הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוזלים במסה

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אני אחרי חיטוב רציני (התחלתי ב100+ קילו בלי טיפת ידע בספורט) היום שוקל 72 על 10 א.ש
כשאני מעלה את הפחמימה העלייה בנוזלים בעיקר באיזור הבטן היא מטורפת, בסביבות ה4 קילו על תוספת של 80-100ג פחמימה סה״כ. אפילו החולצות שלי נהיות קטנות עליי.
כמובן שהייתי על נייטרלי שבועיים ביציאה מהחיטוב, ואני בטוח שזה נוזלים כי בשניה שאני מוריד את הפחמימות הכל חוזר לקדמותו.
יש משהו לעשות עם זה?

• פותח/ת השרשור
זה תהליך שקורה אצל כולם במיוחד מי שיצא בחיטוב.. פשוט לחכות יום יומיים הכל יורד
הבעייה היא שזה לא יורד, העלייה בנוזלים נשארת, כמה שאני מנסה לשמור על מסה מתונה במאזן קלורי של 250 מעל הנייטרלי זה לא משנה הנוזלים עדיין נשארים, גם אם זה למשך חודשיים רצוף באותו תפריט מישהו?

אני לא לגמרי מבין למה אתה קורא נוזלים. בכל מקרה, אם החלטת שאתה במסה קבל את אותם נוזלים בהבנה.
ייתכן שמה שאתה מכנה נוזלים הוא דווקא עלייה בשומן. זה בהחלט יכול להיות קשור בצריכת פחמימה או אולי סוג הפחמימה. יכולים להיות מספר גורמים ומנגנונים.
יותר פשוט מלהתחיל ולחקור, לשנות את מאזן השומנים והפחמימות שהרי אתה טוען שהורדת הפחמימה תפחית את התופעה והתופעה מפריעה לך. ניתן להעלות מסת שריר גם בצריכת פחמימות מתונה, כל עוד אינה פוגעת באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית