הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS לגבי תרגילי עזר

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
חזרתי להתאמן אחרי חצי שנה הפסקה תכנית שנקראת SS
אפשר לומר שחוץ מדדליפט אני שולט בטכניקה ואני מתחיל במשקלים נמוכים בשביל למזער DOMS בשרירים.

השאלה שלי היא כזאת . האם כבר מההתחלה אפשר לעבוד ככה :

A
סקוואט 5X3
לחיצת חזה 5X3
דדליפט 5X1
מקבילים 8-12X2
בטן 8-12X2
B
סקוואט 5X3
חתירה 5X3
פרס 5X3
מתח8-12X2
בטן 8-12X2
????

יש לציין שאת הסיבה שהמליצו לאנשים להתחיל עם התרגילים הבסיסיים בלי תרגילי עזר זה בגלל שהם לא יודעים לבצע את הטכניקה של התרגילים האלה. אני כבר מתאמן שנתיים ויש לי ניסיון בכל התרגילים.

המטרה היתה נסיון, שכנראה נכשל, להכניס נימה טיפה משועשעת לדיון ולהוריד אתכם מהטונים הגבוהים. החידה פשוט קשורה ישירות למה שכתבת בעניין הדג"ח, ומאחר ונזכרתי בה הזכרתי אותה. אתה, כמובן, רשאי להתעלם ממנה או לחשוב עליה קצת בהתאם להעדפותיך וללו"ז שלך. בהצלחה במבחנים.

אה, ואתה ללא ספק לומד הנדסה או אולי אדריכלות, ולא רפואה. רופאים לא עושים 3 קורסים שקשורים לחוזק חומרים.

מצטער שלא קלטתי את ההומור בעניין החידה, הבנתי שזאת הנימה הכללית מהמשפט הראשון שרשמת. אני תמיד בעד הומור 😃

ואולי זה תואר כפול? יש תכנית סופר סופר יוקרתית בטכניון (באמת, לא בצחוק) של תואר כפול- רפואה וביו רפואה, וביו רפואה למדו איתי מכניקת המוצקים 😛 (אני לא באמת לומד במסלול ההזוי הזה)

הנה ציטוט של אדי, אחרי זה תחליט אם אתה מקשיב לו או לא:
"
השוני בין סקווט קדמי לסקווט אחורי, בא לידי ביטוי במנח הגוף.
בסקווט קדמי המוט מונח על הדלתא הקדמי ועל שרירי החזה העליונים (מרפקים מלפנים וזרוע מקבילה לקרקע או זרועות מוצלבות מלפנים ).
בסקווט האחורי המוט מונח על הטרפזים העליונים.
ולפיכך סקווט קדמי קשה יותר והמשקל שמורם נמוך משמעותית במנח זה.
בסקווט קדמי, מנח הגוף חייב להיות זקוף יותר בהשוואה לסקווט האחורי,כיוון שקו הכובד של המוט נופל לפני הגוף .
על מנת להישאר יציבים (קו הכובד חייב ליפול בתוך שטח הבסיס-כפות הרגליים ) חייבים לשמור על הגו זקוף על מנת למנוע למנוע נפילה לפנים. זוקפי הגב חייבים לעבוד חזק יותר בסקווט קדמי, באופן משמעותי מאשר בסקווט האחורי.
שרירי הקווד פועלים באופן יחסי יותר מהסקווט הקדמי כיוון שבסקווט האחורי הגו מוטה יותר לפנים ותרומת פושטי הירך –גלוטס וההמס'' משמעותית יותר.
"

הוא טוען שבפורנט סקוואט העומס על הזוקפים גדול יותר והעבודה של הקוואדס קטנה יותר...
אני אוהב שהם עדיין קוראים לתרגיל sqwot במקום squat. משעשע אותי כל פעם מחדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית