עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כניראה שזה ניראה ככה בגלל שהעמידה שלך קצת רחבה.אמרו לי שהגב שלי נוטה טיפה יותר מדי ממה שצריך בLB סקוואט וזה גורם לי לעבוד יותר מדי עם הגב
אני אישית לא מרגיש את זה
איך עובדים על זה?
אני עונ\מד טיפה יותר רחב מרוחב כתפיים עם אצבעות קצת החוצהכניראה שזה ניראה ככה בגלל שהעמידה שלך קצת רחבה.
תנסה עמידה צרה יותר ותבדוק אם זה משתפר
תנסה לעמוד ברוחב הכתפיים ותבדוק אם עובד לך.אני עונ\מד טיפה יותר רחב מרוחב כתפיים עם אצבעות קצת החוצה
זו עדיין יכולה להיות הסיבה?
סבבה ואני אמור להעלות מחר 5 קילו בסקוואט (SS) ככה שאמור לצאת לי 100 קילותנסה לעמוד ברוחב הכתפיים ותבדוק אם עובד לך.
אם לא אז תעלה סרטון ויעזרו לך לתקן את הבעיה.
מנסיון ברגע שהרחבתי עמידה קרסתי פחות עם הגב.
משהו שעוד עזר - עברתי לאחיזה מלאה (THUMBS IN) מה שגורם לעמידת מוצא להיות יותר זקופה.
אחד אומר להרחיב השני לא להרחיב ואפילו להקטיןמנסיון ברגע שהרחבתי עמידה קרסתי פחות עם הגב.
משהו שעוד עזר - עברתי לאחיזה מלאה (THUMBS IN) מה שגורם לעמידת מוצא להיות יותר זקופה.
הרגשתי וגם ראיתי. דוגמא:
לא טוב בכלל. קודם כל אתה מחזיק נראה לי נמוך מדי את המוט על הגב, אתה לא מנסה להיות זקוף בסט אפ, לי אישית עוזר להסתכל לשמיים (זה לא משהו נפוץ ולא תמיד מומלץ) אתה חייב להחזיק את הגב חזק חזק זקוף למעלה לשלוח ברכיים כמה שיותר החוצה.
יכול להיות שזו בעיה של גמישות, ממליץ לתרגל Limber 11 (חפש ביו טיוב) לצורך שיפור העניין וגם באופן כללי זה עושה טוב. אתה צריך גם "להוציא תחת" בתחילת התנועה.
אתה צודק אבל אני רואה בזה בזבוז זמןאפשר. אבל החוכמה היא לא להתחמק מהחולשות שלך אלא לחזק אותן.
לא.
בנאדם על כיסא גלגלים שמצליח להתנייד ולעשות הכל בחיים, יכול עם המון מאמץ להתחזק ולחזור ללכת. אבל זה בזבוז זמן לא?
בן כמה אתה שאין לך זמן לעבוד על גמישות? הקריירה שלך בסופה?
אתה חושב שמי שכן גמיש מספיק לLB, לא עובד על גמישות?