הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני בוקר

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
ברצוני לפתוח דיון על אימונים בבוקר, ז״א שעה מרגע שמתעוררים...
אני פעם היתי שונא להתאמן בבקרים והיתי מגיע מאוד חלש למכון, אבל בעקבות מספר אילוצים מצאתי את שעות הבוקר הכי נוחות לי לאימון, והכן האימונים נהיו חלשים... אבל הפלא ופלא עם הזמן הכוח חזר והאנרגיה עולה ופתאום כבר לא כל כך קשה להתאמן בבוקר- התרגלתי פשוט.
אגב אני קם שעה לפני אימון, אוכל ביו-יוגרט 1.5 % שותה קפה שחור ללא סוכר והולך לאימון ..
מספיק עלי בואו נחזור לדיון: מה היתרונות באימון בוקר ומה החסרונות , בטוח שיש הבדלים כאלה או כאלה אל מאגרי השומן , אנרגיה , אינסולין , הורמונים וכו׳...
יאללה תגובות

אני רק יודע שרמות הקורטיזול בשיא שלהם בבוקר ובערב הן נופלות.
בילדרים בדרך כלל רוצים לידאוג לרמת קורטיזול נמוכה למטרת היפרטרופיה ( לפי דעתי זה סתם התעסקות בקקה )

שבבוקר אתה עובד על ריק כי הגוף שלך עיקל כל הלילה את כל מה שהיה בקיבה בגלל זה מרגיש חלש, אתה גם דוחה את הארוחת בוקר כי אתה לוקח הרי שייק[אני חושב] אחרי אימון ואין טעם לאכול ארוחה אחרי שייק וזה גם דיי בכח
אימון בוקר טוב נטו לשריפת שומן לשמנים או שריפת שריר אצל מתאמנים זה דיי סיכום של כל מאמר שמדבר על אימוני בוקר

בחיטוב, שאתה גם ככה רעב כל הזמן והבטן ריקה, אני מאוד אוהב להתאמן בבוקר, אבל רק אחרי שהתעוררתי לבד ולא מאילוץ. אם זה מאילוץ, ומתעוררים משעון מעורר, אימון בוקר הופך להיות סיוט.

אימון בוקר אצלי אני הולך ומרגיש חלש אבל המשקלים עולים קליל.
בחופשים אני קם ב-8 אוכל והולך ב-10 ומרגיש פשוט מעולה מה שגם כמעט ריק רק איזה 2-3 זקנים ואיזה בילדר או שתיים שיתרכזו במכונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית