נק' מוניטין:
-4
- 34
- 0
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!
תודה!
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כעיקרון טסטווירון הוא שילוב אנטט/פרופ ואילו טסטוירון דיפו הוא אנטט.ראשית כל אתה צריך להבין מה זה בעצם טסטווירון - שזה בעצם טסט אל אסטר של אננטט - רפואי מבית מרקחת
הטרן שיהיה מומלץ איתו זה גם טרן אל אותו אסטר (טרן ארוך/אננטט)
2 סמ״ק בשבוע של כל אחד מהם ל12 שבועות זה ליגה
סייקל המשלב טרן אינו למתחיל. טרן ידוע כנקשר מאוד מהר לרצפטורים ומשבית מאוד חזק את ה-HPTA.ואיך אתה מגדיר את הסייקל הז מסה חיטוב או בן לבן והאם הסייקל הזה הוא נחשב חזק בנוני או חלש למתחיל?
תודה!
במינונים נמוכים טרן הוא מעולה לחיטוב ובמינונים מעט יותר גבוהים הוא מעולה גם למסה. בשני המקרים עם טסט כבסיס. מינון גבוה/נמוך כמובן יחסי.סייקל טוב - מסה או חיטוב תלוי בדיאטה ובאירובי
לא משנה
קיימת תלות במינונים ושוב, אם ב"חזק" הכוונה לתופעות הלוואי אזי הם בעיקר קשורים בהשבתה קשה של ה-HPTA כשזה קשור בטרן. שני הסייקלים האחרים מכילים סטרואיד אוראלי וטסט. ההשוואה מאוד פשטנית.הטסטווירון בנוי מפרופ+אננתת לא רק אנתת לפי מה שאני יודע.
אז בגדול אתה ממליץ טרן ארוך? שוב מצטער על הנידנוד טוב הכוונה חזק חלש בנוני?
בו נגיד
ככה:
סוסטנון +דיאנבול מסה.
פרופיונט+וינסטרול+פינישים של קלנבוטרול
מדובר פה על מסה ועל חיטוב אני לא מדבר על זה אני מדבר על ההשפעה,ההשפעה של טסטווירון וטרן יותר חזקה משתי הסייקלים שרשמתי?
תודה! שאלה נוספת האם פריגניל מספיק לניקיון לאחר הסייקל הזה ?
טסטווירון+טרן ארוך
ואולי לשלב קצת קלבוטרול לסוף.?
פרגניל לא מנקה כלום.הטסטווירון בנוי מפרופ+אננתת לא רק אנתת לפי מה שאני יודע.
אז בגדול אתה ממליץ טרן ארוך? שוב מצטער על הנידנוד טוב הכוונה חזק חלש בנוני?
בו נגיד
ככה:
סוסטנון +דיאנבול מסה.
פרופיונט+וינסטרול+פינישים של קלנבוטרול
מדובר פה על מסה ועל חיטוב אני לא מדבר על זה אני מדבר על ההשפעה,ההשפעה של טסטווירון וטרן יותר חזקה משתי הסייקלים שרשמתי?
תודה! שאלה נוספת האם פריגניל מספיק לניקיון לאחר הסייקל הזה ?
טסטווירון+טרן ארוך
ואולי לשלב קצת קלבוטרול לסוף.?
איזה pct תכננת?אוקיי אני הבנתי מכל השיחות שזה רעיל מהסייקלים שרשמתי.
אוקיי לא מדובר על סייקל ראשון אחי אני מבין יפה מאוד אני אשמח להמלצות אבל הידע שלי ממש לא לקוי
אז בו ניישר קו מינונים כרגע לא מעניינים אותי
רציתי לשאול איך החומרים עובדים בסינרגיה ופריגניל אחלה חומר שמייצב את המצב ההורמונלי! האם אפשר לעלות תמונות? של התרופות?
על סמך מה אתה אומר מה שאתה אומר?- 95 אחוז מהאנדר גראונד בארץ - מיוצר בארץ !
- זה בדיוק אותו החומר שמשווק תחת שמות שונים ביומדיק , נובה , אטלס וכו׳ אותו חומר באריזות ומותגים שונים
יש מספר יצרנים שמכינים את החומרים האלו כל אחד עושה מה שבא לו לפעמים אותו יצרן מייצר 2 מותגים שזה בעצם אותו החומר רק תחת מותג אחר בתמחור שונה וזה תרגיל שיווקי ידוע
- לפי כך ניתן להגיע למסכנה שכל חברת אנדרגראונד היא חברה טובה כמו האחרת תוך מתן דגש על הבדלים בין היצרנים...
אטלס שתקנה מ x יכול להיות מעולה ואותו האטלס שתקנה מ y יהיה מינון ב50 אחוז יותר נמוך ממה שאמור להיות...
כך שזה הכל הימור אחד גדול אבל בס״הכ יש סיכויים טובים לקבל חומר טוב
- יש הרבה בעלי אינטרסים בתחום וכל אחד ינסה לשכנע שהחברה שלו היא הטובה אבל זה הכל אותו הדבר. גם הנובה פארם הזול שכולם מבזים אותו אם הוא מיוצר ע״י יצרן טוב ואמין אז הוא באותה הרמה של הטייגר שכולם מהללים ועולה פי שתים/שלוש !