הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני רגליים

PowerNoobie

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
אהלן,קוראים לי אלירן ויש לי כמה שאלות.
אני מתאמן שנה ומעט הכל טוב ויפה עולה במשקל עושה מאסות ארוכות וחיטובים ולאחרונה שמתי לב שהרגליים שלי פשוט לא רוצות לגדול!
לדוגמא,יש לי חבר שמתאמן מעט זמן יותר ממני (חודש לא משהו קריטי) שהמשקלים שלו בכל התרגילים לרגליים נמוכים משלי בהמון אבל יש לו רגליים מאסיביות וחטובות לעומתי שיש לי ארבע ראשי מצומק וקטן ותחת והאמסטרינגס גדולים יחסית אבל גם הם בקושי גודלים...כל הנושא ממש מעצבן אותי נמאס לי להשקיע מאמץ ולא לקבל שום תוצאה ברגליים ניסיתי כל מה שאני יודע מתוכניות 5X5 עד תוכנית העשרים חזרות.
אז השאלות שלי הם כאלו:
מהי התוכנית הטובה ביותר למאסה ברגליים באופן כללי,ומה אני צריך לעשות כדי שהארבע ראשי שלי יגדל כמו שצריך ביחס לשרירים הנוגדים לו. (רצוי תוכנית עם כמה שפחות מכונות מכיוון שאני מעדיף ברבלים ודאמבלים) תודה רבה ולילה טוב 🙌

אהלן,קוראים לי אלירן ויש לי כמה שאלות.
אני מתאמן שנה ומעט הכל טוב ויפה עולה במשקל עושה מאסות ארוכות וחיטובים ולאחרונה שמתי לב שהרגליים שלי פשוט לא רוצות לגדול!
לדוגמא,יש לי חבר שמתאמן מעט זמן יותר ממני (חודש לא משהו קריטי) שהמשקלים שלו בכל התרגילים לרגליים נמוכים משלי בהמון אבל יש לו רגליים מאסיביות וחטובות לעומתי שיש לי ארבע ראשי מצומק וקטן ותחת והאמסטרינגס גדולים יחסית אבל גם הם בקושי גודלים...כל הנושא ממש מעצבן אותי נמאס לי להשקיע מאמץ ולא לקבל שום תוצאה ברגליים ניסיתי כל מה שאני יודע מתוכניות 5X5 עד תוכנית העשרים חזרות.
אז השאלות שלי הם כאלו:
מהי התוכנית הטובה ביותר למאסה ברגליים באופן כללי,ומה אני צריך לעשות כדי שהארבע ראשי שלי יגדל כמו שצריך ביחס לשרירים הנוגדים לו. (רצוי תוכנית עם כמה שפחות מכונות מכיוון שאני מעדיף ברבלים ודאמבלים) תודה רבה ולילה טוב 🙌
אתה עושה סקוואט? הוא שובר מקביל? כמה אתה מרים לכמה חזרות?

צלם את הסקוואטים שלך
כשהתאמנת עלית במשקל גוף וכמה ?

אוכל + אימונים

רגליים דורשות נפח, אתה צריך לעבוד גם כבד ולאחר מכן להוסיף עוד תרגילים
למשל לעשות סקוואט כבד ל5 ואחר כך עוד סקוואט/פרונט סקוואט 4X6-8
ואחר כך עוד מכונות (לג פרס +פשיטות/כפיפות) לטווחים של 10-15 חזרות

אתה צריך לראות גם מה לא גדל, אם הקוואדס שלך לא גדלים הייתי מוסיף פרונט סקוואט ופשיטות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית