הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Xtend שווה את הכסף?

• פותח/ת השרשור dolevm2
  • פורסם בתאריך

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
חבר המליץ לי לשלב אותו בחיטוב בדגש על תוך כדי אימון.
הסתכלתי קצת על המרכיבים ו7 גרם BCAA ו5 גרם גלוטמין וגרם סיטרולין לא נראה לי שווה 54 דולר ל90 מנות. מה דעתכם? מישהו ניסה את המוצר ויש לו מה להגיד?

תחפש בפורום מידע על bcaa או בשמן העברי חומצות אמינו מסועפות.

תחפש גם מידע על תזמון הארוחות ואכילת חלבון (יש מאמרים על כך בפורטל)

בגדול התוסף זה חרטא אחת גדולה וחבל על הכסף

אבל BCAA זה חומצות אמינו ולא חלבון, הטענה פה שהחלבון מתפרק גם ככה בקיבה , אבל חומצות אמינו יכולות לעבור במעי ..
לא מבין מה הבעיה עם XTEND

אבל BCAA זה חומצות אמינו ולא חלבון, הטענה פה שהחלבון מתפרק גם ככה בקיבה , אבל חומצות אמינו יכולות לעבור במעי ..
לא מבין מה הבעיה עם XTEND
נתחיל מזה שחלבון מורכב מחומצות אמינו, ככה שברור ש-bcaa זה חלבון.

לנושא, מיותר לגמרי. חבל על הכסף שלך

נתחיל מזה שחלבון מורכב מחומצות אמינו, ככה שברור ש-bcaa זה חלבון.

לנושא, מיותר לגמרי. חבל על הכסף שלך
החומצות אמינו האלה מרכיבות את השריר , ככה שאחרי אימון אפשר לקחת אותן ולמנוע פירוק שריר

כן,סיימתי קופסה בטעם אבטיח.
לא הרגשתי משהו מיוחד (או מה שאתה מתאר כ"מניעת פירוק שריר") בסה"כ עוד משהו טעים באמצע האימון.
וכן,יש להם בטעם ענבים,זה נקרא
Grape Escape

חבר המליץ לי לשלב אותו בחיטוב בדגש על תוך כדי אימון.
הסתכלתי קצת על המרכיבים ו7 גרם BCAA ו5 גרם גלוטמין וגרם סיטרולין לא נראה לי שווה 54 דולר ל90 מנות. מה דעתכם? מישהו ניסה את המוצר ויש לו מה להגיד?
ההשפעה של זה לא מורגשת בכלל אבל זה טוב !!! לגבי כסף הכן בזבוז במידה ואתה דל אמצעים במידה ואתה מבוסס אז לך על זה, שווה !
אני יכול להשוות את זה נגיד למולטי ויטמין: כשאתה לוקח את זה או לא לוקח את זה אין שום הבדל בהרגשה אבל ידוע שזה טוב לגוף , כמו כן ידוע שנטילת BCAA למפתח גוף זה גם טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית