הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 170X11

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
מהאימון הערב. ניסיתי עמידה קצת יותר רחבה אחרי שעבדתי בתקופה האחרונה קצת יותר צר. נתן לי קצת יותר כח אבל הייתי צריך להתרגל מחדש לשיווי המשקל ולאיזון. מתכוון להרחיב את העמידה עוד יותר בהמשך הסבב ולנסות שינויים בטכניקה. לא רציתי יותר מ-10 חזרות אבל באחרונה לא הייתי בטוח, צעקתי לספוטרים איפה אני וכשהם לא ענו ירדתי לעוד חזרה לא כך כך יפה.

• פותח/ת השרשור
תודה שוב לכולם!

ראשית, הרשה לציין - כבוד. 11 חזרות על 170 זה כבד לאללה. מה שנראה שאתה יוצא מהתחתית עם הרבה כוח.
אבל....
לעניות דעתי, אין לך מספיק עומק. אני לא מומחה בחוקי תחרויות פאוורליפטינג, אבל לדעתי, בחצי מהחזרות אתה ממש גבולי מבחינת העומק ולא מגיע או שובר מקביל. אולי זו זווית הצילום + עמידת הסומו שלך שמתעתעת בצופה, אך כך זה נראה לי.
הלוואי עלי לעשו 170×10.

גם לדעתי אין מספיק עומק, אתה יכול לראות סרטונים אחרים שלי בטכניקה הרגילה שלי ואת העומק הסטנדרטי שלי - אבל לא הייתי טורח לבצע סקוואט בלי לשבור ובוודאי שלא להעלות סרטון של זה. והעמידה שלי רחוקה מאוד מ"סומו". כפי שהסברתי מקודם הסתפקתי בעומק שאני מחשיב כמספיק לתחרות כדי להתנסות וללמוד. גם ככה זה לא RM5/3/1 וזאת הזדמנות מעולה לתרגל.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלך כמה שיותר משקל , חבל

המטרה שלי היא להתקדם כמה שיותר. אם אוכל להרשות לעצמי לשים חגורה רק בשלב כמה שיותר מאוחר, עדיף לי.

מהאימון הערב. ניסיתי עמידה קצת יותר רחבה אחרי שעבדתי בתקופה האחרונה קצת יותר צר. נתן לי קצת יותר כח אבל הייתי צריך להתרגל מחדש לשיווי המשקל ולאיזון. מתכוון להרחיב את העמידה עוד יותר בהמשך הסבב ולנסות שינויים בטכניקה. לא רציתי יותר מ-10 חזרות אבל באחרונה לא הייתי בטוח, צעקתי לספוטרים איפה אני וכשהם לא ענו ירדתי לעוד חזרה לא כך כך יפה.

כמו שאמרו לך הטכניקה קצת נראית shaky. אין ממש באונס, העומק גבולי בעיני... המשקל כמובן יפה.

אני מוחק הודעות לך ולויבריל, כי אתם הורסים פה את הת'רד. וברגע זה זכית לכרטיס טיסה מהפורום.
אם אתה עדיין רוצה לבוא לאקטיב לאימון אישי איתי, שלח לי במייל.

מקריאה חוזרת (וחוזרת) ניראה שהבעיה שלי היא לא בתוכן הספציפי כאן אלא בתדמית שנוצרה לי באתר.
אני מציב לעצמי אתגר לגרום לכולכם לחבב אותי תוך שבועיים כדי להוכיח לכם שאני אדם נחמד.
כי חכם יכול לנהוג בטיפשות אבל טיפש לא יכול לנהוג בחכמה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מקריאה חוזרת (וחוזרת) ניראה שהבעיה שלי היא לא בתוכן הספציפי כאן אלא בתדמית שנוצרה לי באתר.
אני מציב לעצמי אתגר לגרום לכולכם לחבב אותי תוך שבועיים כדי להוכיח לכם שאני אדם נחמד.
כי חכם יכול לנהוג בטיפשות אבל טיפש לא יכול לנהוג בחכמה.

תשלח לו הודעה פרטית במקום להמשיך ולקשקש שלא לנושא הפוסט, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית