נק' מוניטין:
14
- 51
- 5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי לא היה לי ידע בהתחלה אבל כמו שאתה רואה מלפני 10 ימים יש שינוי משמעותי אני נהייתי מאוד קפדן וצברתי ידע ועכשיו האצתי את התהליךכל הכבוד על השינוי אבל אל תשכח אחי שאתה כבר 5 וחצי חודשים בחיטוב.. בזמן כזה אתה יכול לחטב הרבה יותר טוב תבדוק מה לא טוב בתפריט שלך ושגרת האימונים שלך ותתקן את זה ותראה שהתוצאות לא יאחרו לבוא ויותר במהרות וחוץ מזה אתה צריך להוריד את כמה קילו בודדים -3-4
ולהתחיל מסה מבוקרת
בהצלחה
הייתי עם 3 שבועות ניטרלי באמצע וגם בחודשים הראשונים לא שקלתי את האוכל לא ספרתי קלוריותשינוי יפה מאד!
לגבי מה שאמרו מעליי,אכן חיטוב ארוךךךך מדיי.
הייתי יכול לסיים את הסיפור הרבה יותר מהר עם גירעון מסודר ותוספת אירובי בהדרגה.
ענית לעצמך על השאלה למה זה לקח כל כך הרבה זמן...הייתי עם 3 שבועות ניטרלי באמצע וגם בחודשים הראשונים לא שקלתי את האוכל לא ספרתי קלוריות
עכשיו ההתקדמות מהירה אני מאמין שתוך חודש חודש וחצי זה נגמר
ירדתי 15 קילו .. סביבות 3 קילו לחודשענית לעצמך על השאלה למה זה לקח כל כך הרבה זמן...
סביר להניח שהיית בגירעון יחסית קטן.
מה היה קצב הירידה שלך במשקל כל חודש?
דל פחמימה עכשיו ?תן עכשיו חודש בדל פחמימה אמיתית של גג 40 פחמימה עם כמות חלבון של פי 2 ממשקל הגוף שלך ושומן גם בערך פי 1.5 ממשקל הגוף שלך תאמין לי תראה תוצאות שיפתיעו אותך מאוד כמובן עם אירובי.
ואז תתחיל מסה מבוקרת
מה אתה אומר אם אני יתן ממחר 80 גרם פחמימה למשך שבוע ואחרי זה אני יתן 40 גרם דל פחמימה ?אין זמן מוגדר לדייאטת דל פחמימה
אתה כבר הרבה זמן על חיטוב רגיל תנסה משהו שונה אל לא תתאכזב זה גם כמו סוג של מטרה שצריך לכבוש להחזיק חודש בלי לאכול כל כך הרבה. אתה תרגיש מלך אחרי זה
אני מאמין משהו כמו 14-15
אתה יכול להמשיך רגיל מבחינת פחמימות באחוז שומן הנוכחי שלך...עצה שלי תוסיף יותר אירובי ותעקוב אחרי הירידה השבועית במשקל...אל תירד בינתיים בקלוריות...מה אתה אומר אם אני יתן ממחר 80 גרם פחמימה למשך שבוע ואחרי זה אני יתן 40 גרם דל פחמימה ?
כי דל פחמימה יותר קריטי באחוזי שומן יותר נמוכים לא ?
אני עושה אירובי 5 פעמים בשבוע, רבע שעה אחרי כל אימון , מתאמן 4 פעמים בשבועאתה יכול להמשיך רגיל מבחינת פחמימות באחוז שומן הנוכחי שלך...עצה שלי תוסיף יותר אירובי ותעקוב אחרי הירידה השבועית במשקל...אל תירד בינתיים בקלוריות...
זה מה שעשיתי וזה עבד מעולה עד 10%
חחח העלתי עדכוןסליחה אבל אני לא מבין מה הקטע לפתוח כל שבועיים אשכול חדש והכי מצחיק זה שאתה מעלה את אותם תמונות כל פעם ואותם חפירות ?
מחזק...יש לך עד אפריל לעשות מסה או לפחות להעלות תקופה למאזן חיובי קל.תפסיק את החיטוב תתחיל מסה זה דעתי.