מידע איפה קונים שמן MCT?

• פותח/ת השרשור yonbosk
  • פורסם בתאריך

yonbosk

משתמש מתחיל
19
2
נק' מוניטין:
2
19
2
איפה קונים בארץ שמן MCT במחיר נורמלי?
ואם אין בארץ, אז מאיזה אתר זול בחו"ל?

• פותח/ת השרשור

שמן שמספק אנרגיה מהירה לגוף, כמו שפחמימות מספקות אנרגיה מהירה.
יש כמות יפה משמן MCT בשמן קוקוס למשל. זה טוב לפני אימון לאנשים שנמצאים בתזונה קטוגנית (תזונה עם כמות פחמימות ממש נמוכה).
לאנשים שצורכים פחמימות אין צורך בזה.

כשניסיתי את AD חיפשתי את השמן הזה ולא מצאתי בארץ ועם משלוח מחו"ל יצא יקר מדי.
בסוף הלכתי על שמן קוקוס, עלה לי 90 שקל לליטר (מספיק להרבה זמן).

• פותח/ת השרשור
כשניסיתי את AD חיפשתי את השמן הזה ולא מצאתי בארץ ועם משלוח מחו"ל יצא יקר מדי.
בסוף הלכתי על שמן קוקוס, עלה לי 90 שקל לליטר (מספיק להרבה זמן).

קניתי שמן קוקוס, גיליתי שאני אלרגי..

קניתי מויטה . חנויות בארץ עפות על עצמם עם המחירים ..
שותה את זה לפני אימון ואחרי העמסה..
ד''א למקרה ואתה לא יודע.. שמן קוקוס מכיל 2/3 MCT חמאת גראספד (צמפיון,פרזידנט) 1/3 MCT ושמנת מתוקה גם 1/3 MCT ..
מכיר את הbulletproof coffee ?
קניתי שמן קוקוס, גיליתי שאני אלרגי..
שמע להיות בתזונה קטוגנית ולהיות אלרגי לקוקוס זה פאק לא נורמלי ..
אתה אלראי רק לשמן או לכל צורותיו ?
שמן של איזה חברה ניסית ? לא כולם אותו דבר החברה המומלצת מבחינת טוהר השמן היא חברה ג'מוקה.

• פותח/ת השרשור
קניתי מ*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* . חנויות בארץ עפות על עצמם עם המחירים ..
שותה את זה לפני אימון ואחרי העמסה..
ד''א למקרה ואתה לא יודע.. שמן קוקוס מכיל 2/3 MCT חמאת גראספד (צמפיון,פרזידנט) 1/3 MCT ושמנת מתוקה גם 1/3 MCT ..
מכיר את הbulletproof coffee ?
שמע להיות בתזונה קטוגנית ולהיות אלרגי לקוקוס זה פאק לא נורמלי ..
אתה אלראי רק לשמן או לכל צורותיו ?
שמן של איזה חברה ניסית ? לא כולם אותו דבר החברה המומלצת מבחינת טוהר השמן היא חברה ג'מוקה.

לא הייתי אלרגי לכלום, רק לפני כמה שבועות ניסיתי את השמן קוקוס וגיליתי שאני אלרגי. ממש מבאס, ואתה צודק, במיוחד בתזונה קטוגנית. אבל אם שמן MCT מתאים לי אז זה פחות נורא אם אני אלרגי לשמן קוקוס. אתה יכול לשלוח לי את השם של האתר בפרטי?
אם אתה רוצה, אני מוכן לקנות ממך בקבוק MCT רק כדי לנסות במחיר שנראה לך בסדר וגם לתת לך מתנה את השמן קוקוס של ג'מוקה שנשאר (נשאר לי רוב הגדול של צנצנצת, מעריך בסביבות 850 גרם מתוך 946 גרם, עלה לי 85 ש"ח).
מכיר את הקפה שדיברת עליו. ביום הראשון שהתחלתי עם התזונה הקטוגנית שתיתי 2 bulletproof coffee עם כמות עצומה של שמן קוקוס. לא אכלתי כלום 5 ימים והיו לי בחילות רציניות, ירדתי 3 קילו. חשבתי שזה בגלל כמות השומן ותקופת ההסתגלות. אחרי שבוע-שבועיים שצרכתי את השמן קוקוס נפל לי האסימון והבנתי שזה בגלל השמן קוקוס.

נשאר לי כמות קטנה מידי בשביל למכור ..
תראה מה אני רוצה שתעשה.. פשוט יש אנשים שהקיבה שלהם לא רגילה לכמויות גדולות של שומן(גורם להם לרגישות הקיבה בגלל תקופה מחסור בחומציות ובגלל תקופה ארוכה של אכילת פחמימות כמקור אנרגיה.
תנסה לאכול את השמן קוקוס ואחרי זה לשתות כפית של חומץ\חומץ בן יין\חומץ תפוחים זה אמור לעלות לך את רמת החומציות (זה לא שאתה אלרגי)

• פותח/ת השרשור
נשאר לי כמות קטנה מידי בשביל למכור ..
תראה מה אני רוצה שתעשה.. פשוט יש אנשים שהקיבה שלהם לא רגילה לכמויות גדולות של שומן(גורם להם לרגישות הקיבה בגלל תקופה מחסור בחומציות ובגלל תקופה ארוכה של אכילת פחמימות כמקור אנרגיה.
תנסה לאכול את השמן קוקוס ואחרי זה לשתות כפית של חומץ\חומץ בן יין\חומץ תפוחים זה אמור לעלות לך את רמת החומציות (זה לא שאתה אלרגי)

חבל, תודה בכל מקרה.
הרגישות לא קשורה לשומן, היום אני אוכל 300 גרם שומן. אני יכול לאכול 200 גרם שומן כבש נקי, בלי חומץ בלי כלום (אבל זו עצה טובה למי שיש צרבות או חוסר נוחות בבטן). מצד שני, כפית קטנה של גרמים בודדים של שמן קוקוס גורמת לי לבחילה רצינית כמעט עד הקאה......
סתם לידע כללי, מה זה?

יש כל מיני וריאציות, כאן יש דוגמה לוריאציה אחת:
http://meeverlapaleo.blogspot.co.il/2012/10/super-coffee.html

אני כבר חצי שנה מכור לקפה הזה.. אין מצב קם בבוקר ולא שותה 2 כפיות שמן קוקוס 15 גר' חמאה ואיזה 50 גר שמנת מתוקה ..

• פותח/ת השרשור
אני כבר חצי שנה מכור לקפה הזה.. אין מצב קם בבוקר ולא שותה 2 כפיות שמן קוקוס 15 גר' חמאה ואיזה 50 גר שמנת מתוקה ..

כיף לך, זה עושה את החיים יותר קלים..
על איזו תזונה אתה עכשיו? איך הולך? איך השינוי במסת שריר (או שזה בשביל חיטוב?)?

היום אני על תזונה קטוגנית במסה.. עלייה נקייה (ממש יש הבדל) וכדי לא לאבד את המשקלים על המוט אני מבצע העמסה פעם בשבוע למשך חצי יום העמסה נקייה (ערך גלקימי נמוך , מתכנן לנסות להוריד גלוטן בהעמסה הבאה )

אז עד שאתה נכנס לקטוזיס אתה יוצא ממנו כשאתה בהעמסה.
קיצר אתה לא בתזונה קטוגנית.
אני נמצא בתזונה קטוגנית אבל לא מתאמן לצערי.
רק שומן,בשר,דגים שומניים,ביצים,חמאה ומים.

אז עד שאתה נכנס לקטוזיס אתה יוצא ממנו כשאתה בהעמסה.
קיצר אתה לא בתזונה קטוגנית.
אני נמצא בתזונה קטוגנית אבל לא מתאמן לצערי.
רק שומן,בשר,דגים שומניים,ביצים,חמאה ומים.
כן אני יודע מאוד הייתי רוצה לוותר על העמסות אבל זה לוקח בין חצי שנה לשנה עד שהמיטוכנדריות בגוף מסתגלות לשריפת שומנים ז''א שעד שהגוף מתרגל לקטוגניות אני יפסיד המון כוח בגלל אימוני משקולות אז האופציה הכי טובה שלי כרגע היא קטוגני ל6 ימים ואז העמסה \:

למה לא מתאמן?

בעיות רפואיות.
אם אתה רציני,תוך שבועיים אתה נכנס לקטוזיס,אני העמסתי גלוטן בכדי שיגלו לי צליאק,למרות ששנתיים לא אכלתי והייתי על תזונת פליאו דל פחמימה.
מ400+ פחמימה ליום ירדתי ל0,ממש כלום,אפילו בלי ירקות,בלי ממתיקים.רק אחרי חודשיים התחלתי להשתמש במעט ממתיק,חלב קוקוס(ממש במשורה) ושוקולד מריר 100%.
הייתי גמור שבועיים,שבועיים אחרי הרגשתי איך כל הרגליים שלי שורפות כשאני עולה 3 קומות,ואז הכל עבר.

מכיר את זה אתה מדבר על תקופת ההסתגלות ,תמיד השבועיים הראשונים הם קשים (keto flu ).
מגביר ייצור קטונים בכבד .. גורם לגוף לחזור לקטוזיס מהר יותר
וואלה...
ובאיזה כמות מדובר (של שמן קוקוס)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית