הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפילת אנרגיה באימון

mr.taliman

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
vip gym
יש לי שאלה.
אתמול לקחתי חומר פרי-וורקאאוט חדש: assault. ניסיתי בעבר כל מיני אחרים.
אתמול לקחתי את זה ב11 ועשרים ותכננתי ללכת לאימון בחדר כושר קרוב לבית ואז ראיתי שהקפיצו אותי לעבודה (בחדר כושר רחוק, אני מדריך). הגעתי לעבודה ב12, 40 דקות אחרי שלקחתי והתחלתי אימון. ההתחלה היתה מעולה. עליתי במשקלים בכתפיים. ואז סיימתי סט בסקוואט וקיבלתי נפילת אנרגיה. מישהו חווה את זה פעם? זה מסוכן?

אני בספק מאוד גדול אם זה מסוכן.
זה כמו כשילדים קטנים אוכלים מלא סוכרים ואז הופכים לאנרג'ייזר וברגע שההשפעה דואכת הם הולכים ישר לשנת צהריים.
אחרי עלייה תמיד באה ירידה.

• פותח/ת השרשור
כן. זה סוג של קראש. היה לי את זה גם עם המו רייג' אבל הוא גם דפק לי את הראש.. כנראה בדברים שמשפיעים יש קראש ובדברים שלא משפיעים אין כלום. זה קרה אחרי כמעט שעתיים מאז שלקחתי את זה. השאלה אם לא מסוכן הקראש הזה. היתה לי ממש סחרחורת. עשיתי משקלים שהמון זמן לא עשיתי. C4 שמשפיע על בודיבילדרים לא הזיז לי עם 3 כפות. האסולט השפיע עליי חזק עד הקראש.

• פותח/ת השרשור
קפאין לבד פחות משפיע עליי במשקולות. באירובי זה מצויין. ניסיתי לפני כמה זמן בטא אלנין קראטין וקפאין וזה לא ממש השפיע. האמת ביקשתי מזה שהביא לי את האסולט חומר חזק. הוא הביא לי גם שקית של אנימל פאמפ מתנה ואמר שזה חזק גם בשבילו אז נראה לי שאחכה קצת למרות שרציתי מחר לאימון חזה טרייספ אבל נראה..
תודה בכל אופן לכולכם 😃

אתמול לקחתי את זה ב11 ועשרים ותכננתי ללכת לאימון בחדר כושר קרוב לבית ואז ראיתי שהקפיצו אותי לעבודה (בחדר כושר רחוק, אני מדריך). הגעתי לעבודה ב12, 40 דקות אחרי שלקחתי והתחלתי אימון. ההתחלה היתה מעולה. עליתי במשקלים בכתפיים. ואז סיימתי סט בסקוואט
אכבר עבודה יש לך...

• פותח/ת השרשור
האמת? נכון 😃 אבל אני כבר לא מתאמן שם כי יש לי הפרעות. מעדיף לשלם מנוי ולעשות אימון ב40 דקות עד שעה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית