עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה?
כשניסיתי את AD חיפשתי את השמן הזה ולא מצאתי בארץ ועם משלוח מחו"ל יצא יקר מדי.
בסוף הלכתי על שמן קוקוס, עלה לי 90 שקל לליטר (מספיק להרבה זמן).
שמע להיות בתזונה קטוגנית ולהיות אלרגי לקוקוס זה פאק לא נורמלי ..קניתי שמן קוקוס, גיליתי שאני אלרגי..
למה אחרי העמסה ?שותה את זה לפני אימון ואחרי העמסה.
קניתי מ*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* . חנויות בארץ עפות על עצמם עם המחירים ..
שותה את זה לפני אימון ואחרי העמסה..
ד''א למקרה ואתה לא יודע.. שמן קוקוס מכיל 2/3 MCT חמאת גראספד (צמפיון,פרזידנט) 1/3 MCT ושמנת מתוקה גם 1/3 MCT ..
מכיר את הbulletproof coffee ?
שמע להיות בתזונה קטוגנית ולהיות אלרגי לקוקוס זה פאק לא נורמלי ..
אתה אלראי רק לשמן או לכל צורותיו ?
שמן של איזה חברה ניסית ? לא כולם אותו דבר החברה המומלצת מבחינת טוהר השמן היא חברה ג'מוקה.
סתם לידע כללי, מה זה?מכיר את הbulletproof coffee ?
נשאר לי כמות קטנה מידי בשביל למכור ..
תראה מה אני רוצה שתעשה.. פשוט יש אנשים שהקיבה שלהם לא רגילה לכמויות גדולות של שומן(גורם להם לרגישות הקיבה בגלל תקופה מחסור בחומציות ובגלל תקופה ארוכה של אכילת פחמימות כמקור אנרגיה.
תנסה לאכול את השמן קוקוס ואחרי זה לשתות כפית של חומץ\חומץ בן יין\חומץ תפוחים זה אמור לעלות לך את רמת החומציות (זה לא שאתה אלרגי)
סתם לידע כללי, מה זה?
אני כבר חצי שנה מכור לקפה הזה.. אין מצב קם בבוקר ולא שותה 2 כפיות שמן קוקוס 15 גר' חמאה ואיזה 50 גר שמנת מתוקה ..
כן אני יודע מאוד הייתי רוצה לוותר על העמסות אבל זה לוקח בין חצי שנה לשנה עד שהמיטוכנדריות בגוף מסתגלות לשריפת שומנים ז''א שעד שהגוף מתרגל לקטוגניות אני יפסיד המון כוח בגלל אימוני משקולות אז האופציה הכי טובה שלי כרגע היא קטוגני ל6 ימים ואז העמסה \:אז עד שאתה נכנס לקטוזיס אתה יוצא ממנו כשאתה בהעמסה.
קיצר אתה לא בתזונה קטוגנית.
אני נמצא בתזונה קטוגנית אבל לא מתאמן לצערי.
רק שומן,בשר,דגים שומניים,ביצים,חמאה ומים.
מגביר ייצור קטונים בכבד .. גורם לגוף לחזור לקטוזיס מהר יותרלמה אחרי העמסה ?
וואלה...מכיר את זה אתה מדבר על תקופת ההסתגלות ,תמיד השבועיים הראשונים הם קשים (keto flu ).
מגביר ייצור קטונים בכבד .. גורם לגוף לחזור לקטוזיס מהר יותר