הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר הכירו את Aziz Shavershian -Zyzz

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
או שזה השנאה מדברת ממך או שזה הקנאה ורוב הסיכויים שזה שניהם שקשורים אחד השני. ואני לא מבין למה ?
אני אישית לא שונא אותו אלא את הכת שהוא יצר ילדי fxp רק בחיים האמיתיים שכשאין להם תשובה מתחיל עם הyou mirin ו are you mad bro וכל החארטות האחרות שאני לא מכיר

או שזה השנאה מדברת ממך או שזה הקנאה ורוב הסיכויים שזה שניהם שקשורים אחד השני. ואני לא מבין למה ?
גור עקרבים הרג אותו הוא ידע מציון לשלב את האורח חיים שלו עם פיתוח גוף.

אפשר לכתוב עליו המון , אבל זה נועד להביא תמציתית על הדמות.
ויש תאוריות שהוא לא מת? יש גם תאוריות שבאנו מהקוף.. הבחור מת .. אגב ידידי , בויקיפדיה לא מדברים על תאוריות - שווה לבדוק מאוד מעניין..

אנחנו באנו מאב קדום משותף ולא באנו מהקוף, מצחיק שאתה מתייחס לנושא הזה בזלזול ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מה הקשר כבוד הרב, אם לא הבנת הצחיק אותי שאתה מזלזל במשהו שקצת יותר הגיוני מאבא שבשמיים...

שוב , אינני מזלזל וזה באמת באמת לא איכפת לי מעין באתי .

שורה תחתונה- הוא חיי את החיים שרובנו חולמיים עליהם(לפחות רובנו כגברים צעירים ורווקים)
גוף פצצה
מסיבות בלי סוף
ביטחון עצמי בשמיים
להיות ה-leader בחבורה שלו
ים של כוסיות נדבקו עליו -שלא נדבר על מה שהוא עשה איתם
ים של כסף

סה"כ חלומו הרטוב של כל נער מתבגר ואפילו אדם מבוגר - בגלל זה כל הדיבור עליו והערצה.

אני יכול להסתכל על הסיפור שלו כדוגמא קלאסית של לחיות את החיים כאילו אין מחר ותוצאות אורך החיים הזה.
האם זה היה שווה את זה ? כל אחד יענה לעצמו ולמצפונו.

שורה תחתונה- הוא חיי את החיים שרובנו חולמיים עליהם(לפחות רובנו כגברים צעירים ורווקים)
גוף פצצה
מסיבות בלי סוף
ביטחון עצמי בשמיים
ים של כסף

סה"כ חלומו הרטוב של כל נער מתבגר ואפילו אדם מבוגר - בגלל זה כל הדיבור עליו והערצה.

אני יכול להסתכל על הסיפור שלו כדוגמא קלאסית של לחיות את החיים כאילו אין מחר ותוצאות אורך החיים הזה.
כל מילה בסלע !!!
ימותו הקנאים

גוף פצצה
מסיבות בלי סוף
ביטחון עצמי בשמיים
ים של כסף

זה מסכם פחות או יותר את ההקטע. שחכת להוסיף שתוך כדי הוא הביא השראה למליוני בני נוער להתחיל להתאמן.

גוף פצצה
מסיבות בלי סוף
ביטחון עצמי בשמיים
ים של כסף

דוגרי גם אני אוהב אותו ממש, לא יודע למה אנשים מתביישים להודות בזה

GO BIBER
justin-bieber-2013-justin-bieber-34396346-1131-1600.jpg

דוגרי גם אני אוהב אותו ממש, לא יודע למה אנשים מתביישים להודות בזה

GO BIBER
justin-bieber-2013-justin-bieber-34396346-1131-1600.jpg

חחחחחחחחחחח זה ממש דוחה
שלא תבין אותי לא נכון אני לא מעריץ את zyzz בכלל
אני פשוט כתבתי הסבר למה יש כל כך הרבה מעריצים עליו

א. בתור קוקסינל לא הייתי מעיז לדבר על עזיז
ב. לבוז לרגליים של מישהו עם רגל אחת בקבר זו נכות רגשית , כל שכן כששתי הרגליים שלו בקבר .

• אהבתי
Reactions: WII
שרשור על zyzzyzy אף פעם לא מאכזב...
🍦

אני אישית לא שונא אותו אלא את הכת שהוא יצר ילדי fxp רק בחיים האמיתיים שכשאין להם תשובה מתחיל עם הyou mirin ו are you mad bro וכל החארטות האחרות שאני לא מכיר

גם לי הייתה תקופה שהייתי רשום בפורום הזה ונשבע לך שהייתי קורא הודעות של אנשים אחרים ולא מבין מה הם רוצים ?

אחרי הפוסט הזה הלכתי להכיר את הבנאדם קצת יותר טוב, מסקרן.
בסופו של דבר הבנאדם מתנהג כמו תחת בקטע אחר, אבל הוא עושה את זה מכל הלב, והוא טוב בזה.
היה טוב להכיר אותו קצת יותר.תודה

Back
למעלה תחתית