הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בטקסס

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אני כרגע בטקסס, קופץ ב-5 ק"ג בסקוואט, בבנצ' ובדדליפט [גם בנפח וגם בעצימות].
אני כבר על 130 ק"ג סקוואט ל-5X5 ואני מרגיש שאני לא יכול לעמוד בזה יותר, לא יכול עם חמישה סטים יותר, אני בקושי מצליח לנשום בקושי מצליח ללכת ואני מתחיל לבכות שם מרוב סבל. עברתי כבר 6 אימוני נפח [מ-100 עד 130], ואני מרגיש שהגיע הזמן לרדת לארבעה סטים. כדאי? בבנצ' אין לי בעיה עם חמישה סטים, זה קליל בשבילי. בעצימות אני עדיין אמשיך להעלות בחמישיות.
תודה.

זה קצת דפוק להתקדם ב5 ק''ג כל אימון נפח\עצימות אם כבד לך . לפי דעתי אתה ממהר מידי וזה דופק לך את ההתקדמות אני במקומך הייתי מעלה 2.5 ק''ג ומתקדם לאט יותר .

• פותח/ת השרשור
זה קצת דפוק להתקדם ב5 ק''ג כל אימון נפח\עצימות אם כבד לך . לפי דעתי אתה ממהר מידי וזה דופק לך את ההתקדמות אני במקומך הייתי מעלה 2.5 ק''ג ומתקדם לאט יותר .
זה לא עניין של כובד. זה עניין של נפח, אני לא עומד בחמישה סטים. לא עמדתי גם ב-125 ק"ג ועובדה שהצלחתי לסגור 130 ק"ג ל-5X5. לצורך העניין, גם ב-120 ק"ג לא עמדתי. זה שאני מצליח בסופו של דבר זה דבר אחד, אבל זה שאני פשוט לא עומד בזה פיזית זה דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי , אתה לא עומד בזה אבל מצליח ?
נפשית אני לא עומד בזה וגם הברכיים לא עומדות בנפח, הן כואבות בטירוף ואחרי כל סט אני פשוט נופל על הרצפה ולא מצליח לנשום.
אם אני נכנס אני כן מצליח, אבל המחיר שאני משלם לא שווה את זה.

אז כנירא הטכניקה לא משהו אם כואב הברכיים ...אתה אוכל טוב בכלל?
וחוץ מזה זה אימון קשה אין מה לעשות...סליחה על המילה אבל אתה נשמע כמו איזה כוסית שמחפשת אימון קל....
אחד מהשניים ...

• פותח/ת השרשור
אז כנירא הטכניקה לא משהו אם כואב הברכיים ...אתה אוכל טוב בכלל?
וחוץ מזה זה אימון קשה אין מה לעשות...סליחה על המילה אבל אתה נשמע כמו איזה כוסית שמחפשת אימון קל....
אחד מהשניים ...
חמוד שלי, מי אתה שתקרא לי כוסית?
עשית טקסס שאתה יכול לדבר? בוא תנסה נשמה שלי, רק תנסה לעשות אימון נפח של טקסס, נראה אז כמה "גבר" תהיה.
אני ממש לא מחפש אימון קל, אבל עובדה שבטקסס כן יורדים לארבעה סטים אחרי תקופה מסויימת, וכאבי הברכיים הם לא בגלל טכניקה לקוייה אלא בגלל הנפח והלחץ עליהן באימון. וכן, אני אוכל טוב, אבל כל האכילה שבעולם לא תהפוך את אימון הנפח של טקסס לפחות גיהינום ממה שהוא.

קודם כל תפסיק לגרור כל אשכול לוויכוח , אני לא מזלזל בך והתנצלתי מראש , תפסיק לקחת ללב.
ממה שיצאה לי לראות אתה לא צדיק של טכניקה , יכול להיות שאני טועה והטכניקה שלך מצוינת אבל בכל זאת הייתי בודק שוב .

עכשיו אני לא מבין כ"כ מה הסיפור, אתה יודע בעצמך שזה אימון שואה אז אתה אמור להיות גמור אחרי כל אימון...מה הבעיה ? לא חושב שהברכיים אמורות לכאוב בכל זאת. אם אתה מרגיש שאתה לא עומד בזה תחליף תוכנית , זה לא תוכנית קלה...

נ.ב התחלתי טקסס לא ממזמן (בסקוואט ובבנץ) אני מבטיח לך שאני יעבור את זה בלי לבכות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תפסיק לגרור כל אשכול לוויכוח , אני לא מזלזל בך והתנצלתי מראש , תפסיק לקחת ללב.
ממה שיצאה לי לראות אתה לא צדיק של טכניקה , יכול להיות שאני טועה והטכניקה שלך מצוינת אבל בכל זאת הייתי בודק שוב .

עכשיו אני לא מבין כ"כ מה הסיפור, אתה יודע בעצמך שזה אימון שואה אז אתה אמור להיות גמור אחרי כל אימון...מה הבעיה ? לא חושב שהברכיים אמורות לכאוב בכל זאת. אם אתה מרגיש שאתה לא עומד בזה תחליף תוכנית , זה לא תוכנית קלה...

נ.ב התחלתי טקסס לא ממזמן (בסקוואט ובבנץ) אני מבטיח לך שאני יעבור את זה בלי לבכות.
אבל אתה פאקינג לא קולט הא?
אפילו יוצר התוכנית אומר בעצמו שאחרי תקופה מסויימת צריך לרדת לארבעה סטים כי אי אפשר להמשיך עם חמישה! מה זה קשור ללהחליף תוכנית או שאני כוסית? אתה אמור להיות גמור אחרי האימון, אתה לא אמור להחזיר את המוט לראק ואז ליפול על הרצפה [וכן, אני אשכרה נופל על הרצפה] בלי אוויר ובלי אפשרות ללכת. זה מראה שאתה צריך לרדת בכמות הסטים. ואם כבר אז אני יותר "גבר" ממך כי אני הצלחתי לעלות 5 ק"ג בכל אימון נפח ולעמוד בזה כמו גדול. זה שאני מרגיש שאני כבר לא עומד בזה, ממש לא הופך אותי לכוסית. וכן, הברכיים כואבות בטקסס כי סקוואט זה לא תרגיל שאמורים לעשות לנפח עם משקלים גבוהים, זה מפעיל לחץ מאוד גדול על הברכיים. עובדה שבאימון עצימות אין לי שום כאבי ברכיים ואני עובד עם 20 ק"ג יותר מאשר באימון נפח. אתה רק התחלת, גם אני כשרק התחלתי לא עשיתי מזה סיפור. תעבור את כמות אימוני הנפח שעברתי, עם עליית המשקלים שלי, ונראה אותך לא בוכה.

ואם כבר אז אני יותר "גבר" ממך כי אני הצלחתי לעלות 5 ק"ג בכל אימון נפח ולעמוד בזה כמו גדול.
לפי דעתי יש לך יותר אגו ממני...
אני בסה''כ אומר שזאת הייתה טעות לקפוץ בקפיצות של 5 . ולפני שאתה מקצץ בנפח הייתי שומר עוד קלפים להמשך ככה שתסיים את התוכנית עם משקלים גבוהים יותר.

הסיבה שאני יתחזק יותר ממך בטקסס (בסקוואט ובבנץ) זה בגלל שאני ישאיר את האגו בחוץ ויעלה משקלים בצורה מבוקר ולא לשאוף כל הזמן לטוס במשקלים. וכמובן שאני לא יבכה שכואב לי הברכיים או שאני מתמוטט אחרי אימון וגם אם כן אני יסתום את הפה כמו גבר.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי יש לך יותר אגו ממני...
אני בסה''כ אומר שזאת הייתה טעות לקפוץ בקפיצות של 5 . ולפני שאתה מקצץ בנפח הייתי שומר עוד קלפים להמשך ככה שתסיים את התוכנית עם משקלים גבוהים יותר.

הסיבה שאני יתחזק יותר ממך בטקסס (בסקוואט ובבנץ) זה בגלל שאני ישאיר את האגו בחוץ ויעלה משקלים בצורה מבוקר ולא לשאוף כל הזמן לטוס במשקלים. וכמובן שאני לא יבכה שכואב לי הברכיים או שאני מתמוטט אחרי אימון וגם אם כן אני יסתום את הפה כמו גבר.
מה זה פאקינג קשור לאגו?
היה לי קשה גם ב-100 ק"ג אבל עובדה שאני מצליח להתקדם כבר שישה אימוני נפח ועצימות ב-5 ק"ג בכל אימון. זה ממש לא קשור לאגו, זה קשור לעובדה שיש לי כוח ואני מנצל אותו ובינתיים עובדה שאני לא נתקע. אם הייתי סוגר 3X5 ואז 2X3 נגיד, אז הייתי מבין שזו טעות לקפוץ ב-5 ק"ג בכל אימון והייתי יורד ל-2.5 ק"ג, אבל עובדה שאין דבר כזה שאני לא סוגר 5X5. זה ממש לא משנה אם הקפיצה תהיה של 2.5 או 5 או 10, עצם העניין שזה חמישה סטים - אני לא עומד בזה. זה ממש לא קשור למשקל. גם אם תתן לי עכשיו לרדת ל-120 ק"ג ולדפוק חמישה סטים, אני עדיין לא אעמוד בזה ואפול על הרצפה. אין פה אגו. אני כבר שלוש שנים בעסק, עשיתי SS ארבע פעמים, מדקאו איזה 3-4 פעמים וזו הפעם השנייה שאני עושה טקסס. תאמין לי שאני יודע טוב מאוד איך להתאמן וכמה שזה חשוב להשאיר אגו בחוץ. אבל המספרים מדברים בעד עצמם ולטובתי - אני מתקדם. אם לא הייתי מתקדם, זה היה סיפור אחר.

וקל לדבר לפני שאתה עומד בתוך הנעליים שלי. אתה טירון, כולה התחלת טקסס ומה גם שהמשקלים שלך לא כזה בשמיים. תגיע למשקלים שלי, באימונים שלי, ונדבר. כרגע אתה לא שווה יריקה.

אני כבר שלוש שנים בעסק, עשיתי SS ארבע פעמים, מדקאו איזה 3-4 פעמים וזו הפעם השנייה שאני עושה טקסס. תאמין לי שאני יודע טוב מאוד איך להתאמ
לפי דעתי זה שעשית את אותן תוכניות פעם אחר פעם מראה ההפך .

אבל עזוב , אני אמרתי את שלי אתה יכול לקחת את זה איך שבא לך.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי זה שעשית את אותן תוכניות פעם אחר פעם מראה ההפך .

אבל עזוב , אני אמרתי את שלי אתה יכול לקחת את זה איך שבא לך.
אתה בכלל מכיר אותי?
עשיתי את התוכניות האלו פעם אחר פעם כי עברתי ניתוחים, עברתי אשפוזים, עברתי תקופות שבהן לא יכולתי לצאת מהמיטה, מה נראה לך, שאחרי חודשיים שאתה לא יכול לצאת מהמיטה אתה פתאום תגיע ותרים את אותם משקלים? אז אתה עושה את התוכנית מחדש.

ואני מצטער לומר לך חבוב, אבל אתה שוקל 81 ק"ג עם דדליפט מצחיק של 165X3, כשאני דפקתי 190X3 משקל גוף 66 ק"ג.
הסקוואט שלך הוא 150X5 כשהיה לי 150X3 גם כן על אותו משקל גוף. הבנצ' שלי הוא 100X5, כששלך עדיין לא מתקרב לזה.
וכל זה? כשאתה שוקל 10-15 ק"ג יותר ממני.
נדמה לי חבוב, שמה שאני עושה עובד יותר ממה שאתה עושה. אני הרבה יותר חזק ממך, גם מבחינת רטיו, וגם אם נשאיר אותו בחוץ - מבחינת משקלים.

קודם כל השיאים שלי הם:
סקוואט: 155X3
דדליפט: 165X3
ובנץ:97.5X3

נכון אתה יותר חזק אבל זה לא אומר כולם , אני רק סיימתי SS ויש לי וותק של פחות משנתיים שמתוכם היה AB(ליצנית) של יותר משנה , כלומר יש לי ניסיון באימוני כוח פחות משנה,ושלא נדבר על גיל.
ודרך אגב אני אולי לא מכיר אותך אישית אבל כולם מתארים אותך כליצן ה-רטיו.
אבל עחי העיקר הרטיו 🙌.

• פותח/ת השרשור
קודם כל השיאים שלי הם:
סקוואט: 155X3
דדליפט: 165X3
ובנץ:97.5X3

נכון אתה יותר חזק אבל זה לא אומר כולם , אני רק סיימתי SS ויש לי וותק של פחות משנתיים שמתוכם היה AB(ליצנית) של יותר משנה , כלומר יש לי ניסיון באימוני כוח פחות משנה.

אבל עחי העיקר הרטיו 🙌.
אמרתי לך, גם בלי רטיו אני יותר חזק ממך.
וזה שאני מתאמן 3 שנים לא אומר שאני מתאמן רציף שלוש שנים, כי כפי שציינתי, עברתי ניתוחים, אשפוזים, וחודשים רבים מתוך ה-3 שנים האלו או ששכבתי במיטה או שעבדתי על להחזיר משקלים. אם באמת מדברים על אימון רציני במגמת עלייה, אני מתאמן שנה וחצי, משמע - יש לנו אותו וותק. אין לך מה להגיד אחי, כי עובדה שאני חזק יותר ממך עם או בלי רטיו, אז כנראה שמה שאני עושה יותר טוב ממה שאתה עושה. אתה אף פעם לא יכול להעביר ביקורת על מישהו יותר חזק ממך.

האמת שבתכלס אנחנו מדברים על הסקוואט והסקוואט שלי יותר כבד משלך , גם אתה רשמת "כשהיה לי 150X3" (לשון עבר) ככה שאני מסיק שהוא נמוך יותר היום. אתה שאלת על סקוואט ואני העברתי ביקורת ככה שאני יותר חזק ממך בסקוואט משמע מותר לי להעביר ביקורת אבל עזוב גם אם היה לי טוטאל של 2293802720347 ק''ג היית טוען שיש לי לשון קצרה יותר ולכן אני לא יכול להעביר ביקורת או משהו בסגנון.
הבנצ' שלי הוא 100X5
http://www.lbs.co.il/threads/47978/page-2#post-609367
אתה גם שקרן..

• פותח/ת השרשור
האמת שבתכלס אנחנו מדברים על הסקוואט והסקוואט שלי יותר כבד משלך , גם אתה רשמת "כשהיה לי 150X3" (לשון עבר) ככה שאני מסיק שהוא נמוך יותר היום. אתה שאלת על סקוואט ואני העברתי ביקורת ככה שאני יותר חזק ממך בסקוואט משמע מותר לי להעביר ביקורת אבל עזוב גם אם היה לי טוטאל של 2293802720347 ק''ג היית טוען שיש לי לשון קצרה יותר ולכן אני לא יכול להעביר ביקורת או משהו בסגנון.
http://www.lbs.co.il/threads/47978/page-2#post-609367
אתה גם שקרן..
אני לא שקרן, היום היה לי 90 ק"ג ל-5X5 ועשיתי 100 ק"ג ל-2 חזרות שהיו קלות בטירוף, משמע בעצימות יהיה 100X5 בלי בעיה.
דבר שני, זה שהיה לי, זה כי כפי שאמרתי - עברתי ניתוח והייתי מאושפז, אז מן הסתם שירדתי במשקלים. זה לא סותר את העובדה שהיה לי סקוואט של 150X3 על משקל גוף 66 ק"ג, דבר שהופך אותי לחזק ממך, בין אם אני עושה את זה היום או לא. ותאמין לי - הוא יחזור בקרוב מאוד. כי העפתי 140X5 כמו כלום באימון העצימות שעבר.

ומצטער לומר לך, אבל דדליפט עלוב של 165X3 כשאתה שוקל פאקינג 82 הופך אותך לדי חלשלוש, כנ"ל הבנצ' העלוב הזה.

נ.ב.
אתה מוזמן לראות באיזו קלות עף ה-95 ק"ג לחמישייה, ולהבין שיש לי עוד הרבה לתת, וזו הסיבה שאני מתקדם ב-5 ק"ג בכל אימון - כי המשקלים האלה עדיין לא מדגדגים אותי.

חכמה גדולה זה לשער מה הPR שלך אפילו לפני שעשית אותו אתה כבר משקר כי לא עשית 100X5 .
המון פעמים קרה לי שעשיתי משקל מסוים ל5 העלתי 2.5 קילו ועשיתי חזרה בקושי .
ולהגיד שאתה קרוב להגיע ל155 סקוואט כי העפת 140 זה דיי מצחיק .

היום היה לי 90 ק"ג ל-5X5 ועשיתי 100 ק"ג ל-2 חזרות שהיו קלות בטירוף
אתה רואה שאתה עושה שטויות בתוכנית ...מכניס גם עצימות אחרי אימון נפח בגלל שאתה לא יכול להתאפק להגיע ל2 פלטות ואתה אומר שאתה שם את האגו בחוץ ......................טוב עחי.
תאמין לי שאני יודע טוב מאוד איך להתאמן וכמה שזה חשוב להשאיר אגו בחוץ
ברור אחי מאוד חשוב , הלוואי והייתי משאיר את האגו בחוץ כמוך...

• פותח/ת השרשור
חכמה גדולה זה לשער מה הPR שלך אפילו לפני שעשית אותו אתה כבר משקר כי לא עשית 100X5 .
המון פעמים קרה לי שעשיתי משקל מסוים ל5 העלתי 2.5 קילו ועשיתי חזרה בקושי .
ולהגיד שאתה קרוב להגיע ל155 סקוואט כי העפת 140 זה דיי מצחיק .

אתה רואה שאתה עושה שטויות בתוכנית ...מכניס גם עצימות אחרי אימון נפח בגלל שאתה לא יכול להתאפק להגיע ל2 פלטות ואתה אומר שאתה שם את האגו בחוץ ......................טוב עחי.
ברור אחי מאוד חשוב , הלוואי והייתי משאיר את האגו בחוץ כמוך...
אל תדאג, יום חמישי תקבל את ה-100X5 שלך, ואין לי בעיה שזה יהיה גם חוב לראק.
ומה הפאקינג קשר לאגו? מה??????????
זה שאין לי סבלנות הופך את זה לאגו???? זה אומר בסה"כ שאני אדם לא סבלני!!!
תפסיק לדבר שטויות כבר, אתה פאקינג אידיוט.
וואלה כן חמוד, היה לי אימון התאוששות עם 90 ק"ג סקוואט ודפקתי בו 140X3 סתם כי התחשק לי, יום למחרת!!! היה לי אימון עצימות ודפקתי סקוואט 140X5, אני עושה מה שבא לי ובינתיים זה הולך לי כמו שצריך, בין אם זה לרוחך או לא, בין אם אתה חושב שזה אגו או לא, אני מתקדם הרבה יותר טוב ממך ואני הרבה יותר חזק ממך ואתה אפס וכוסית. נגמר סיפור. עכשיו עוף לי מהאשכול, ואל תדאג, את ה-100X5 שלך אתה תקבל ביום חמישי עם הקדשה חמה חמה ותבין אחת ולתמיד כמה אתה אפס ומדבר שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית