הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיון על Pre-workouts

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
רציתי לפתוח דיון על משהו שהגיע לאוזניים שלי דרך מאמן במכון שלי.

לפי מה שהוא טוען מוצרי pre workout גורמים לנפיחות (bloating) בעיקר באיזור הלסת -http://scr.hu/0ap5/w3dcl.

ידוע לי שעקב כל מיני מרכיבים כמו קריאטין נגרמת לפעמים ספיחת נוזלים,אבל מה ההקשר של זה לנפיחות באזור הלסת-גורגרת?

תשמע אני יכול להגיד שכשאני לקחתי אבקות שונות (קריאטין, אבקות חלבון, חומצות אמינו, c4) הפנים שלי התנפחו ממש,במיוחד באיזור שמתחת לעיניים ובאיזור הלסת התחתונה, לאחרונה הפסקתי להשתמש באבקות בגלל כל מיני סיבות שאני לא יפרט פה ותוך שבועיים הפנים שלי קטנו משמעותית, יש לי חבר שעדיין משתמש והפנים שלו נראות כמו כדור, הוא לא שמן אבל נהיה לו עוד סנטר. תחשוב טוב לפני שאתה קונה, בכל מקרה זה לא בלתי הפיך, כמו שכבר ציינתי תוך שבוע-שבועיים של אי שימוש הפנים שלך חוזרות לעצמן

בד"כ בתקופת מסה זה קורה שאוכלים הרבה ופחות רצים אז הגוף אוגר שומן והפנים זה גם מקום ואז יוצא שלחלק נראה כזה סנטר עפול קטן

ניסיתי ג'ק3די, קריאטין, נואקספלוד ולא ראיתי משהו שונה..
תגיד הג'ק3די והנואקספלוד עזר לך ?

חוץ מקריאטין לא ניסיתי אף פעם פרי ווארקטאוט, היה לי איזה אפשרות לא מזמן לקנות c4 במחיר מצחיק אבל ויתרתי.

ראיתי פשוט סרטון שבו אלון גבאי שופך את הגק3די לשירותים מחוסר תועלת חחח (למרות שזה ידוע שנאתו לתוספים מהסגנון הזה)

תגיד הג'ק3די והנואקספלוד עזר לך ?

חוץ מקריאטין לא ניסיתי אף פעם פרי ווארקטאוט, היה לי איזה אפשרות לא מזמן לקנות c4 במחיר מצחיק אבל ויתרתי.

ראיתי פשוט סרטון שבו אלון גבאי שופך את הגק3די לשירותים מחוסר תועלת חחח (למרות שזה ידוע שנאתו לתוספים מהסגנון הזה)
הג'ק3די (מיקרו) נתן מרץ הנואקספלוד בנתיים הכי השפיע מבחינת מרץ וריכוז (ומנפח קצת ורידים) הזמנתי משהו שנקרא jym נחכה שיגיע ננסה אותו..

במקום לקנות את כל הזבל הזה ששמים כת החומרים הפעילים בכמות מזערית תעשו ככה:
200-400 מג קפאין
2-8 גרם ציטרולין (אם זה ציטרולין מאלט אז יותר בכיוון ה8 אם זה ל-ציטרולין 2-3 גרם יעשו את העבודה)
בטא אלאנין 3.2 גרם
קראטין 5 גרם
וזהו תקבלו מרץ ופאמפ בהרבה פחות כסף וסטאק כזה יחזיק לכם כמה חודשים טובים.

במקום לקנות את כל הזבל הזה ששמים כת החומרים הפעילים בכמות מזערית תעשו ככה:
200-400 מג קפאין
2-8 גרם ציטרולין (אם זה ציטרולין מאלט אז יותר בכיוון ה8 אם זה ל-ציטרולין 2-3 גרם יעשו את העבודה)
בטא אלאנין 3.2 גרם
קראטין 5 גרם
וזהו תקבלו מרץ ופאמפ בהרבה פחות כסף וסטאק כזה יחזיק לכם כמה חודשים טובים.

תוכל לפרט כיצד יש לצרוך אותם, אבקה? כפסולות?
וכיצד יש לדעת את המינון המתאים?
תודה

קפאין בא בכדורים של 100 או 200 מג
ל-ציטרולין בא בכדורים וגם באבקה
ציטרולין מלאט בא באבקה בדרך כלל
בטא אלאנין באבקה
קראטין יש גם כדורים אבל אבקה יותר נפוץ
פשוט לצרוך הכל 30-60 דקות לפני האימון ולצפות לפאמפ מטורף.
למדוד בכדורים זה לא בעיה לגבו האבקות השונות כתוב מאחורה כמה יש בכל מנת הגשה.. פשוט לפי זה.

לעולם לא הרגשתי נפיחות באף אזור בגוף.
השמתמשי בכל סוגי ה- pre-workouts הפופולאריים.
בכל מקרה, הכי טוב לפי דעתי זה C4, אחריו זה NO Explode ולאחר מכן זה Assault.
אלו שלושת המובילים.
כל השאר ברמה פחות טובה.

יש עוד Pre-workout שהוא יותר טוב מכל מה שציינתי למעלה אבל המחיר שלו פשוט לא שפוי אז בגלל זה לא הכללתי אותו ברשימה.
קוראים לו Jym.
נוצר ע"י Jim Stoppani.
מאוד יקר.

לעולם לא הרגשתי נפיחות באף אזור בגוף.
השמתמשי בכל סוגי ה- pre-workouts הפופולאריים.
בכל מקרה, הכי טוב לפי דעתי זה C4, אחריו זה NO Explode ולאחר מכן זה Assault.
אלו שלושת המובילים.
כל השאר ברמה פחות טובה.

יש עוד Pre-workout שהוא יותר טוב מכל מה שציינתי למעלה אבל המחיר שלו פשוט לא שפוי אז בגלל זה לא הכללתי אותו ברשימה.
קוראים לו Jym.
נוצר ע"י Jim Stoppani.
מאוד יקר.
קיבלתי גם המלצה עליו ושמעתי רק תגובות טובות (שהוא באמת עובד) הזמנתי, ננסה..
יקר לא יקר אם זה עושה תעבודה זה שווה את זה!!
כמה זמן כדאי לצרוך אותו לפני האימון? סקופ או שניים? ובאמת מרגישים תוצאות?

הוא לא עשה שם שום דבר מיוחד פשוט הוסיף מינונים להכל, נורא יקר 20 מנות שבפועל יחזיקו לפחות מ20 פעמים.
בזבוז כסף מזוויע (ד״א עדיין להרכיב פרי וורקאאוט לבד יהיה יותר חזק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית