ייעוץ ריטלין לפני אימון

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
שלום,אני לוקח ריטלין (10 מ"ג למבוגרים) לפני אימון, ומה שקורה זה שהריטלין גורם לי להכנס לשירותים מהר(לשלשל בעיקר) ועושה לי גזים.

מה זה אומר מבחינת חילוף החומרים?
קיבלתי מתזונאי המלצה לאכול 2000 קלוריות בתקופת המסה.האם זה אומר שאני צריך לאכול 3000 בשביל לעלות במשקל?

שלום,אני לוקח ריטלין (10 מ"ג למבוגרים) לפני אימון, ומה שקורה זה שהריטלין גורם לי להכנס לשירותים מהר(לשלשל בעיקר) ועושה לי גזים.

מה זה אומר מבחינת חילוף החומרים?
קיבלתי מתזונאי המלצה לאכול 2000 קלוריות בתקופת המסה.האם זה אומר שאני צריך לאכול 3000 בשביל לעלות במשקל?
גבי הריטלין, עדיף שתשאל רופא.
לגבי השאלה השנייה, לא הבנתי אותך. אם קיבלת תפריט של 2000 קלוריות לעלייה במסה אז למה 3000?

• פותח/ת השרשור
  1. אני לוקח כל יום ריטלין בבוקר עקב לימודים. הומלץ לי 2000 קלוריות בשביל עלייה במסת שריר בהתחלה,האם בגלל שאני נכנס לשירותים מהר זה אומר שקצב חילוף החומרים גבוהה ומשמע במקום RMR של 2000 אני שווה RMR של 3000?
  2. יש פה רופא שיכול לענות על השאלה הזאת?

אני גם לוקח ריטלין ולא רואה שום סיבה להתחייס לריטלין כגורם משפיע על משקל הגוף שלך.
ד"א ריטלין לפני אימון לא עושה טוב כל כך לגוף....עדיף שתיקח קפאין או משהו בסגנון לפני האימון.
לא מבין למה לשאול שאלות במקום לעשות על עצמך ניסיון ולראות איך הגוף מגיב ל2000 ואיך הגוף מגיב ל3000.
מן הסתם ש2000 קלוריות זה ממש לא מסה ובטח שאתה צריך להתקדם למעלה בכמויות.
תישקל כל שבוע ותבדוק איפה אתה עומד מבחינת משקל גוף.
אם יש עלייה כל שבוע סביבות ה0.5-1ק"ג סימן שאתה אוכל מספיק ואין צורך להעלות עוד בקלוריות בשלב הנוכחי.
אם אתה רואה שאתה לא עולה פשוט תוסיף כל פעם עוד 200-300 קלוריות מפחמימה /שומן.
אותו דבר לגבי ירידה במשקל.

אני גם לוקח ריטלין ולא רואה שום סיבה להתחייס לריטלין כגורם משפיע על משקל הגוף שלך.
ד"א ריטלין לפני אימון לא עושה טוב כל כך לגוף....עדיף שתיקח קפאין או משהו בסגנון לפני האימון.
לא מבין למה לשאול שאלות במקום לעשות על עצמך ניסיון ולראות איך הגוף מגיב ל2000 ואיך הגוף מגיב ל3000.
מן הסתם ש2000 קלוריות זה ממש לא מסה ובטח שאתה צריך להתקדם למעלה בכמויות.
תישקל כל שבוע ותבדוק איפה אתה עומד מבחינת משקל גוף.
אם יש עלייה כל שבוע סביבות ה0.5-1ק"ג סימן שאתה אוכל מספיק ואין צורך להעלות עוד בקלוריות בשלב הנוכחי.
אם אתה רואה שאתה לא עולה פשוט תוסיף כל פעם עוד 200-300 קלוריות מפחמימה /שומן.
אותו דבר לגבי ירידה במשקל.
למה ריטלין לפני אימון לא טוב וקפאין כן?

למה ריטלין לפני אימון לא טוב וקפאין כן?
מבחינת ביצועים...כשלקחתי ריטלין לפני אימון(יחי הסקרנות) הרגשתי ממש לא טוב וכאב לי הראש וזה קרה יותר מפעם אחת
(יחי הטימטום שלי)...
לגבי קפאין:יש כאן מספיק אנשים שיעידו שזה עושה רק טוב לאימונים(אירובי וכוח).

מבחינת ביצועים...כשלקחתי ריטלין לפני אימון(יחי הסקרנות) הרגשתי ממש לא טוב וכאב לי הראש וזה קרה יותר מפעם אחת
(יחי הטימטום שלי)...
לגבי קפאין:יש כאן מספיק אנשים שיעידו שזה עושה רק טוב לאימונים(אירובי וכוח).
ואני מעיד שאימון על ריטלין לא משנה לי יותר מידי אפילו מוסיף לי קצת פוקוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית