הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בלי משקל

האריה הבית״רי

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
16
142
4
שמתי לב שתמיד בחימום שאני מנסה לעשות סקוואט בלי משקל או רק עם מוט ריק אני מתקשה לשבור מקביל וכדי באמת לשבור מקביל אני מרגיש ממש מתיחה חזקה ו לעומת זאת שמתחיל להיות משקל אני מרגיש הרבה יותר נוח וטיבעי עם התנועה וזורם לי לשבור מקביל בקלות
משהו יודע ממה זה יכול לקרות או שזה בעיה רק אצלי ??

משהו יודע ממה זה יכול לקרות
לא שאני מומחה גדול, אבל לא נראה לי משונה בכלל שמשקל גבוה עוזר לרדת אל מעבר למקביל, בדיוק כמו שמשקל על קפיץ יגרום לכיווץ. העליה מהבור היא כבר סיפור אחר...

• פותח/ת השרשור
לא שאני מומחה גדול, אבל לא נראה לי משונה בכלל שמשקל גבוה עוזר לרדת אל מעבר למקביל, בדיוק כמו שמשקל על קפיץ יגרום לכיווץ. העליה מהבור היא כבר סיפור אחר...
אבל אצלי זה ממש משמעותי לא רק שהמשקל עוזר לי לרשבור מקביל בקלות זה גם נותן לי יותר יציבות ,
אתה גם מרגיש שכדי לשבור מקביל עם מוט ריק צריך ממש להמתח

אני מאמין שלכולם זה ככה
אני משער שבגלל שאין משקל הגוף שלך יותר חופשי ולכן יש תחושה של איבוד שיווי משקל
וכאשר יש משקל על המוט אז המוט לא נותן לגוף את החופשיות לנוע ולאבד שיווי משקל בגלל שיש משקל שנוגד

בקשר לירידה מתחת למקביל זה בגלל שאתה מתחיל לא מחומם

כשיש עליך משקל יש אז יש לך כוח גדול יותר שמופעל על הרגליים וגורם למתיחה של הפושטי ירך, בלי משקל קשה להגיע לאותה רמה של מתיחות בפשוטי ירך (אלא אם כן אתה תרד במהירות גדולה)

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה לכל מי שהגיב, משהו יכול להביא לי סרטונים של תרגילי חימום לפני הסקוואט אולי זה יקל על המתיחה, ויעזור לי לבוא יותר מוכן לסטים .

הבנתי תודה לכל מי שהגיב, משהו יכול להביא לי סרטונים של תרגילי חימום לפני הסקוואט אולי זה יקל על המתיחה, ויעזור לי לבוא יותר מוכן לסטים .
בשביל מה? אין צורך בתרגילי חימום / מתיחות לפני הסקוואט, בדיוק בשביל זה עושים חימום ספציפי של התרגיל

כל עוד אתה יורד מתחת למקביל בסט עבודה אז הכל טוב.
עדיף מאשר זה היה הפוך ובסט עבודה לא היית יורד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית