הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Lb atg squat

קשה יותר אבל אפשרי,
אנשים חושבים שסקוואט ATG זה סקוואט מיוחד, זה כולה סקוואט נמוך(מעבר לשבירת מקביל)
ATG=ASS TO GRASS

• פותח/ת השרשור
קשה יותר אבל אפשרי,
אנשים חושבים שסקוואט ATG זה סקוואט מיוחד, זה כולה סקוואט נמוך(מעבר לשבירת מקביל)
ATG=ASS TO GRASS
תודה אחי , לפחות אני שובר מקביל וזהו.

אם כבר אז יש לי עוד שאלה : מה עדיף לחזה בנץ׳ במוט או בדאמבלים, אני משתגע כי כל אחד אומר משהו שונה.
( גם אם אומרים על כל אחד זה עובד שונה)

אי אפשר כיוון שאו שאתה גולש עם הברכיים או שאתה מעגל את הגב
אלא אם כן יש לך גמישות לא אנושית בהמסטרינג

תודה אחי , לפחות אני שובר מקביל וזהו.

אם כבר אז יש לי עוד שאלה : מה עדיף לחזה בנץ׳ במוט או בדאמבלים, אני משתגע כי כל אחד אומר משהו שונה.
( גם אם אומרים על כל אחד זה עובד שונה)

לפיתוח גוף עדיף דאמבלים,אבל תעשה גם וגם.
אני מאז שהתחלתי להשתמש בדאמבלים בבנץ פרס גדלתי הרבה בחזה.

• פותח/ת השרשור
לפיתוח גוף עדיף דאמבלים,אבל תעשה גם וגם.
אני מאז שהתחלתי להשתמש בדאמבלים בבנץ פרס גדלתי הרבה בחזה.
אז בעצם לשלב בין שניהם באותו אימון או להחליף על אימון ?
ז״א אימון אחד בנץ׳ במוט אימון שני בדאמבלים ?

זה לא משנה מה הגמישות בהאמסטרינג אם אתה עושה לואו בר כמו שצריך אתה לא יכול לעשות ATG בלי באטווינק

לא ראית נשים גמישות עושות סקוואט

מניסיון עם לא מעט אנשים אפשרי לעשות lb עמוק מאוד/ATG אני רואה את זה בעיקר בקרב נשים עם רקע של ריקוד/התעמלות אבל גם בקרב ילדים רזים שהיו בחוגים כמו ג׳ודו(נפוץ).

בכל מקרה אין יתרון לסקוואט כזה חוץ מהעובדה שנדרשים להשקיע יותר אנרגיה/עבודה בתנועה

אפשרי לעשות lb עמוק מאוד/
הניתוח בסרטון לא משכנע. הוא מניח, בלי להסביר למה, שהזוית של עמוד השדרה (כשהוא מקורב כקו ישר) לא יכולה להשתנות תוך כדי התנועה. סימנתי באדום את האפשרות עליה אני מדבר, שימו לב שהאגן לא שינה את הזוית שלו - העתקתי אותו כפי שהוא מהתמונה האמצעית לתמונה הימנית.

(חדי העין ביניכם יוכלו להעיר שהראש זז כאן לאחור ולפיכך גם המשקולת. צודקים, אבל את זה ניתן לקזז ע"י תזוזה קלה של הברכיים קדימה. הן עדיין לא צריכות לעבור את קו קצות האצבעות, אם זה באמת משנה למישהו). לכן התגובות שלך ושל רן נשמעות הגיוניות.

upload_2014-1-6_15-6-37.png

Back
למעלה תחתית