הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat Review-60KG

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן, לפני מה שאני עושה בשבועות האחרונים המוט היה ממוקם יותר גבוה.

בכל מקרה למה אתה שואל ?

אתה נוטה קדימה במקום לשבת אחורה.
נסה לחשוב על תנועה מהאגן אחורה ולמטה.

למה לא צילמת משקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
אתה נוטה קדימה במקום לשבת אחורה.
נסה לחשוב על תנועה מהאגן אחורה ולמטה.

למה לא צילמת משקלי עבודה?

מרוב שאני כ"כ מבולבל אני כבר לא יודע באיזה תנועה לעשות זאת אבל שמתי דגש על 4 דברים עיקריים:

לקחת נשימה עמוקה ולהרים את החזה, להוציא כפות רגליים ב-30 מעלות ובירידה להוציא את הברכיים החוצה, להוציא ישבן כמה שיותר אחורה ובעליה לעלות מהעקבים.

לא הבנתי את כוונתך עלמה ? רשמתי את משקל העבודה שלי לתרגיל הזה בכותרת של הנושא.

מרוב שאני כ"כ מבולבל אני כבר לא יודע באיזה תנועה לעשות זאת אבל שמתי דגש על 4 דברים עיקריים:

לקחת נשימה עמוקה ולהרים את החזה, להוציא כפות רגליים ב-30 מעלות ובירידה להוציא את הברכיים החוצה, להוציא ישבן כמה שיותר אחורה ובעליה לעלות מהעקבים.

לא הבנתי את כוונתך עלמה ? רשמתי את משקל העבודה שלי לתרגיל הזה בכותרת של הנושא.

התכוונתי- האם 60 קילו זה משקל העבודה שלך? (שיערתי שלא לכן שאלתי )
אם כן גם אחלה, תרגל עוד קצת FORM עם המשקל הזה ואח"כ תתחיל להעלות.

הדגשים שכתבת שאת שם לב אליהם נשמעים טוב
השתדל לא לנטות קדימה אלא לשמור על HIP DRIVE וממש להתיישב אחורה.
דחוף את הברכיים הצידה.

לגבי עליה עם החזה- יש לזה גישות שונות.
מארק ריפטו (SS) דווקא לא מלמד ככה, הוא אומר שכל התנועה צריכה להגיע מהאגן, כלומר העליה היא גם בHIP DRIVE ולא מהחזה.
ממליצה לך לראות סרטון שלו מלמד סקוואט.

אחי אתה על המשקל הזה כל כך הרבה זמן ואף פעם לא מיישם את הערות.. אולי תנסה כיוון אחר, תתחיל את התנועה מהבירכיים החוצה- לא קדימה ! החוצה, אתה פשוט מתרסק למטה וקדימה. תוציא בירכיים לצדדים כמה שפחות קדימה ותתיישב.. אולי תנסה עם כסא בהתחלה.
ככל שתראה שהברכיים לא נעות הרבה קדימה הדרך היחידה שתשבור מקביל תיהיה לשבת אחורה.
אם לא פשוט קח מאמן כי חבל..

• פותח/ת השרשור
הדגשים שכתבת שאתה שם לב אליהם נשמעים טוב
השתדל לא לנטות קדימה אלא לשמור על HIP DRIVE וממש להתיישב אחורה.
דחוף את הברכיים הצידה.

לגבי עליה עם החזה- יש לזה גישות שונות.
מארק ריפטו (SS) דווקא לא מלמד ככה, הוא אומר שכל התנועה צריכה להגיע מהאגן, כלומר העליה היא גם בHIP DRIVE ולא מהחזה.
ממליצה לך לראות סרטון שלו מלמד סקוואט.

בסרטון אי אפשר לראות זאת אך הברכיים נוטות החוצה.

ואת הסרטון של ריפטו לגבי Hip Drive ראיתי כבר מאות פעמים

אחי אתה על המשקל הזה כל כך הרבה זמן ואף פעם לא מיישם את הערות.. אולי תנסה כיוון אחר, תתחיל את התנועה מהבירכיים החוצה- לא קדימה ! החוצה, אתה פשוט מתרסק למטה וקדימה. תוציא בירכיים לצדדים כמה שפחות קדימה ותתיישב.. אולי תנסה עם כסא בהתחלה.
ככל שתראה שהברכיים לא נעות הרבה קדימה הדרך היחידה שתשבור מקביל תיהיה לשבת אחורה.
אם לא פשוט קח מאמן כי חבל..

אי אפשר לראות זאת בסרטון אבל אני כן מוציא ברכיים החוצה אחי. ועם ספסל אי אפשר לעשות כי הוא טיפה גבוה ואי אפשר לרדת איתו מתחת למקביל.

נערך לאחרונה:
זה לא משנה את העובדה שהברכיים שלך נעות קדימה ממש, וגולשות במשך כל התנועה. אם תשים לב בסרטונים של חברה עם טכניקה טובה בלואו בר מאותה פוזיציית צילום כמו שלך הברכיים כמעט לא נעות קדימה, פשוט מקבעים אותם החוצה בתחילת התנועה (שליש ראשון) ומתיישבים אחורה.
כדי שלא תתהפך באותו שליש ראשון אתה צריך גם לקבוע את זווית הגב שצריכה להיות יותר אופקית מהקיימת. ויותר חשוב אתה צריך לשלוט בירידה.
אני חושב שכדאי שתעבוד עם מישהו שיודע איך לואובר צריך להיות, או שאפילו תעבור להייבאר, התנועה הרבה יותר טבעית לדעתי..

בעיקרון הברכיים שלך לא הולכות הצידה ונשארות שם, אולי הם באמת גם זזות הצידה בתנועה, אבל הם ממשיכות קדימה על הדרך ולא נשארות במקום ונותנות לך את האפשרות לשבת.
תנסה באמת לעשות בוקס סקוואט, זה יתן לך את ההרגשה של לשבת אחורה . תקח מדרגה כלשהי ותשים פלטות של 15/20 עד לגובה רצוי ותנסה שוב.
אבל תעשה את זה בצורה מבוקרת, לא סתם ככה ליפול הכי מהר שאתה יכול, תקח את זה יותר לאט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית