הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הכירו את Aziz Shavershian -Zyzz

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
דוגרי "hadash" היה בדרך הנכונה להיות ZYZZ הישראלי, חבל שהפסיק. דווקא היה מצחיק

דוגרי גם אני אוהב אותו ממש, לא יודע למה אנשים מתביישים להודות בזה

GO BIBER
justin-bieber-2013-justin-bieber-34396346-1131-1600.jpg

גוף מטרה :D

סתם שתדע אייל שהסרטון של הצ'ט רולט זה בעצם מקבץ קטעים שמריצים שוב ושוב למשתמשים והוא לא באמת מאחורי המצלמה. יכול ליהיות שהוא עשה את זה כמה פעמים אבל הרוב זה הקרנה חוזרת כדי לחפש תגובות של אנשים אקראיים.

• פותח/ת השרשור
סתם שתדע אייל שהסרטון של הצ'ט רולט זה בעצם מקבץ קטעים שמריצים שוב ושוב למשתמשים והוא לא באמת מאחורי המצלמה. יכול ליהיות שהוא עשה את זה כמה פעמים אבל הרוב זה הקרנה חוזרת כדי לחפש תגובות של אנשים אקראיים.

ברור לי, בכל זאת זה משעשע.

לפני שהוא מת הוא לא היה כל כך מפורסם זה אותו סיפור כמו זוהר ארגוב. שהוא מת נהיה גל ענק של פרסום עליו ונהיו מעריצים שלו הרבה ילדים
ואני אישית מעריך אותו

• פותח/ת השרשור
לפני שהוא מת הוא לא היה כל כך מפורסם זה אותו סיפור כמו זוהר ארגוב. שהוא מת נהיה גל ענק של פרסום עליו ונהיו מעריצים שלו הרבה ילדים
ואני אישית מעריך אותו

המלך לא היה מפורסם עוד לפני מותו.. 🤨

• פותח/ת השרשור
נו זה מה שאמרתי שזיז לא היה כמעט מפורסם לפני המוות שלו כמו המלך :X

הייתי ציני, זוהר ארגוב היה הגדול מכולם ועוד איך בתקופת הזוהר שלו לפני פגש מקרוב את החבל הדק.

הבן אדם הזה לא צריך להיות מוערך בגלל הרמה שלו

אלא בגלל העובדה שהוא גרם להמון אנשים לשנות את אורך החיים שלהם והחדיר מוטיבציה להרבה אנשים להשתנות

עדיין לא הבנתי למה מחזיקים ממנו פה שחיף.. הוא לא היה קטן בכלל.. היה נראה לייד אנשים רגילים כמו בלוק.
בהתחלה לא הבנתי, אבל אז הגעתי למסקנה שיושבים פה כל היום ועושים ביד על פיל הייט, אז ברור שהצפיות של האנשים יהיו גבוהות... \=

היה בחור שחיי את החיים איך שהוא רצה..

לדעתי הוא מייצג את תחום האסתטיקה, כי אכן היה לי פרופורציות ופיזיקה יפה מאוד, אבל מבחינת בילדינג הוא ממש לא מתקרב לגדולים שלנו,
בסך הכל ילדון שגדל קצת ועדכן אותנו דרך האינטרנט בעיקר דרך הומור ו"החיים היפים", הסיפור של ה"ילד חנון שרצה להיות חתיך ו'מקובל'" זה סתם שטויות כל ילד שהיה שחיף יכול להגיד משהו כזה, אבל בכל מקרה הוא באמת נותן מוטיבציה גדולה להמון מתחילים

מאיפה כולכם מכירים את הדבר הזה?

אנשים מדברים עליו כאילו מכירים אותו שנים.
כי הוא היה מתעד המון את עצמו מהיום יום
כנל אימונים, מסיבות , טיולים , ארוחות , וכו' וכו'
היה אפשר לדעת עליו כימעט הכל
הוא לא היה מתבייש מכלום

אפילו שהוא הזריק .. הטמבל .. הוא נתן לי מוטיבציה להתחיל לעשות משהו .. ועשיתי :D אבל יש עוד דרך ארוכה

Back
למעלה תחתית