הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בכתף בבקשה עזרה תודרה מראש

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
ככה קצת רקע כ 188 לפני הפציענ שקלתי 76-78כ-8-7 אחוז שומן מתאמן רציני

לא נפצע לעיתים קרובות עוסק בתחום בעצמי ואני בא כרגע כי אני ממש זקוק לעזרה

ככה כלפני חודש וחצי עשיתי אימון חזה בתרגיל השני עבדתי לחיצת חזה עם משקוליות בשיפוע כנראה עשיתי OVER EXTANSION ומאז יש לי כאבים כמו של צביתה בכתף ימין עשיתי מנוחה ניסיתי להתאמן פה ושם לראות מה אני יכול ומה לא אז בוא נגיד שחל שיפור
ודיי הבראתי חשבתי ככה לפחות ועשיתי אותו תרגיל אחרי שכבר הבראתי רק עם משקל נמוך בהרבה ותאק קרה לי שוב
ועשיתי עכשיו שוב מנוחה ארוכה איין כאבים אבל בתרגלים מסוימיים מרגיש כמו צביתה כמובן בעיקר בתרגילים מורכבים

וBOTTOM LINE הכתף לא מרגישה מאה אחוז איין לי הסטוריה של בעיות כתפיים אבל אני מיואש יחסית וגם בתור הבחנה אישית זה לא נראה לי משהו כרוני אלא פשוט דלקת מהבחנתי זה דלקת בכתף הקדמית שמקרין גם אחרונית טיפה

הציעו לי כמה דברים
-מנוחה
-קרח 2 ביום כ 20 דקות נראה לי יהיה לי מזה כוויות קור חחח התחלתי מהיום
-עבודה על ה ROTATOR CUFF פנימה והחוצה מיצבי בכתף

שאלתי מה אתם ממליצים בבקשה בעיקר המבינים ובעלי הניסיון המון תודדה מראש GIMBO המיואש

המון המון תודה מראש

• פותח/ת השרשור
משקל מאוד נמוך כן מעל 15-18 קילו כבר מרגיש תצביתה בזמנו הייתי מתאמן עם 30 פלוס ואם זה במכונה יעודית אז כל המשקל 4*12

לא במכונה. משקל חופשי.

תתחיל ממשקל נמוך שלא כואב, תעשה הרבה חזרות ותוסיף משקל לאט לאט. תעשה הרבה מתח ושכח מבנץ' עד שזה עובר.

תדאג שהלחיצות נעשות בטכניקה טובה. אם זה מחמיר את הכאב, לך לאבחן את זה.

• פותח/ת השרשור
חלק הראשון מתיחס לחןפשי משקל מאוד נמוך כן מעל 15-18 קילו כבר מרגיש תצביתה בזמנו הייתי מתאמן עם 30 פלוס לא בפציעה

שים לב !!
יתכן מצב של מתיחה בשריר מה שיגרום לאחר מכן לקרע אם לא תיתן מנוחה ממולץ מאוד להתייעץ עם אורטופד !!
מה גם שאזור מפרק הכתף הוא אזור רגיש אצל רבים מן המתאמנים
בדרך כלל תסמיני הדלקת הינם: נפיחות מקומית, אדמומיות, רגישות למישוש, כאב בתנועה/במנוחה, חום מקומי ועד הגבלת טווח תנועה על רקע כאב.
אז אני ממליץ לשחק אותה על בטוח לך תיתייעץ עם אורטופד (זה בחינם דרך קופות החולים השונות)
תשמור על עצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית