הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיענוח שילוב מסויים של תוספים

• פותח/ת השרשור DannyG
  • פורסם בתאריך

DannyG

משתמש פעיל
377
86
נק' מוניטין:
89
377
86
Pro-Androgen Complex 3,4-Divanillyl Tetrahydrofuran, Cissus Quadrangularis Extract (ketosterones), Trans-3,5,4-trihydroxystilbene (trans resveratrol), Agaricus Bisporus (polysaccharides), 3,5,7-Trihydroxy-4'-Methoxyflavone (hesperetin) and Yohimbe bark Extract.

Hypertrophic Response Complex Arachidonic Acid (40% in a proprietary fatty acid/oil blend), 6'7'-Dihydroxyberamottin and Bioperine®

מה לפי דעתכם השילוב הנ''ל אמור לעשות?
אני אישית חושב שזה יעבוד כמו סוג של PRE WORKOUT
ראיתי את זה על גביי מוצר כלשהו ( לא אומר את שמו דווקא כדי ליראות אם זה עושה מה שזה טוען שזה עושה ואני בספק )
תודה רבה מראש.

לשרוף שומן בגלל היוהימבין, להביא לרמות גבוהות של טסט בגלל ה Arachidonic Acid ולהעלות גם במסת השריר במקביל.

• פותח/ת השרשור
לשרוף שומן בגלל היוהימבין, להביא לרמות גבוהות של טסט בגלל ה Arachidonic Acid ולהעלות גם במסת השריר במקביל.
אתה צודק.
המוצר הוא ANIMAL TEST ( מבית חברת יוניברסל )
טוענים שהמוצר יגביר את רמת הטסט
הם מגדירים את השימוש בתור סייקל. מותר להריץ עד 3 שבועות רצוף ואז 4 שבועות מנוחה.
אני חושב שזה בולשיט אחד גדול.
Arachidonic Acid נישמע לי מסקרן קצת. ידוע לך על מחקר כלשהו שבדקו צריכה ממושכת שלו?

אתה צודק.
המוצר הוא ANIMAL TEST ( מבית חברת יוניברסל )
טוענים שהמוצר יגביר את רמת הטסט
הם מגדירים את השימוש בתור סייקל. מותר להריץ עד 3 שבועות רצוף ואז 4 שבועות מנוחה.
אני חושב שזה בולשיט אחד גדול.
Arachidonic Acid נישמע לי מסקרן קצת. ידוע לך על מחקר כלשהו שבדקו צריכה ממושכת שלו?
לא נשמע מסקרן בכלל. מדובר בחומצת שומן. לא ברור כיצד תיסוף שלה ישפיע עליך מבחינה ספורטיבית.
בהקשר של הגברת טסט באופן טבעי : כשיש חוסר במרכיבים מסויימים תיסוף משפיע : אבץ, d3 למשל. ניתן גם להעלות רמות במידה מסויימת באמצעות תיסוף ב-d-aspartic-acid. אלא שמחד אין לכך משמעות אנאבולית ומאידך כאשר קיים בגופנו עודף של טסטוסטרון מבוצעת המרה שלו באמצעות אנזים מתאים לאסטרוגן. כך אם אתה סובל מחוסר בטסט, דבר שיתגלה בבדיקת דם מקיפה אין למה לפנות לערוץ הTestosterone Boosting אלא אם אתה מעוניין בחיטוב דרך הורדת מסה מהארנק.
כל האמור תקף גם ל- trans reservatrol שנמצא כמעלה רמת טסט בניסוי בחולדות. ניסויים כאלה משמשים בעיקר לאפיון מכאניזמים אבל תוצאה כזאת לגבי תוסף מזון פשוט מיד מאומצת לצורך הטעיית הצרכן מפתח הגוף.

• פותח/ת השרשור
לא נשמע מסקרן בכלל. מדובר בחומצת שומן. לא ברור כיצד תיסוף שלה ישפיע עליך מבחינה ספורטיבית.
בהקשר של הגברת טסט באופן טבעי : כשיש חוסר במרכיבים מסויימים תיסוף משפיע : אבץ, d3 למשל. ניתן גם להעלות רמות במידה מסויימת באמצעות תיסוף ב-d-aspartic-acid. אלא שמחד אין לכך משמעות אנאבולית ומאידך כאשר קיים בגופנו עודף של טסטוסטרון מבוצעת המרה שלו באמצעות אנזים מתאים לאסטרוגן. כך אם אתה סובל מחוסר בטסט, דבר שיתגלה בבדיקת דם מקיפה אין למה לפנות לערוץ הTestosterone Boosting אלא אם אתה מעוניין בחיטוב דרך הורדת מסה מהארנק.
כל האמור תקף גם ל- trans reservatrol שנמצא כמעלה רמת טסט בניסוי בחולדות. ניסויים כאלה משמשים בעיקר לאפיון מכאניזמים אבל תוצאה כזאת לגבי תוסף מזון פשוט מיד מאומצת לצורך הטעיית הצרכן מפתח הגוף.
אין לי שום סיבה לבזבז את כספי על מוצרים מהסוג הזה.
אם כבר הייתי מזריק טסט אנטט אבל לא בזמן הקרוב למה יש לי עוד הרבה לאן לגדול לפניי זה.
בכל מקרה תודה רבה לך על ההסבר:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית