אחר SS בלי לעלות במ"ג

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אני כרגע על אותו משקל גוף בערך כשבוע אולי שבועיים אז אני משאר שאני אוכל במאזן ניטרלי
השאלה שלי האפ זה אפשרי? אפשר להתקדם בSS בלי לעלות במשקל גוף ולהוסיף קלוריות? כי בנתיים אני מתחזק ואם אני יוכל להשאר על ניטרלי אז זה מעולה בשבילי
אפשרי להשאר על ניטרלי? או שאני אצטרך להוסיף קלוריות בקרוב

אפשרי, אני בחיטוב ירדתי במשקל גוף ובו זמנית שיפרתי את השיאים שלי ל 5 חזרות.
כמובן שעוד מעט אתה תתקע, ואז תצטרך להוסיף עוד קלוריות בשביל להתחזק וגם בשביל לעלות במסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אפשרי, אני בחיטוב ירדתי במשקל גוף ובו זמנית שיפרתי את השיאים שלי ל 5 חזרות.
כמובן שעוד מעט אתה תתקע, ואז תצטרך להוסיף עוד קלוריות בשביל להתחזק וגם בשביל לעלות במסת שריר.
זאת אומרת לאורך זמן זה לא אפשרי?
כמה קלוריות בערך צריך להוסיף?

זאת אומרת לאורך זמן זה לא אפשרי?
כמה קלוריות בערך צריך להוסיף?
נכון, אפשרי אבל אל תבנה על עלייה משמעותית בכח.
אם אתה רוצה לעלות כמה שיותר נקי אתה יכול להוסיף 200-300 קלוריות כל פעם שאתה נתקע.

אני עדיין שוקל בין 89-91 ואני ממשיך להעלות במשקלים(בערך חח בזמן האחרון אני די חולני...)

• פותח/ת השרשור
אני עדיין שוקל בין 89-91 ואני ממשיך להעלות במשקלים(בערך חח בזמן האחרון אני די חולני...)
חחחחחחח ראיתי
אג"ב סטס זה אני itamar990 מהפורום השני
נכון, אפשרי אבל אל תבנה על עלייה משמעותית בכח.
אם אתה רוצה לעלות כמה שיותר נקי אתה יכול להוסיף 200-300 קלוריות כל פעם שאתה נתקע.
טוב סבבה אחי תודה

• פותח/ת השרשור
סטס עלה 20-30 קילו אתה 5 מה אתה לחוץ להשאר על אותו משקל
אני גם עליתי 30 קילו בשנה אחי
אני לא לחוץ אבל אני רוצה להתחרות ואם אני אוכל לצמצם כמה שיותר את העלייה במשקל הגוף תוך כדי אני מתחזק זה יתרון

אני גם עליתי 30 קילו בשנה אחי
אני לא לחוץ אבל אני רוצה להתחרות ואם אני אוכל לצמצם כמה שיותר את העלייה במשקל הגוף תוך כדי אני מתחזק זה יתרון
כן אבל גם גבהת מלא אז זה לא אותו דבר סטס 170 שוקל 90 (לא שזה רע)

עקרונית זה אפשרי, אבל אני מניח שאם אתה בשלב של SS אין לך סיבה לצמצם את העלייה שלך בכח בשביל לא לעלות מ.ג כי גם ככה יש לך עוד הרבה מ"ג להוסיף. אל תתבייש להוסיף קלוריות כשאתה צריך. כמובן שאם אתה עכשיו מצליח להוסיף לסקוואט והדדליפט שלך 5-10 וללחיצות 2.5-5 קילו לשבוע בלי לעלות מ"ג אין לך סיבה להעלות את התזונה שלך, אבל כמובן שזה לא יחזיק הרבה ותצטרך להתחיל לאכול

• פותח/ת השרשור
עקרונית זה אפשרי, אבל אני מניח שאם אתה בשלב של SS אין לך סיבה לצמצם את העלייה שלך בכח בשביל לא לעלות מ.ג כי גם ככה יש לך עוד הרבה מ"ג להוסיף. אל תתבייש להוסיף קלוריות כשאתה צריך. כמובן שאם אתה עכשיו מצליח להוסיף לסקוואט והדדליפט שלך 5-10 וללחיצות 2.5-5 קילו לשבוע בלי לעלות מ"ג אין לך סיבה להעלות את התזונה שלך, אבל כמובן שזה לא יחזיק הרבה ותצטרך להתחיל לאכול
אני מעלה 5 בדדליפט וסקוואט ו2.5 בלחיצות
ואני שוקל בערך 68 על 165 בכרך 15 אש
זה עוד סיבה שהייתי מעדיף לצמצם עלייה

כרגע הורדתי את הבקוואט ל60 כדי לתקן טכניקה
דדליפט 100
בנץ 60
מילטרי 40
מתח 8.75 כל אלה משקלים מהשתי אימונים האחרונים
הכל אינדיוידואלי כמובן, אבל עם המשקלים האלה אתה כן יכול לשמור על מג אחיד עד למשקלים גבוהים יותר. אבל אחר כך אין מנוס מלהתקדם ללא מג... או אי אפשר..

• פותח/ת השרשור
הכל אינדיוידואלי כמובן, אבל עם המשקלים האלה אתה כן יכול לשמור על מג אחיד עד למשקלים גבוהים יותר. אבל אחר כך אין מנוס מלהתקדם ללא מג... או אי אפשר..
סבבה זה מה שאני יעשה
כל עוד אני אוכל לצמצם עלייה אני יעשה את זה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית