הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Squat 170X11

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
מהאימון הערב. ניסיתי עמידה קצת יותר רחבה אחרי שעבדתי בתקופה האחרונה קצת יותר צר. נתן לי קצת יותר כח אבל הייתי צריך להתרגל מחדש לשיווי המשקל ולאיזון. מתכוון להרחיב את העמידה עוד יותר בהמשך הסבב ולנסות שינויים בטכניקה. לא רציתי יותר מ-10 חזרות אבל באחרונה לא הייתי בטוח, צעקתי לספוטרים איפה אני וכשהם לא ענו ירדתי לעוד חזרה לא כך כך יפה.

אין היפ דרייב בכלל.
אבל משקל יפה מאוד.
אתה מוזמן להעלות סרטון בו אתה מבצע 170 סקוואט (אפילו לסינגל) בטכניקה יפה יותר. רוצה חוב לראק?

• פותח/ת השרשור
למה אתה רוצה לשנות את רוחב העמידה(סקרנות)?

עד כה עמדתי צר יותר (רק טיפה יותר מרוחב כתפיים) כדי לרדת יותר עמוק ולהשיג טווח תנועה גדול יותר לשרירים המעורבים, כי גם ככה הייתי מבצע די הרבה חזרות בסט הכבד. עכשיו הסטים יהיו הרבה יותר כבדים, עם פחות חזרות ואני רוצה להשיג כמה שיותר הפקת כח בעומק תחרותי ולכן אני עומד יותר רחב.

המשקלים שלך מטורפים!
170 ל10 חזרות ועוד בלי חגורה בכלל, כל הכבוד!

רציתי לתת מוניטין זה לא נותן לי...

מהאימון הערב. ניסיתי עמידה קצת יותר רחבה אחרי שעבדתי בתקופה האחרונה קצת יותר צר. נתן לי קצת יותר כח אבל הייתי צריך להתרגל מחדש לשיווי המשקל ולאיזון. מתכוון להרחיב את העמידה עוד יותר בהמשך הסבב ולנסות שינויים בטכניקה. לא רציתי יותר מ-10 חזרות אבל באחרונה לא הייתי בטוח, צעקתי לספוטרים איפה אני וכשהם לא ענו ירדתי לעוד חזרה לא כך כך יפה.

ראשית, הרשה לציין - כבוד. 11 חזרות על 170 זה כבד לאללה. מה שנראה שאתה יוצא מהתחתית עם הרבה כוח.
אבל....
לעניות דעתי, אין לך מספיק עומק. אני לא מומחה בחוקי תחרויות פאוורליפטינג, אבל לדעתי, בחצי מהחזרות אתה ממש גבולי מבחינת העומק ולא מגיע או שובר מקביל. אולי זו זווית הצילום + עמידת הסומו שלך שמתעתעת בצופה, אך כך זה נראה לי.
הלוואי עלי לעשו 170×10.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית