הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התקדמות בטקסס

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אני כרגע בטקסס, קופץ ב-5 ק"ג בסקוואט, בבנצ' ובדדליפט [גם בנפח וגם בעצימות].
אני כבר על 130 ק"ג סקוואט ל-5X5 ואני מרגיש שאני לא יכול לעמוד בזה יותר, לא יכול עם חמישה סטים יותר, אני בקושי מצליח לנשום בקושי מצליח ללכת ואני מתחיל לבכות שם מרוב סבל. עברתי כבר 6 אימוני נפח [מ-100 עד 130], ואני מרגיש שהגיע הזמן לרדת לארבעה סטים. כדאי? בבנצ' אין לי בעיה עם חמישה סטים, זה קליל בשבילי. בעצימות אני עדיין אמשיך להעלות בחמישיות.
תודה.

• פותח/ת השרשור
טוב , תצלם .
דרך אגב נולדת פג ? אולי זה מסביר את חוסר הסובלנות.
לא, נולדתי חזק, וזה מסביר את חוסר הסבלנות שלי לבדוק את הכוח שלי.
מה קרה, מקנא שאני יכול לעשות שטויות ועדיין להתקדם יותר טוב ולהיות יותר חזק ממך? קנאה זה רגש חזק ידידי.

לא, נולדתי חזק, וזה מסביר את חוסר הסבלנות שלי לבדוק את הכוח שלי.
מה קרה, מקנא שאני יכול לעשות שטויות ועדיין להתקדם יותר טוב ולהיות יותר חזק ממך? קנאה זה רגש חזק ידידי.
אז זה אגו , זה אומר שאתה מפגר כי יש לך פוטנציאל להתקדם טוב יותר . אני בגישה שקודם כדי להשקיע בראש אחר''כ בכוח . ככה שאני לא מקנא.

• פותח/ת השרשור
אז זה אגו , זה אומר שאתה מפגר כי יש לך פוטנציאל להתקדם טוב יותר . אני בגישה שקודם כדי להשקיע בראש אחר''כ בכוח . ככה שאני לא מקנא.
אין לך שום הוכחה שאם לא הייתי עושה את זה, הייתי מתקדם טוב יותר. הרי ההתקדמות היא אותה התקדמות. אלו המשקלים שהייתי אמור להעלות במילא, ועובדה שאני עושה אותם, עם או בלי המשחקים שלי. כל עוד אני לא נתקע - אני מתקדם בדיוק כמו שאני צריך. כנראה שהגוף שלך לא מסוגל לעמוד בקצת סטייה מהתוכנית, כי יש לך גוף של כוסית 😃 רק מראה שאני עברתי יותר ממך והתאמנתי בתנאים הרבה יותר חמורים משלך, מבלי לבכות, ובגלל זה הגוף שלי יכול לעמוד בדברים כאלה ועדיין להתקדם.

אין לך שום הוכחה שאם לא הייתי עושה את זה, הייתי מתקדם טוב יותר. הרי ההתקדמות היא אותה התקדמות. אלו המשקלים שהייתי אמור להעלות במילא, ועובדה שאני עושה אותם, עם או בלי המשחקים שלי. כל עוד אני לא נתקע - אני מתקדם בדיוק כמו שאני צריך. כנראה שהגוף שלך לא מסוגל לעמוד בקצת סטייה מהתוכנית, כי יש לך גוף של כוסית 😃 רק מראה שאני עברתי יותר ממך והתאמנתי בתנאים הרבה יותר חמורים משלך, מבלי לבכות, ובגלל זה הגוף שלי יכול לעמוד בדברים כאלה ועדיין להתקדם.
רק חבל שאתה זה שנירא כמו כוסית ושוקל כמו כוסית ....וגם לא נראה כמו אחד שמתאמן למרות שיש לך אחלה משקלים.

• פותח/ת השרשור
רק חבל שאתה זה שנירא כמו כוסית ושוקל כמו כוסית ....וגם לא נראה כמו אחד שמתאמן למרות שיש לך אחלה משקלים.
אה, אז עכשיו המשקל שלך מעיד על זה שאתה כוסית או לא?
אני ליפטר ידידי, שלא כמוך - אני מתחרה, לכן לי חשוב לשקול כמה שפחות ולהרים כמה שיותר. אם הייתי מתאמן סתם בשביל הכיף, הייתי עולה במשקל. ואגב, המשקל לא מעיד על המראה. לא ראית אותי במציאות אז אין לך על מה לדבר בכלל.
תראה לאיזו רמה ירדת, אתה מדבר בפורום ליפטינג על איך שליפטר [שיותר חזק ממך] נראה. אתה מעורר רחמים חחחחח
אז אתה נראה כמו "גבר", ומרים משקלים של כוסית.

קצת עפת על עצמך , "משקלים של כוסיות" שהסקוואט שלי יותר גבוה משלך , הבנץ קרוב לשלך אם לא זהה כי אתה חרטתן , הפרס שלי גבוה משלך ורק הדדליפט גבוה יותר "משקלים של כוסיות" .
מה אתה רוצה להוכיח פה ? אני אומר באו תסתום את הפה , אני לא יגיב יותר אתה לא תגיב יותר.
ואם אתה רוצה לאומר את המילה האחרון כדי להראות לכולם שאתה הגבר פה ואתה זה שקטלת אותי לך על זה. אני לא יגיב יותר.

משאיר את מה שרשום פה כרגע, מבקש לא להמשיך במדידות "אני יותר חזק יותר גדול ויותר גבר" בפורום, לכו לפייסבוק בשביל זה
תגובה הבאה שלא קשורה= השעיה ל3 ימים

לנושא: אם מתקדמים בטקסס לא חובה לעלות בנפח, כל המטרה של התכנית זה לשבור שיאים ביום עצימות.
לא ברור לי למה אנשים חושבים שהמטרה בטקסס זה להתאבד ביום נפח, אם עובדים פחות קשה ועדיין יש שיאים= מה טוב

שמע סוואן קשה להחשיב את מה שכתבת כי אתה לא ממש שובר ובבנץ' לא נועל חזרות באופן מוחלט.

• פותח/ת השרשור
שמע סוואן קשה להחשיב את מה שכתבת כי אתה לא ממש שובר ובבנץ' לא נועל חזרות באופן מוחלט.
סליחה? מאיפה זה צץ?
לא זכור לי שמישהו העיר לי על עומק או על חזרות לא נעולות בסקוואט ובבנצ', כשפרסמתי את הסרטונים בקבוצה כולם אמרו לי שזה עומק מעולה ושהבנצ' נראה טוב. תעבור שוב על הסרטונים שלי. אם זו חזרה לא נעולה אז אני לא יודע מה כן
52cbe4ffe6f28.jpg

ואם זה לא שובר מקביל, כנראה שחצי קבוצה עיוורת כי כולם אמרו לי שהעומק מעולה
52cbe4ffeb62f.jpg

אם הייתי יכול לעשות ביום הנפח 3x5 עם 60 ק"ג ושהסקוואט ביום העצימות ימשיך להתקדם הייתי עושה את זה.

במילים אחרות: אם הסקוואט ביום העצימות ממשיך להתקדם עם 3x5 או 4x5 ביום הנפח אני לא רואה סיבה לעשות 5x5 אם אתה סובל מזה ברמה שאתה לא רוצה להגיע לאימון ו/או לא מתאושש עד יום העצימות.

גם אין בושה בלהשאר עם אותו משקל ביום הנפח במשך כמה אימונים. יום הנפח הוא אמצעי, לא מטרה.

סליחה? מאיפה זה צץ?
לא זכור לי שמישהו העיר לי על עומק או על חזרות לא נעולות בסקוואט ובבנצ', כשפרסמתי את הסרטונים בקבוצה כולם אמרו לי שזה עומק מעולה ושהבנצ' נראה טוב. תעבור שוב על הסרטונים שלי. אם זו חזרה לא נעולה אז אני לא יודע מה כן
52cbe4ffe6f28.jpg

ואם זה לא שובר מקביל, כנראה שחצי קבוצה עיוורת כי כולם אמרו לי שהעומק מעולה
52cbe4ffeb62f.jpg
לפחות לגבי הסקוואט שלך, בתמונה, זה בהחלט לא נקרא לשבור מקביל. זה גבולי מלמעלה.
מקביל.jpg

• פותח/ת השרשור
לפחות לגבי הסקוואט שלך, בתמונה, זה בהחלט לא נקרא לשבור מקביל. זה גבולי מלמעלה.צפה בקובץ המצורף 14010
הכל עניין של זווית ידידי. הרבה אנשים אישרו את העומק, אנשים שמתחרים וגם שופטים [בפייסבוק].
אם הייתי יכול לעשות ביום הנפח 3x5 עם 60 ק"ג ושהסקוואט ביום העצימות ימשיך להתקדם הייתי עושה את זה.

במילים אחרות: אם הסקוואט ביום העצימות ממשיך להתקדם עם 3x5 או 4x5 ביום הנפח אני לא רואה סיבה לעשות 5x5 אם אתה סובל מזה ברמה שאתה לא רוצה להגיע לאימון ו/או לא מתאושש עד יום העצימות.

גם אין בושה בלהשאר עם אותו משקל ביום הנפח במשך כמה אימונים. יום הנפח הוא אמצעי, לא מטרה.
תודה, אקח לתשומת ליבי.

אני לא משוכנע שאני יורד לסוף דעתך. כיצד אתה משוכנע שעל אף שהעצימות עדיין מתקדמת היא לא היתה מתקדמת טוב יותר אם נשמר הנפח?
אני בוודאי לא חושב שיש להתאבד על הסט הנוסף אבל בשאלת האמצעי והמטרה אני לא בטוח שמטרה מושגת מצביעה בהכרח על האמצעי כמתאים ביותר.

אני לא משוכנע שאני יורד לסוף דעתך. כיצד אתה משוכנע שעל אף שהעצימות עדיין מתקדמת היא לא היתה מתקדמת טוב יותר אם נשמר הנפח?
אני בוודאי לא חושב שיש להתאבד על הסט הנוסף אבל בשאלת האמצעי והמטרה אני לא בטוח שמטרה מושגת מצביעה בהכרח על האמצעי כמתאים ביותר.

בגלל שהמטרה של הנפח היא להפר הומואסטזיס, לתת לגוף שוק. יום העצימות מתקדם בגלל שביום העצימות הקודם הרמת משקל כבד. יום הנפח לא מוסיף משקל למוט.
זעזוע באימון א' + משקל כבד באימון ג' = GAINZ

בגלל שהמטרה של הנפח היא להפר הומואסטזיס, לתת לגוף שוק. יום העצימות מתקדם בגלל שביום העצימות הקודם הרמת משקל כבד. יום הנפח לא מוסיף משקל למוט.
אז בוא כל התוכנית נעשה אותו משקל בנפח ובעצימות נעלה 5 קילו . הגיוני

התאוריות שלכם מאוד יפות אבל בתכלס כשאתה מגיע לשטח זה לא עובד ככה

אם הנפח ישאר זהה כל אימון, אז איך בעצם הפרת את ההומואסטזיס? הרי הגוף יתרגל לאותו נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית