הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייבת עזרה, ממש נמאס לי

CAN I BE SKINNY

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
5
12
2
היי אני בת 20
גובהה 1.65
היקף צוואר 32
מותניים 76
ירכיים 96
שוקלת 64

אבלללל המבנה גוף שלי רזה אני מידה ממש קטנה במכנס 36

רוצה תוך חודש חודשיים לרדת בהיקפים ובמשקל

עושה הרבה ספורט
קיקבוקסינג פעם בשבוע
פילאטיס פעם בשבוע
חדר כושר פעם בשבוע
ספינינג פעם בשבוע

בנוסף עוד חודשיים עושה ניתוח הגדלת חזה חייבת להרזות לפני.

הצילו :(

קודם כל,
סבלנות , אין דבר כזה 'אני רוצה מהררר' , זה לא עובד ככה, את רוצה מהר תעשי ניתוח, באמת.
דבר שני - לעשות הרבה ספורט זה לא המפתח, לא אמרת פה מילה אחת על התזונה שלך.
תחשבי בצורה כזו - מה נכנס לך לגוף? הקיקבוקסינג, הפילאטיס והספינינג (הגיוון הזה פשוט מיותר בלי קשר..) או האוכל שאת מכניסה? כמובן שהאוכל, ככה שהוא הגורם העיקרי לאיך הגוף שלך יראה .

• פותח/ת השרשור
הגיוון הזה חשוב לי כי אני אחת שמשתעממת מהר מאוד
בקשר לתזונה - היא לא מסודרת
וקשה לי מאוד לוותר ולהפסיק עם המתוק והקורנפלקסים
אני חייבת למצוא איך לשלב הכל...

הגיוון הזה חשוב לי כי אני אחת שמשתעממת מהר מאוד
בקשר לתזונה - היא לא מסודרת
אני חייבת למצוא איך לשלב הכל...
אז גילית את שורש הבעיה
גוף יפה לא משיגים בקלות , בלי לוותר על הקורנפלקסים והמתוק.
אין לנו דרך לעזור לך לפני שתעזרי לעצמך

• פותח/ת השרשור
חח סבבה אשתדל להתפסיק איתם אבל יש עוד טיפים?

תראי מה ש elic ועוד הרבה חברה יגידו לך פה זה שאת צריכה לעבוד מסודר ובסבלנות!
מה זה אומר את צריכה לעבוד עם תפריט מסודר שבו את יודעת כמה קלוריות את מכניסה, את התפריט את בונה לפי מס' פרמטרים,כמו כמויות חלבון שאת צריכה,פחמימה ושומן וזה ביחס לכמות קלוריות שאת מוציאה ושורפת (בגדול בפורטל יש לך כמה מדריכים בנושא הזה, את המטרה שלך כבר קבעת וזה ירידה במשקל והצרת היקפים לכן תצטרכי ככל הנראה תפריט לחיטוב!)

דבר נוסף זה מקורות המזון שלך וסבלנות, ברגע שתעבדי נכון ומסודר,תשלבי בתפריט שלך מקורות מזון איכותיים- ביצים,חלב,טונה,חזה עוף, דגנים מלאים, פחמימות מורכבות, מקורות שומן כמו טחינה,אבוקדו,שמן זית, אגוזי מלך,יוכו', רקות למיניהם.. ותתמידי עם עבודה נכונה במכון עם משקולות(ולא זה לא אומר שאת גבר) והשקעה התוצאות לא יאחרו להגיע.
מידי פעם מותר לך "לגנוב" איזה עוגיה או משהו שאת אוהבת אומנם לא על בסיס קבוע ולא בכמויות גדולות,חוץ מזה זה עניין שלך עד כמה את מחויבת לעצמך, למטרה, לשינוי ולתוצאות שאת רוצה להשיג ועד כמה תקפידי על כל ההיבטים שיביאו אותך לזה -כמו תפריט נכון ואימונים,מנוחה של הגוף.
אל תשכחי שיש פה אחלה חבר'ה בפורום, אנשים עם ניסיון עצמי וידע במלא תחומים שיוכלו לעזור לך וליעץ לך...

חוץ מזה אם ממש בא לך לעבוד כמו בספר,עם ייעוץ צמוד,מישהו שמכוון אותך ובונה לך את היסודות התחלתיים ורץ איתך לאורך כל התהליך את יכולה להיעזר בייעוץ אישי(שזה מעולה מניסיון אישי אני אומר)

המפתח הוא השקעה,התמדה,וסבלנות.

בהצלחה

תראי מה ש elic ועוד הרבה חברה יגידו לך פה זה שאת צריכה לעבוד מסודר ובסבלנות!
מה זה אומר את צריכה לעבוד עם תפריט מסודר שבו את יודעת כמה קלוריות את מכניסה, את התפריט את בונה לפי מס' פרמטרים,כמו כמויות חלבון שאת צריכה,פחמימה ושומן וזה ביחס לכמות קלוריות שאת מוציאה ושורפת (בגדול בפורטל יש לך כמה מדריכים בנושא הזה, את המטרה שלך כבר קבעת וזה ירידה במשקל והצרת היקפים לכן תצטרכי ככל הנראה תפריט לחיטוב!)

דבר נוסף זה מקורות המזון שלך וסבלנות, ברגע שתעבדי נכון ומסודר,תשלבי בתפריט שלך מקורות מזון איכותיים- ביצים,חלב,טונה,חזה עוף, דגנים מלאים, פחמימות מורכבות, מקורות שומן כמו טחינה,אבוקדו,שמן זית, אגוזי מלך,יוכו', רקות למיניהם.. ותתמידי עם עבודה נכונה במכון עם משקולות(ולא זה לא אומר שאת גבר) והשקעה התוצאות לא יאחרו להגיע.
מידי פעם מותר לך "לגנוב" איזה עוגיה או משהו שאת אוהבת אומנם לא על בסיס קבוע ולא בכמויות גדולות,חוץ מזה זה עניין שלך עד כמה את מחויבת לעצמך, למטרה, לשינוי ולתוצאות שאת רוצה להשיג ועד כמה תקפידי על כל ההיבטים שיביאו אותך לזה -כמו תפריט נכון ואימונים,מנוחה של הגוף.
אל תשכחי שיש פה אחלה חבר'ה בפורום, אנשים עם ניסיון עצמי וידע במלא תחומים שיוכלו לעזור לך וליעץ לך...

חוץ מזה אם ממש בא לך לעבוד כמו בספר,עם ייעוץ צמוד,מישהו שמכוון אותך ובונה לך את היסודות התחלתיים ורץ איתך לאורך כל התהליך את יכולה להיעזר בייעוץ אישי(שזה מעולה מניסיון אישי אני אומר)

המפתח הוא השקעה,התמדה,וסבלנות.

בהצלחה
בכוונה לא שלחתי אותה לתפריטים וכו' כי עצם העובדה שעוד קשה לה לוותר על המתוקים ודברים כאלו - מרחיקה אותה ממצב של להיות במשמעת של תפריט.

אולי מישהו אחר יענה לי ???
למישהו אחר יהיה תרופות ושיטות קסומות? אמרתי לך זה לא עובד ככה, זה רק עבודה קשה או ניתוח כמובן.

לא כ"כ הבנתי איך זה קשור לכאן(שאלות לפני ייעוץ אישי)?

אם את רוצה את יכולה להיעזר בשירותי הייעוץ האישי שבאתר ולא תצטרכי להסתבך עם תפריטים

כי הכל ייבנה לך, מה שתצטרכי סה"כ לעשות זה לעקוב אחרי ההוראות ולעשות.

• פותח/ת השרשור
עשיתי אימוני משקולות של סקוואטים וכל זה ולצערי פיתחתי שרירים בגב וביריכיים ותחת כמו גבר.
הפסקתי להתאמן כתוצאה מפריצת דיסק והכל נהייה שומן אומנם עדיין נראת מעולה ומחוטבת כי אני אוכלת מעט ( לא מסודר ולא בריא אבל מעט)
אבל בגלל הגב , צבא , עבודה .. הפסקתי להתאמן כמו פעם .. עוד משהו , ככה אני נראת
שזה לא רע
אבל מספרית זה מפריע לי המשקל וההיקפים .
זה משגע אותי . image.jpg image.jpg

וכמו שאתפ רואים בתמונה עברתי ניתוח הפנדציט קשה ככה שהבטן התחתונה תמיד תישאר כי הצלקת עמוקה ( אלא אם כן יהיה לי איזה 2 אחוז שומן בגוף חח )

ידידתי מצטער להודיע לך שאין לך צורך ללכת לא למאמן אישי, לא לייעוץ אישי ולא לתזונאית.
המקום שלך הוא אצל פסיכולוג, את נראית מעולה ורזה אולי אפילו מעבר לזה.
מה שכן יהיה טוב אם תוסיפי עלייך בשר. להציר היקפים? במצב שלך זה אומר להיות שלדית.

מה את משוגעת ? אני על סף להציע לך נישואין עוד רגע ..

את נראת טוב , וכל דבר שתעשי מיותר - רק שמרי על זה ,לא צריך יותר . (להגדלת חזה לא הייתי מתנגד , אז לכי על זה ;) )

וכמו שאתפ רואים בתמונה עברתי ניתוח הפנדציט
כמו שאמרו לך כאן, הבעיה שלך אינה במישור הגופני. ככל הנראה יש לך איזה מודל לא מציאותי של הגוף האידיאלי אליו את משתוקקת, ובאמת כדאי לך להתייעץ עם פסיכולוג כי זה עלול להתפתח לכיוונים מאד לא סימפטיים של הפרעות אכילה. התגובה המיידית שלך על העצות האלה היא בטח "מה כבר המטומטמים האלה באינטרנט מבינים", ולכן אני מציע לך להתייעץ עם חברות שלך בשאלה אם את באמת זקוקה להרזיה. אם כולן חושבות אחרת זה לא בגלל שהן רוצות שתהיי מכוערת, זה בגלל שהן רואות טוב יותר מה שלך קשה לראות.

זה היה החלק הקל, ועכשיו נעבור לחדשות הרעות: האם את מודעת לכך שחייזרים חטפו אותך למימד הרביעי והחזירו אותך הפוכה? זה ההסבר היחיד לכך שהצלקת שלך עברה מצד אחד של הבטן לצד השני... כדאי לך לוודא שכל האיברים הפנימיים במקום!

(ליתר בטחון אני אוסיף כאן 😃 )

כמו שאמרו לך כאן, הבעיה שלך אינה במישור הגופני. ככל הנראה יש לך איזה מודל לא מציאותי של הגוף האידיאלי אליו את משתוקקת, ובאמת כדאי לך להתייעץ עם פסיכולוג כי זה עלול להתפתח לכיוונים מאד לא סימפטיים של הפרעות אכילה. התגובה המיידית שלך על העצות האלה היא בטח "מה כבר המטומטמים האלה באינטרנט מבינים", ולכן אני מציע לך להתייעץ עם חברות שלך בשאלה אם את באמת זקוקה להרזיה. אם כולן חושבות אחרת זה לא בגלל שהן רוצות שתהיי מכוערת, זה בגלל שהן רואות טוב יותר מה שלך קשה לראות.

זה היה החלק הקל, ועכשיו נעבור לחדשות הרעות: האם את מודעת לכך שחייזרים חטפו אותך למימד הרביעי והחזירו אותך הפוכה? זה ההסבר היחיד לכך שהצלקת שלך עברה מצד אחד של הבטן לצד השני... כדאי לך לוודא שכל האיברים הפנימיים במקום!

שתוק !!!
אם לא יהיה בנות כוסיות שחושבות שהן מכוערות לבנים המוכערים לא יהיה את מי לשגל....
חחחח....
את סתם שמנה וחייבת דיאטה.... מי יצא איתך ?

סתם בצחוק !!!!!!
אבל פשוט היתי חייב

שתוק !!!
אם לא יהיה בנות כוסיות שחושבות שהן מכוערות לבנים המוכערים לא יהיה את מי לשגל....
חחחח....
את סתם שמנה וחייבת דיאטה.... מי יצא איתך ?

סתם בצחוק !!!!!!
אבל פשוט היתי חייב
בוא נתחיל להירגע.. ההודעות שלך בזמן האחרון עוברות את הגבול הדק בין ״צחוק״ לבין לא להיות יותר בפורום.

בוא נתחיל להירגע.. ההודעות שלך בזמן האחרון עוברות את הגבול הדק בין ״צחוק״ לבין לא להיות יותר בפורום.
זה היה בצחוק וגם ציינתי את זה ! אני קורא שוב את התגובה שלי וזה באמת מצחיק !
כנראה שיש לך בעייה אם קצת הומור או שאתה פשוט לא מבין אותי !
בנוגע לאיום/רמיזה לאיום ממך -
בזמן האחרון גיליתי שאני בעצם מכור לפורום פה ואני לא מצליח להפסיק את ההתמכרות אז כל החלטה שתקבל תתקבל בברכה ....
זה גם תגובה שנמצאת על גבול מאוד דק אז - החלטה שלך !

אני לא באמת יודע להמליץ לך מה לעשות עם עצמך (פסיכולוג, דיאטה, מאסה. וואטאבר...)

אבל אם את רוצה טיפ נגד מתוקים ודומיהם. זה אולי שחוק אבל באמת, אל תכניסי אותם הביתה. הרבה יותר קל לוותר עלייהם פעם אחת בסופר מאשר כל פעם מחדש כשהם אצלך במגירה.

כשהייתי סטודנט פשוט לא הייתי קונה שתיה מתוקה, בורקסים וכו' וכו' ... וכשאין, אז אין ...

מראה

Back
למעלה תחתית