הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימון מומלצת

• פותח/ת השרשור omerot
  • פורסם בתאריך

omerot

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום,
אז ככה המשקל שלי כרגע הוא 70 קג והגובה 1.73
גוף ממוצע לחלוטין אין כרס מצד אחד ואין קוביות מצד שני
אני בזמן האחרון החלטתי לקחת את העניינים לידיים ולחזור לכושר אני מתאמן כבר יחסית הרבה זמן עם המון הפסקות יקב השירות הצבאי שלי (אני יודע שזה לא שווה יותר מדי). יש לי טיפה מושג בכל מה שקשור לאימונים.
בשורה התחתונה לאחר שקראתי מספר מאמרים פה באתר מצאתי את עצמי מאד מבולבל.. אני רוצה לעלות מסת שריר בצורה יחסית נקייה אין לי בעיה "להתלכך" אבל לא יותר מדי ברמה של כרס או משהו בסגנון.
הייתי מאד שמח לדעת בצורה הפשוטה ביותר איזה תכנית הכי מתאימה לי.. SS AB HTC או מה?
עוד דבר שהייתי שמח זה לא לקבל תשובה עם לינק לאיזה מאמר או תכנית פה מהפורום הייתי קראתי את כולם ואני חייב לציין שבחלק מהם ההסבר כלכך מפורט שלא ממש מובן בתאכלס מה האימון זמני מנוחה וכו לפחות זה לא רשום במקום מרוכז וצריך לעשות סוג של סיכום למאמר ולהסיק לבד מה התכנית הרצויה
תודה מראש !

• פותח/ת השרשור
יש לי 3 פעמים להתאמן בשבוע בדרך כלל, אני משתחרר בקרוב והייתי שמח לתכנית האופטימלית אני משתדל לאכול טוב כמה שאני יכול הייתי שמח לעוד תגובות

יש לי 3 פעמים להתאמן בשבוע בדרך כלל, אני משתחרר בקרוב והייתי שמח לתכנית האופטימלית אני משתדל לאכול טוב כמה שאני יכול הייתי שמח לעוד תגובות
הייתי ממליץ לך תכנית ftw שזה בעצם עבודה על כל הגוף באימון. שלוש פעמים בשבוע כאשר יש יום מנוחה בין אימון לאימון למשל אימונים בימי ראשון שלישי וחמישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית