הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורש כף היד-כאבים לפעמים עם מוט W

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
שורש כף היד זה אחד האזורים הרגישים יותר לפציעה והתפתחות של דלקות וכאלה, בתור אחד שכבר הייתה לו דלקת באזור הזה, לדעתי תוריד עומס עם תרגילים שמפעילים הרבה לחץ על האזור הזה כמו מוטות ותרגילים ספציפיים עם משקולות חופשיות.
בכנות מה שקנית לא ניסיתי ואני לא יודע כמה זה יעזור אז לא רוצה לרשום לך סתם, ההמלצה שלי זה שאם התחילו כאבים תוריד עומס ותשנה קצת תרגילים (לדוגמא ליד קידמית במקום מוט W תעשה Alternating Curl או משהו עם כבלים) כי הדברים האלה יכולים רק להחמיר.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
שורש כף היד זה אחד האזורים הרגישים יותר לפציעה והתפתחות של דלקות וכאלה, בתור אחד שכבר הייתה לו דלקת באזור הזה, לדעתי תוריד עומס עם תרגילים שמפעילים הרבה לחץ על האזור הזה כמו מוטות ותרגילים ספציפיים עם משקולות חופשיות.
בכנות מה שקנית לא ניסיתי ואני לא יודע כמה זה יעזור אז לא רוצה לרשום לך סתם, ההמלצה שלי זה שאם התחילו כאבים תוריד עומס ותשנה קצת תרגילים (לדוגמא ליד קידמית במקום מוט W תעשה Alternating Curl או משהו עם כבלים) כי הדברים האלה יכולים רק להחמיר.
בהצלחה!
תודה רבה

כשאני מפמפם יד קדמית עם מוט w יש טיפה כאבים אבל אני מקווה שזה לא דלקת,קניתי משהו כזה אחד לאחד:
http://store.nike.com/us/en_us/pd/wrist-and-thumb-wrap/pid-321850/pgid-782085 (קניתי 2 לשתי הידיים)
1.לשים רק שאני מפמפם או גם בלחיצות נגיד?
2.אמור לפגוע בכוח ?

א. תפסיק "לפמפם" יד קדמית
ב. תעבור למנח אחר שאינו מכאיב ( מנח של mid position או פרונציה )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית