך בסופה?
אתה חושב שמי שכן גמיש מספיק לLB, לא עובד על גמישות?

יש הבדל בין אחד על כיסא גלגלים והשד יודע כמה זמן ייקח לו עד שהוא יוכל ללכת כמו שצריך לבין אחד שסגנון סקוואט מסוים לא הולך לו אבל יש לו את היכולת לעשות סיגנון אחר
מבחינץי כרגע ולא משנה בן כמה אני (15 לצורך העניין) אני לא רוצה לבזבז זמן שיכלתי להתחזק בו
המטרה שלי כרגע היא חזק אתלטי ואסטטי
אז על הדרך HB יעזור באתלטיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית