הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

Tylerdurden

משתמש מתחיל
81
8
נק' מוניטין:
8
81
8
היי שלןם חברה אני צריך עזרה, אני בשיטת העמסה ועשיתי העמסה כל חנוכה ומאז עד אתמול אני בשלב התחזוקה, הפסקתי אתמול כי זה הפסיק להשפיע לגמרי יחוץ מזה היו תוצאות נחמדות אני רוצה לחזור שוב כמה זמן לעשות הפסקה שהגןף יתנקה? תודה מראש

היי שלןם חברה אני צריך עזרה, אני בשיטת העמסה ועשיתי העמסה כל חנוכה ומאז עד אתמול אני בשלב התחזוקה, הפסקתי אתמול כי זה הפסיק להשפיע לגמרי יחוץ מזה היו תוצאות נחמדות אני רוצה לחזור שוב כמה זמן לעשות הפסקה שהגןף יתנקה? תודה מראש
למה שיפסיק להשפיע?
זה קריאטין, או שחסר לך (כמו לכמעט כולנו) או שלא. עם קריאטין ישנה עלייה כמעט מיידית של משקל כתוצאה מספיחת נוזלים. אך לאחר מכן לאותה עלייה בנפח שריר ישנה השפעה שניתן להגדיר כמתמשכת. הוא לא מפסיק להשפיע.
הגוף "יתנקה" בתוך כמה ימים אך אין צורך "לנקות" אותו. ב"ניקוי" פשוט תבצע מחזוריות באותה ספיחת נוזלים ראשונית - מיותר.
אין גם צורך לבצע העמסה.

• פותח/ת השרשור
למה שיפסיק להשפיע?
זה קריאטין, או שחסר לך (כמו לכמעט כולנו) או שלא. עם קריאטין ישנה עלייה כמעט מיידית של משקל כתוצאה מספיחת נוזלים. אך לאחר מכן לאותה עלייה בנפח שריר ישנה השפעה שניתן להגדיר כמתמשכת. הוא לא מפסיק להשפיע.
הגוף "יתנקה" בתוך כמה ימים אך אין צורך "לנקות" אותו. ב"ניקוי" פשוט תבצע מחזוריות באותה ספיחת נוזלים ראשונית - מיותר.
אין גם צורך לבצע העמסה.
למה שיפסיק להשפיע?
אין גם צורך לבצע העמסה.
אני מעדיף לחסןך זמן פשוט, ולא הבנתי מה הכוונה הגוף מתנקה לבד? כאילו לא צריך מנוחה פשוט לוקחים את הכמות שצריך כל יום עד שנגמר המיכל? (סתם דוגמא )

אני מעדיף לחסןך זמן פשוט, ולא הבנתי מה הכוונה הגוף מתנקה לבד? כאילו לא צריך מנוחה פשוט לוקחים את הכמות שצריך כל יום עד שנגמר המיכל? (סתם דוגמא )
אין בעיה לסיים את הקופסא ואז לעשות הפסקה של כמה ימים וסייקל נוסף.

אין צורך בכלל להשתמש במילה סייקל כשזה קשור לקריאטין
מסכים. סביר שזה נעשה כהייפ. לא הצלחתי למצא צידוק מעבר אולי לסיכון מסויים לכליות כתוצאה משימוש לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית