הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון חיטוב 5 וחצי חודשים+ בדיקת א.ש

Overcloker

משתמש מתחיל
51
5
נק' מוניטין:
14
51
5
התחלה :
mfgoeodwkhdj.jpg

לפני 10 ימם:

עדכני:

mgyonmnuwjyk.jpg
zyh2bemyt21t.jpg

כל הכבוד על השינוי אבל אל תשכח אחי שאתה כבר 5 וחצי חודשים בחיטוב.. בזמן כזה אתה יכול לחטב הרבה יותר טוב תבדוק מה לא טוב בתפריט שלך ושגרת האימונים שלך ותתקן את זה ותראה שהתוצאות לא יאחרו לבוא ויותר במהרות וחוץ מזה אתה צריך להוריד את כמה קילו בודדים -3-4
ולהתחיל מסה מבוקרת

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על השינוי אבל אל תשכח אחי שאתה כבר 5 וחצי חודשים בחיטוב.. בזמן כזה אתה יכול לחטב הרבה יותר טוב תבדוק מה לא טוב בתפריט שלך ושגרת האימונים שלך ותתקן את זה ותראה שהתוצאות לא יאחרו לבוא ויותר במהרות וחוץ מזה אתה צריך להוריד את כמה קילו בודדים -3-4
ולהתחיל מסה מבוקרת

בהצלחה
תודה אחי לא היה לי ידע בהתחלה אבל כמו שאתה רואה מלפני 10 ימים יש שינוי משמעותי אני נהייתי מאוד קפדן וצברתי ידע ועכשיו האצתי את התהליך

שינוי יפה מאד!
לגבי מה שאמרו מעליי,אכן חיטוב ארוךךךך מדיי.
הייתי יכול לסיים את הסיפור הרבה יותר מהר עם גירעון מסודר ותוספת אירובי בהדרגה.

• פותח/ת השרשור
שינוי יפה מאד!
לגבי מה שאמרו מעליי,אכן חיטוב ארוךךךך מדיי.
הייתי יכול לסיים את הסיפור הרבה יותר מהר עם גירעון מסודר ותוספת אירובי בהדרגה.
הייתי עם 3 שבועות ניטרלי באמצע וגם בחודשים הראשונים לא שקלתי את האוכל לא ספרתי קלוריות
עכשיו ההתקדמות מהירה אני מאמין שתוך חודש חודש וחצי זה נגמר

הייתי עם 3 שבועות ניטרלי באמצע וגם בחודשים הראשונים לא שקלתי את האוכל לא ספרתי קלוריות
עכשיו ההתקדמות מהירה אני מאמין שתוך חודש חודש וחצי זה נגמר
ענית לעצמך על השאלה למה זה לקח כל כך הרבה זמן...
סביר להניח שהיית בגירעון יחסית קטן.
מה היה קצב הירידה שלך במשקל כל חודש?

תן עכשיו חודש בדל פחמימה אמיתית של גג 40 פחמימה עם כמות חלבון של פי 2 ממשקל הגוף שלך ושומן גם בערך פי 1.5 ממשקל הגוף שלך תאמין לי תראה תוצאות שיפתיעו אותך מאוד כמובן עם אירובי.
ואז תתחיל מסה מבוקרת

• פותח/ת השרשור
תן עכשיו חודש בדל פחמימה אמיתית של גג 40 פחמימה עם כמות חלבון של פי 2 ממשקל הגוף שלך ושומן גם בערך פי 1.5 ממשקל הגוף שלך תאמין לי תראה תוצאות שיפתיעו אותך מאוד כמובן עם אירובי.
ואז תתחיל מסה מבוקרת
דל פחמימה עכשיו ?
לא מוקדם מידי ? כמה אחוז שומן אני ?

אין זמן מוגדר לדייאטת דל פחמימה
אתה כבר הרבה זמן על חיטוב רגיל תנסה משהו שונה אל לא תתאכזב זה גם כמו סוג של מטרה שצריך לכבוש להחזיק חודש בלי לאכול כל כך הרבה. אתה תרגיש מלך אחרי זה

אני מאמין משהו כמו 14-15

• פותח/ת השרשור
אין זמן מוגדר לדייאטת דל פחמימה
אתה כבר הרבה זמן על חיטוב רגיל תנסה משהו שונה אל לא תתאכזב זה גם כמו סוג של מטרה שצריך לכבוש להחזיק חודש בלי לאכול כל כך הרבה. אתה תרגיש מלך אחרי זה

אני מאמין משהו כמו 14-15
מה אתה אומר אם אני יתן ממחר 80 גרם פחמימה למשך שבוע ואחרי זה אני יתן 40 גרם דל פחמימה ?
כי דל פחמימה יותר קריטי באחוזי שומן יותר נמוכים לא ?

אני לא דיאטן ולא כלום..... ממה שאני חושב זה בסדר

דל פחמימה זה לא קריטי באחזוי שומן נמוכן אפשר תמיד לעשות דל פחמימה אבל כן עדיף

מה אתה אומר אם אני יתן ממחר 80 גרם פחמימה למשך שבוע ואחרי זה אני יתן 40 גרם דל פחמימה ?
כי דל פחמימה יותר קריטי באחוזי שומן יותר נמוכים לא ?
אתה יכול להמשיך רגיל מבחינת פחמימות באחוז שומן הנוכחי שלך...עצה שלי תוסיף יותר אירובי ותעקוב אחרי הירידה השבועית במשקל...אל תירד בינתיים בקלוריות...
זה מה שעשיתי וזה עבד מעולה עד 10%

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך רגיל מבחינת פחמימות באחוז שומן הנוכחי שלך...עצה שלי תוסיף יותר אירובי ותעקוב אחרי הירידה השבועית במשקל...אל תירד בינתיים בקלוריות...
זה מה שעשיתי וזה עבד מעולה עד 10%
אני עושה אירובי 5 פעמים בשבוע, רבע שעה אחרי כל אימון , מתאמן 4 פעמים בשבוע
עוד חצי שעה אירובי ביום מנוחה ויום אחד בשבוע יש לי מנוחה כללית

תעלה ל30 דק אירובי 3 פעמים בשבוע/24-25 דק' 4 פעמים בשבוע...ואם הזמן תעלה את זה ל4 ו5 פעמים בשבוע(אפשרי גם אחרי אימון)
זה יראה לך קצת קשה בהתחלה,אבל ברגע ששתרגל לזה אתה תאכל אירובי בקלות.
תישקל כל שבוע ותבדוק אם יש שיפור בירידה במשקל...
אתה בערך 14-15% ככה שאתה לא רחוק מאיזור ה10%.
אני בחודש ה3 עשיתי בערך 250 דק' אירובי וזה מאד עזר לי להמשיך לרדת ומבלי להוריד באוכל.

סליחה אבל אני לא מבין מה הקטע לפתוח כל שבועיים אשכול חדש והכי מצחיק זה שאתה מעלה את אותם תמונות כל פעם ואותם חפירות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית