הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מוטות בטיחון

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
אז כך משהוא די מצחיק שחשבתי עליו.
עדין לא הגעתי לכשל בסקוואט אבל, חשבתי על זה בהנחה שאני עושה סקוואט hb. ואני לא מצליח לעלות והמרחק ביני לבין המוטות ביטחון הוא 40 - 50 ס"מ שאני כבר בבור איך אני נפתר מהמוט? להפיל אחורה יכול להחזיר את המשקולות אלי ולהוריד למטה אין מספיק מרווח תנועה כדי לברוח.
מה עושים?

מרפה ובשתי שניות שיש לך בין הזמן שהמשקל מוחץ לך את הראש אתה נופל אחורה במעין גוד מורנינג הפוך , אולי תקבל מכה ותתעלף זה כבר קרה.
תחפש סירטון של ריי וילאמיס עושה את זה עד הרצפה.

• פותח/ת השרשור
מרפה ובשתי שניות שיש לך בין הזמן שהמשקל מוחץ לך את הראש אתה נופל אחורה במעין גוד מורנינג הפוך , אולי תקבל מכה ותתעלף זה כבר קרה.
תחפש סירטון של ריי וילאמיס עושה את זה עד הרצפה.
מה?
פעם הייתי מתאמן בלי כלוב אז ההיתי עושה ישיבה והיפוך לאחורה .
אני לא יודע עם אתה צוחק או רציני.

מה?
פעם הייתי מתאמן בלי כלוב אז ההיתי עושה ישיבה והיפוך לאחורה .
אני לא יודע עם אתה צוחק או רציני.
אתה פשוט מתכופף וזורק/מפיל את המוט כמו בסירטון של ריי וילאמס

כשאתה עושה את זה אתה יכול לקבל מכה בראש וקרו מקרים... ( לדוגמא בפעם הראשונה נדמה לי שהסקביטו 1000 פאונד)

• פותח/ת השרשור
כשאתה עושה את זה אתה יכול לקבל מכה בראש וקרו מקרים... ( לדוגמא בפעם הראשונה נדמה לי שהסקביטו 1000 פאונד)
נו אז מזה שווה ?
אין איזה שיטה לאבד את המוט מהגוף בלי לקבל זעזוע מוח?

נו אז מזה שווה ?
אין איזה שיטה לאבד את המוט מהגוף בלי לקבל זעזוע מוח?
זה לא כל הזמן זה במקרה ולא הצלחת לצאת מספיק מהר, ו-5 דקות אחרי זה הוא ניסה עוד פעם והצליח את ה-1000 פאונד (זה לא קשור אבל סתם שתדע).

אם אתה פוחד מזה אז אל תיכנס מתחת למוט מלכתחילה...
תאונות יכולות לקרות...
נגיד אני זורק אותו אחורה הוא נופל מתנגש בעמודים של הראק וחוזר אחורה והראש שלי נמצא מאחורה כי אחרי הפלתי לאחורה ובום.
בהיי באר לרוב זורקים קדימה ולא אחורה

• פותח/ת השרשור
זה לא כל הזמן זה במקרה ולא הצלחת לצאת מספיק מהר, ו-5 דקות אחרי זה הוא ניסה עוד פעם והצליח את ה-1000 פאונד (זה לא קשור אבל סתם שתדע).

אם אתה פוחד מזה אז אל תיכנס מתחת למוט מלכתחילה...
תאונות יכולות לקרות...
בהיי באר לרוב זורקים קדימה ולא אחורה

לא מפחד פשוט אני עובד עם כלוב רק כמה אימונים ונראה לי לא נוח, כל הזמן הייתי עובד עם סטנדים בודדים.

מה הבעיה פשוט לרדת הכי עמוק שאתה יכול לעזוב את המוט אחורה ובעצמך לקפוץ קדימה (בדיוק כמו שWL עוזבים אבל בישיבה - כי כנראה ישחטו אותך בחדר כושר רגיל עם תפיל מעמידה לריצפה)? המוט לא יתחיל לקפץ בכל המכון...

ראה דוגמא:

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה פשוט לרדת הכי עמוק שאתה יכול לעזוב את המוט אחורה ובעצמך לקפוץ קדימה (בדיוק כמו שWL עוזבים אבל בישיבה - כי כנראה ישחטו אותך בחדר כושר רגיל עם תפיל מעמידה לריצפה)? המוט לא יתחיל לקפץ בכל המכון...

ראה דוגמא:

זה מה שאני הייתי עושה כל הזמן בחדר כושר.
אבל לא הייתי מפיל אותו למטה אלה אחורה הוא התגלגל איזה מטר וחצי אחורה וכמעט היה הורג אנשים.
אבל זה נראה לי מפחיד עם הכלוב מאחורה בגלל זה יכול לחזור אלייך או להפוך את הכלוב.
אני מפיל אחורה ולא למטה זה הבעיה.

תגידו לי השתגעתם? אתם מציעים לו את השיטות הכי מסוכנות ומטומטמות להפטר ממוט. אתם ראיתם את ריי וויליאמס ומשקולני עלית זורקים את המוט קדימה מעבר לראש וחושבים שזה רעיון טוב לחקות אותם?

"אם אתה פוחד מזה אז אל תיכנס מתחת למוט מלכתחילה...
תאונות יכולות לקרות..."

🤦‍♂️

קודם כל אם אתה עובד עם כלוב נורמלי אתה יכול להביא את מוטות הבטחון לגובה מספיק קרוב לזה שהמוט מגיע כשאתה יורד הכי עמוק שאתה יכול. מספיק קרוב כדי לזרוק את המוט לאחור על המוטות ולקפוץ קדימה. ולא הכלוב לא יתהפך מהמשקלים שאתה תספיק להכשל איתם בחיים שלך. אם אתה לא מסוגל לבצע את זה אז אתה פשוט מתיישב ומטה את עצמך עם המוט קדימה או אחורה עד שהמוט נופל על מוטות הבטחון, וזה פחות נעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית