דיון אוכל אחרי אימון

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
שלום.
שמעתי שאחרי אימון צריכים לאכול משהו כמו 30 גרם חלבון ושאחרת האימון "הולך לפח" או לפחות פחות יעיל.
זה נכון שצריכים לאכול אחרי האימון או שמה שמשנה זה הערכים הסופיים ביום?

מאז התפרסם עוד מאמר ע"י אותם חוקרים עם אנליזה יותר רחבה ומסקנות יותר חד-משמעיות: אין חלון הזדמנויות. נדמה לי שמשה שם אותו ב"מאמרים", ואם הייתי פחות נרפה הייתי עובד על תרגום שלו.
אבל במאמר שפירסמת המלצת לאכול בהפרש של 3-4 שעות חלבון בארוחות שלפני האימון והארוחות של אחרי האימון .

אני בכל מקרה אקח את ההמלצה של המאמר של ה3-4 שעות ,למה?
כי לפני אימון אם לא אכלתי ארוחה גדולה אז בזמן האימון אני אהיה רעב וזה יפריע לי להרים משקלים.
לאחר האימון אני גם ארגיש רעב (אחד המאפיינים של אימון משקולות)
אז למה להתעלל בעצמי?
גם אם זה אומר שאצבור מסת שריר זהה בצום....

שלום.
שמעתי שאחרי אימון צריכים לאכול משהו כמו 30 גרם חלבון ושאחרת האימון "הולך לפח" או לפחות פחות יעיל.
זה נכון שצריכים לאכול אחרי האימון או שמה שמשנה זה הערכים הסופיים ביום?
אין חלון הזדמנויות. תגיע בסוף יום לערכים שאתה צריך להגיע אליהם. וגם אין דבר כזה לאכול עד 30 גרם חלבון, תאכל כמה שבא לך.

אתה יכול לאכול שעה וחצי-שעתיים לפני האימון ארוחה עם פחמימה וחלבון (משהו כמו 2:1 לתובת הפחמימה).
אחרי האימון תשתה ישר את האבקת חלבון וקח איזה תמר אחד או שניים כדי להעלות את הרמות אינסולין בגוף, אבל לא יותר מ2 תמרים אחרת אתה תפגע בהפרשת הורמון הGH שמופרש בצורה מוגברת לאחר האימון.
יש שיסכימו עם התיאוריה הנ״ל ויש כאלה שיגידו שזה להתעסק בקקה..אני אישית עושה את זה ומקבל תוצאות (יכול להיות גם בלי זה הייתי מגיע לתוצאות יפות, אבל אלא אם כן לא צריך יותר מדי לעשות חוץ מלאכול תמר אחד ולשתות אבקה- אין לי בעיה).
בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית