הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
שלום.
יש לי כמה שאלות על קריאטין.
קריאטין עוזר למסת השריר לגדול? זאת אומרת שאם אני אתאמן ואצרוך קריאטין ההתקדמות שלי תהיה גדולה יותר מבחינת מסת שריר וגם מבחינת עלייה במשקלי עבודה?
אני עושה כרגע SS, קריאטין יעזור לי בה בהתקדמות במשקלי עבודה וגם בהיפרטרופיה?
מה הוא בדיוק עושה?

ומבחינה טכנית, איך אמורים להשתמש? קראתי שיש שלב העמסה ותחזוקה.
כמה להשתמש בהעמסה וכמה בתחזוקה? אחרי שאני מסיים את שלב ההעמסה ישר לעבור לתחזוקה ואז להשתמש באופן רציף כל יום?
כמה צריך להשתמש?

אמרו לי שבתחילת השימוש תהיה עלייה גדולה יחסית ויחסית מהירה במסת שריר(משהו כמו 5 ק"ג) כתוצאה מספיגת נוזלים לשריר אבל שאחרי כמה זמן זה ירד ו2 ק"ג מזה בערך יישארו. אז איך זה עובד, מסת השריר שלי תגדל, אז קצת תקטן ומה אז?

כמה צריך לשתות תוך כדי השימוש?
יש לכם קישור למקום זול שאפשר לקנות בו?
ובאופן כללי, הייתם ממליצים על השימוש?

סליחה על החפירה, פשוט בימים האחרונים קראתי הרבה על הנושא ואני צריך קצת סדר בראש..

בצורה עקיפה קריאטין עוזר למסת שריר לגדול, כן זה מומלץ בכל תוכנית כוח.
אתה אמור לקחת 5 גרם ביום, לא משנה מתי
לא לעשות העמסה, אין צורך
יש עלייה של בערך 2 קילו נוזלים, פשוט תשתה, אין טעם להתחיל לחשב

לגבי מה זה בדיוק עושה, יש לנו מערכת שלמה שמתבססת על המולקולה הזאת של קריאטין שפשוט יש לנו אותה בכמויות קטנות יחסית, התוסף פשוט נותן לנו עוד... זה נותן לנו עוד כמה שניות של מאמץ מירבי, ובעיקר מסייע להתאוששות

• פותח/ת השרשור
בצורה עקיפה קריאטין עוזר למסת שריר לגדול, כן זה מומלץ בכל תוכנית כוח.
אתה אמור לקחת 5 גרם ביום, לא משנה מתי
לא לעשות העמסה, אין צורך
יש עלייה של בערך 2 קילו נוזלים, פשוט תשתה, אין טעם להתחיל לחשב

לגבי מה זה בדיוק עושה, יש לנו מערכת שלמה שמתבססת על המולקולה הזאת של קריאטין שפשוט יש לנו אותה בכמויות קטנות יחסית, התוסף פשוט נותן לנו עוד... זה נותן לנו עוד כמה שניות של מאמץ מירבי, ובעיקר מסייע להתאוששות
כמה בצורה עקיפה? אם אני אתחיל לקחת אני באמת אראה שיפור?

אם יש תוסף תזונה אחד שבאמת עובד ( לא כולל גיינר וחלבון ) זה קריאטין .

וקח אותו 5 גרם בכל יום .
כמובן שזה לא כמו סטרואידים , אבל אתה תוסיף איזה 10 קילו לבנץ

• פותח/ת השרשור
אם יש תוסף תזונה אחד שבאמת עובד ( לא כולל גיינר וחלבון ) זה קריאטין .

וקח אותו 5 גרם בכל יום .
כמובן שזה לא כמו סטרואידים , אבל אתה תוסיף איזה 10 קילו לבנץ
אני גם בSS, אז השילוב בינהם יעלה לי יותר טוב את משקלי העבודה?

כן אתה תראה שיפור
אז בהתחלה תהיה עלייה גדולה במסת שריר(מספיגת נוזלים), אז זה ירד ואז לאט לאט יעלה שוב?

ועוד שאלה, אני אצטרך מדי פעם(כל כמה חודשים או משהו כזה) להפסיק להשתמש לכמה זמן ואז לחזור? או פשוט כל עוד יש לי אז להשתמש כל יום?
וכדאי יהיה להשתמש בזה תמיד(כל עוד אני מתאמן) או שאחרי כמה זמן להפסיק? בשלב מסויים זה יפסיק לעבוד או שלהשתמש תמיד?

נערך לאחרונה:
אני גם בSS, אז השילוב בינהם יעלה לי יותר טוב את משקלי העבודה?

אז בהתחלה תהיה עלייה גדולה במסת שריר(מספיגת נוזלים), אבל אז היא ואז לאט לאט תעלה שוב?

ועוד שאלה, אני אצטרך מדי פעם(כל כמה חודשים או משהו כזה) להפסיק להשתמש לכמה זמן ואז לחזור? או פשוט כל עוד יש לי אז להשתמש כל יום?
וכדאי יהיה להשתמש בזה תמיד(כל עוד אני מתאמן) או שאחרי כמה זמן להפסיק? בשלב מסויים זה יפסיק לעבוד או שלהשתמש תמיד?
לא צריך להפסיק, פשוט 5 גרם ליום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית