הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה סוג חיטוב (תפריט) מתאים לאנשים עם אחוז שומן גבוה?

AdirTuval

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
קראתי בפורטל שהחיטוב הקלאסי הוא טוב לאנשים עם אחוז שומן נמוך יחסית:
" דיאטה מהסוג הזה תהיה ככל הנראה יעילה לרוב האנשים עד אחוז שומן מסויים, בדרך כלל יחסית נמוך: גברים עד 12% שומן, נשים עד 18% שומן."
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אני חושב שזה טעות, אבל בכל זאת, איזה דיאטה מתאימה לגבר עם אחוז שומן גבוה (20-25)? או שעדיף דיאטה קלסית בלי אלמנט של חיסור אחד מאבות המזון (דל פחמימה, דל שומן וכו')
דרך אגב, אני עם תכנית AB. האם זה מומלץ לעבור בתקופת החיטוב לFBW או שאני יכול להישאר בAB?
תודה רבה.

דיאטה "קלסית" עדיפה, לפחות בהתחלה (לרוב האנשים). יש כאלה שמגיבים מעולה לדל פחמימה וזה נוח להם ויש כאלה שלא.... בינתיים תתחיל מתפריט "רגיל" ובהמשך תראה לאן אתה מתקדם.
אתה יכול להתאמן AB

דיאטה רגילה תהיה מעולה עבורך
דל פחמימה זאת גם אופציה
לגבי דל שומן, אין דבר כזה. מי שעושה את זה פוגע לעצמו בבריאות

תודה רבה! בהמשך אפרסם פה את התפריט חיטוב לביקורת.

בהצלחה!

העקרונות שלך להתחלה הן להתחיל לאכול בריא, וזה אומר בלי ג'אנק כמו עוגות ועוגיות, בלי חטיפים, תרגיל את עצמך לאכול מאכלים עם כמות קלוריות נמוכה וכמות ויטמנים גבוהה כמו ירקות, והכי חשוב לשמור על גרעון קלורי + אימונים טובים והכול יהיה טוב, אני הצלחתי לרדת מ85 קילו עם 30% שומן ל62 קילו עם 12.5% שומן, וזה כשהגנטיקה לא לצידי בכלל..ובילדות הייתי שמן מאודד (100 קילו בכיתה ו'), מה שאומר? כל אחד יכול..מובטח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית