הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העמסה בקלן

• פותח/ת השרשור tcroxkv
  • פורסם בתאריך

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
האם חייב לבצע העמסה בזמן שימוש בקלן סייקל ארוך עם פרופיטן בתפריט דל פחמימה?
אם כן מדוע?

לא. אין צורך לבצע העמסה כלל. בנוסף לא רצוי להיות "אפס פחמימה".

מצטרף שאלה דומה
סייקל קלו t3 וטסט פרופ
פחמימה 50 גרם
א.ש 20 אירובי בוקר פלוס אחרי אימון 100 דק ליום.. מחייב העמסת פחמימות?

מצטרף שאלה דומה
סייקל קלו t3 וטסט פרופ
פחמימה 50 גרם
א.ש 20 אירובי בוקר פלוס אחרי אימון 100 דק ליום.. מחייב העמסת פחמימות?
לא.
מה משך השימוש+תזמון והמינונים?

ולפעמים מרגיש ממש חלש גם באימונים אבל בעיקר ביום יום כסה, זה לא בגלל שאני דל פחמימה?
דרך אגב תודה על התשובה
אתה בסה"כ סוגר סייקל עם קלן + T3. אם קשה לך ואתה חלש תוסיף פחמימה, אם אתה חומד ביגמק - תרביץ... זה לא שזה יזיק, פשוט בחרת לחטב באופן אגרסיבי ולכן בוודאי לקחת את זה בחשבון.
העמסה עם קלן אינה אפקטיבית (ובמידה מסויימת מקלקלת). זה קשור באופן הפעולה של קלן.
קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. זה תהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא. הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק.
השאלה איך זה קשור בהעמסה? עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.
הנ"ל מייתר את פעולת ההעמסה.

רותם לדעתי יש לך 3 אופציות בגלל שאתה בתפריט דל פחמימות ומרגיש חולשה באימונים :
הראשונה : על מנת שיהיה יותר אנרגיה בגוף באימונים - לעלות מינון סטרואידים - ולשמור על אותה כמות של פחמימה
השניה : על מנת שיהיה יותר אנרגיה באימונים - ההפך לעלות את כמות הפחמימה
ולהשאיר את כמות החומרים
והשלישית - להמשיך בדרכך - לסבול בשקט - להיות חלש באימון ולהמשיך להיתחטב !
בהצלחה

רותם לדעתי יש לך 3 אופציות בגלל שאתה בתפריט דל פחמימות ומרגיש חולשה באימונים :
הראשונה : על מנת שיהיה יותר אנרגיה בגוף באימונים - לעלות מינון סטרואידים - ולשמור על אותה כמות של פחמימה
השניה : על מנת שיהיה יותר אנרגיה באימונים - ההפך לעלות את כמות הפחמימה
ולהשאיר את כמות החומרים
והשלישית - להמשיך בדרכך - לסבול בשקט - להיות חלש באימון ולהמשיך להיתחטב !
בהצלחה
כאן אני חייב לחלוק. ניתן לשחק עם מאזן שומנים לעומת פחמימות (במקרה הזה לחתוך קצת בשומן ולהוסיף פחמימה) אין למה לשנות מינון טסט, מדובר במינון גבוה גם כך.
הכפלת מינון, כלומר גרם וחצי טסט שבועי - מינון גבוה מדי. עדיף להוסיף מנת אספרסו לא?

כאן אני חייב לחלוק. ניתן לשחק עם מאזן שומנים לעומת פחמימות (במקרה הזה לחתוך קצת בשומן ולהוסיף פחמימה) אין למה לשנות מינון טסט, מדובר במינון גבוה גם כך.
הכפלת מינון, כלומר גרם וחצי טסט שבועי - מינון גבוה מדי. עדיף להוסיף מנת אספרסו לא?
לגבי התזונה : דעה שלי בלבד כמובן- הפקטור היחיד שמשחק תפקיד בנושא הכוח באימונים זה פחמימה- בחיטוב מה שיתן אנרגיה וכוח באימון זה נטו פחמימות שומנים זה מוצר מיותר... אבל זאת דעתי...
לגבי חומר : טסט 2cc יום כן יום לא זה סבבה - אולי אפשר לעושת 1cc כל יום, אבל במידה ואתה חלש באימון ניתן להוסיף עוד חומר כמו טרן או אפילו (אל תיבהלו ) די אנבול ! כן כן הוא אומנם יעלה במים קצת אבל המים זה משהו זמני שירד עם סוף השימוש , אבל אם אני קצת מוזר בדעותיי, אז אפשר בהחלט ויני או טרן או טורינבול (אין לי ניסיון איתו - רק תאורטי ). ומכאן אנחנו גולשים ל....
כמו כן יש עוד פרמטר שצריך לבדוק : האם הפרופ בכלל אמיתי והמינון שלו (מ״ג לסמק) הוא מדויק ? וכאן נכנס לתמונה התוספת של עוד חומר או הגדלה של מינון.
טי3 בד״כ רפואי והוא אמיתי כמו הקלן מה שלא ניתן לומר על חברות הUG בארץ.. אבל זה לא נושא האשכול בכלל
לגבי אספרסו: אחלה דבר בבוקר רגיל או אחרי ארוחת צהריים - בתור מקור אנרגיה אם זה עוזר למישהו בחיטוב אכזרי - אני מקנא בו !!!! אולי אפדרין יכול לתת מרץ ואנרגיה באימון.
אבל בגדול מניסיון שלי - חולשה באימון בזמן חיטוב = חוסר בפחמימות

נערך לאחרונה:
לגבי התזונה : דעה שלי בלבד כמובן- הפקטור היחיד שמשחק תפקיד בנושא הכוח באימונים זה פחמימה- בחיטוב מה שיתן אנרגיה וכוח באימון זה נטו פחמימות שומנים זה מוצר מיותר... אבל זאת דעתי...
לגבי חומר : טסט 2cc יום כן יום לא זה סבבה - אולי אפשר לעושת 1cc כל יום, אבל במידה ואתה חלש באימון ניתן להוסיף עוד חומר כמו טרן או אפילו (אל תיבהלו ) די אנבול ! כן כן הוא אומנם יעלה במים קצת אבל המים זה משהו זמני שירד עם סוף השימוש , אבל אם אני קצת מוזר בדעותיי, אז אפשר בהחלט ויני או טרן או טורינבול (אין לי ניסיון איתו - רק תאורטי ). ומכאן אנחנו גולשים ל....
כמו כן יש עוד פרמטר שצריך לבדוק : האם הפרופ בכלל אמיתי והמינון שלו (מ״ג לסמק) הוא מדויק ? וכאן נכנס לתמונה התוספת של עוד חומר או הגדלה של מינון.
טי3 בד״כ רפואי והוא אמיתי כמו הקלן מה שלא ניתן לומר על חברות הUG בארץ.. אבל זה לא נושא האשכול בכלל
לגבי אספרסו: אחלה דבר בבוקר רגיל או אחרי ארוחת צהריים - בתור מקור אנרגיה אם זה עוזר למישהו בחיטוב אכזרי - אני מקנא בו !!!! אולי אפדרין יכול לתת מרץ ואנרגיה באימון.
אבל בגדול מניסיון שלי - חולשה באימון בזמן חיטוב = חוסר בפחמימות
לדעתי פספסת את מה שטום אמר לגבי השומנים, הוא לא התכוון שהעלאת השומנים תוסיף לאנרגיה אלה שעל כל גרם שומן שמורידים מהתפריט אפשר להוסיף 2 גרם פחמימה כלומר אם הורדנו 20-25 גרם אפשר להקפיץ את הפחמימות ב40-50 גרם ולהישאר על אותו מאזן קלורי שלילי רק עם קצת יותר אנרגיה בגוף מתיסוף הפחמימה...רק שמנסיון שלי כדי להיזהר מאוד מאוד ממשחקים גדולים מידי בשומן, יש לזכור שהוא קריטי מאוד מאוד במיוחד לציר הורמונלי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית