ייעוץ

• פותח/ת השרשור mali
  • פורסם בתאריך
טוב אז אחרי שבניתי תפריט מליון פעם בערך נראה לי שהצלחתי להגיע כמעט למה שצריך..
קלוריות-1540
פחמימות-122 גרם
חלבונים-121 גרם
שומנים-59 גרם
בוקר-2 פרוסות לחם דגנים רגיל+חביתה מביצה אחת+2 כפות קוטג זיתים 5%
ביניים-אקטיביה 1.5%+ 12 שקדים
צהריים-100 גרם חזה עוף+כוס אורז מלא/קינואה וירקות
ביניים-אגס+ 4 אגוזי מלך
לפני אימון-תפוח
אחרי אימון- 2 פרוסות לחם דגנים +3 כפות קוטג 3%
סלט+כף שמן זית+קופסת טונה+3 כפות בולגרית 5%
אם עושה 2 אימונים אז בניהם 2 תמרים.
מה אתה אומר?

אחלה זה כבר נראה טוב יותר, אבל עדיין החלבונים לא מסתדר לי אבל הכנסת למחשבון וזה מה שיצא אז בסדר..אני הייתי בודק את זה שוב לא נראלי סביר

לגבי התמרים זה הבדל משמעותי, 2 תמרים מכילים המון פחמימות, מזה 2 אימונים? למה את עושה 2 אימונים? וכמה זמן הפרש בין אחד לשני? רק לשם השוואה, 2 תמרים (מג'הול) = כוס קינואה מבושלת מבחינת הפחמימות..

• פותח/ת השרשור
לגבי התמרים זה הבדל משמעותי, 2 תמרים מכילים המון פחמימות, מזה 2 אימונים? למה את עושה 2 אימונים? וכמה זמן הפרש בין אחד לשני?

אין לי תמיד זמן לעשות אימון כוח אז תיכננתי לעשות את התכנית כוח שלכם לפני שאני נכנסת לאירובי. הפרש של רבע שעה בין לבין..

איזה אירובי?

• פותח/ת השרשור
פעם אחת לפני שיעור עיצוב ופעם אחת לפני קיקבוקס. הפעם השלישית של הכוח תהיה בודיפאמפ

אני הייתי מוותר על התמרים

• פותח/ת השרשור
אז מה לאכול בין לבין? חטיף אנרגיה?

כמה זמן סה"כ יוצא האימון כוח + אירובי?

לא הייתי ממליץ לעשות כל כך הרבה..ואם את תתני הכול בכוח לא בטוח שישאר לך משהו לאירובי עצים..

• פותח/ת השרשור
הכוח זה לפי התכנית שלכם וזה משהו כמו חצי שעה. אירובי זה 45 דק. ואם אני מפצלת את זה אז לא נשאר לי יום מנוחה. אם אעשה אירובי בבוקר וכוח בערב זה בסדר?

אה אם ככה זה בסדר, ואין צורך לאכול את התמרים באמצע..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על הכל! אני אעשה כל מה שאמרת ונראה מה קורה עוד שבוע שבועיים. מקווה שזה יצליח ;)

בטוח שזה יצליח! זה לא מסובך מדי..
רק התמדה ורצון והכול יהיה טוב, אבל קחי לך שבועיים שלושה..

יש שיגידו שאחראי 4 שועות אתה רואה על עצמך, אחרי 8 שבועות הקרובים אלייך רואים, ואחרי 12 שבועות אף אחד לא מפספס..

אז קחי תזמן, דברים טובים לא קורים מהר. אשמח לעדכון ההתקדמות, ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול בכייף

Back
למעלה תחתית