עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה ! מאוד הגיוני שבילדר יעלה משקלים !לא בקטע רע,אבל מה הטעם להעלות פוזינג שאתה SSניק? אם כבר תעלה משקלי עבודה ..
זה כמו שבילדר יעלה משקלי עבודה .. אין לזה שום הגיון
אבל נחמד לגיל 15,בהצלחה
למה?סליחה ! מאוד הגיוני שבילדר יעלה משקלים !
כי בילדרים לא עובדים עם משקלים מענייניםבוא תגיד למה לא ?
כמה בילדרים אתה מקיר ? אבל בילדרים אורגינל לא איזה ילד ששוקל 85 קילו עם 13 א״ש שדוחק 90 קילו 10 חזרות שחושב שהוא מאור זרדז הבא...כי בילדרים לא עובדים עם משקלים מעניינים
תודההדרך עוד ארוכה, שיהיה בהצלחה.
המטרה שלי היא גם לגדול וגם להתחזקלא בקטע רע,אבל מה הטעם להעלות פוזינג שאתה SSניק? אם כבר תעלה משקלי עבודה ..
אבל נחמד לגיל 15,בהצלחה
כי בילדרים לא עובדים עם משקלים מעניינים
תודההדרך עוד ארוכה, שיהיה בהצלחה.
המטרה שלי היא גם לגדול וגם להתחזקלא בקטע רע,אבל מה הטעם להעלות פוזינג שאתה SSניק? אם כבר תעלה משקלי עבודה ..
אבל נחמד לגיל 15,בהצלחה
כי בילדרים לא עובדים עם משקלים מעניינים
עלית עלייכמה בילדרים אתה מקיר ? אבל בילדרים אורגינל לא איזה ילד ששוקל 85 קילו עם 13 א״ש שדוחק 90 קילו 10 חזרות שחושב שהוא מאור זרדז הבא...
בילדר שהוא בילדר יש לו משקלי עבודה די רציניים היתי אומר
סטינו מנושא האשכול אבל בסדר הילד נראה לי מבסוט כל עוד מגיבים פה...
אני מסכים שלבילדר אמיתי תהיה גם מידה מסוימת של כוח .. אבל שהרוב פה פאוור ליפטרים,לעלות משקלים של חצי מהם זה בושה ולא מעניין ..כמה בילדרים אתה מקיר ? אבל בילדרים אורגינל לא איזה ילד ששוקל 85 קילו עם 13 א״ש שדוחק 90 קילו 10 חזרות שחושב שהוא מאור זרדז הבא...
או שחבר של מישו החליט לצלם בלי המותןלמה התמונות גזורות
משהו מענין קורה באזור המותן ?
מישהו היה שובב באוכל ?
אם אתה לא יודע מה אתה אומר - שתוקאני מסכים שלבילדר אמיתי תהיה גם מידה מסוימת של כוח .. אבל שהרוב פה פאוור ליפטרים,לעלות משקלים של חצי מהם זה בושה ולא מעניין ..
וגם אל תשכח שהחומרים גם די עוזרים לכוח .. סטינו מהנושא אם תרצה להמשיך שלח הודעה בפרטי ..
פותח האשכול-אחלה גב לSSניק 😃
גם הליפטרים עושים סייקלים
מה אתה לא רואה שהפסקתי להגיב ? אני עכשיו רק קורא, מפנים ומעשיר את הידע שלי.....למה אתה מתווכח,במקומך הייתי יושב ומקשיב לJAY CUTLER.
כמה בילדרים אתה מקיר ? אבל בילדרים אורגינל לא איזה ילד ששוקל 85 קילו עם 13 א״ש שדוחק 90 קילו 10 חזרות שחושב שהוא מאור זרדז הבא...