הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פורש מss

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
החלטתי לפרוש מss בגלל שאני לא רוצה להשמין וגם שזאת תכנית טובענית מדי בשבילי .
ואני יודע שזה תכנית טובה כנראה אני יחזור אלייה בעתיד אבל כרגע אני רוצה לעבור ממנה .
המטרה שלי זה מסה . על איזה תכנית אתם ממליצים לי? Ab/abc מהפורטל? אני מחפש תכנית פחות או יותר למסה נקייה . מאזן חיובי של 500 ככה.
תודה לעוזרים

יש לי מתאמן, לא מבורך גנטית במיוחד שעושה את התוכנית עם כמות עצומה של אירובי ומאזן נייטרלי. הבחור עשה 6:20 באלפיים ביום ראשון שתבינו באיזה כושר מדובר. בכל אופן, הוא מתקדם כל אימון כמו גדול. כרגע הוא על 95 סקוואט לחמישיות ו110 דדליפט. אכילה מסיבית היא בכלל לא הכרחית. אצל רוב האנשים הבעיות אחרות והם סתם מאשימים את התזונה. תמצא מאמן ותיצמד אליו.

יש לי מתאמן, לא מבורך גנטית במיוחד שעושה את התוכנית עם כמות עצומה של אירובי ומאזן נייטרלי. הבחור עשה 6:20 באלפיים ביום ראשון שתבינו באיזה כושר מדובר. בכל אופן, הוא מתקדם כל אימון כמו גדול. כרגע הוא על 95 סקוואט לחמישיות ו110 דדליפט. אכילה מסיבית היא בכלל לא הכרחית. אצל רוב האנשים הבעיות אחרות והם סתם מאשימים את התזונה. תמצא מאמן ותיצמד אליו.
משקלים כאלה אפשר להגיע אפילו בלי לאכול

ואני יודע שזה תכנית טובה כנראה אני יחזור אלייה בעתיד אבל כרגע אני רוצה לעבור ממנה .
המטרה שלי זה מסה . על איזה תכנית אתם ממליצים לי? Ab/abc מהפורטל? אני מחפש תכנית פחות או יותר למסה נקייה . מאזן חיובי של 500 ככה.
תודה לעוזרים
אל תאשים את התוכנית. תאשים את התזונה שלך

תודה לעוזרים
אתה לא תשמין אם תאכל כמו שצריך, ושאני אומר כמו שצריך אז אני מתכוון שכמו שהיית אוכל בתוכנית AB רגילה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תשמין אם תאכל כמו שצריך ושאני אומר כמו שצריך אני מיתכוון כמו בתכנית AB רגילה
.היתחלתי המאזן של 500 קלוריות אבל ניתקעתי אז העלתי ל700 ואני יתקע שוב ויעלה שוב וכו .. עם מאזן קלוריות חיובי של 1000 אני ישמין על בטוח.

.היתחלתי המאזן של 500 קלוריות אבל ניתקעתי אז העלתי ל700 ואני יתקע שוב ויעלה שוב וכו .. עם מאזן קלוריות חיובי של 1000 אני ישמין על בטוח.
אם נתקעת אתה יכול לעשות ריסט, לא חייב ישר לדחוף עוד אלף קלוריות.
באיזה משקלים התחלת ובאיזה משקלים נתקעת? אחרי כמה זמן?
הטכניקה שלך טובה?

אתה די מצחיק אותי, זה ידוע שבשלבים הראשונים של התוכנית, כל המתאמני "עלית" ייתקדמו מצווין, נראה אותו ממשיך להתקדם, זאת תהיה החוכמה העיקרית, ואני רוצה לראות אתזה קורה עם מאזן נייטרלי.

ה-SS היא תוכנית תובענית כי היא מתוכננת להתקדמות כל אימון לפחות בהתחלה שלה.
תוכנית פחות תובענית תהיה וכנית FBW עם תרגילים מורכבים (סקווט, דדליפט, פרס,לחיצת חזה) שדורשת התקדמות שבועית.
מצטרף להמלצה של @moo על הלינארית של ביל סטאר.

אתה די מצחיק אותי, זה ידוע שבשלבים הראשונים של התוכנית, כל המתאמני "עלית" ייתקדמו מצווין, נראה אותו ממשיך להתקדם, זאת תהיה החוכמה העיקרית, ואני רוצה לראות אתזה קורה עם מאזן נייטרלי.

הוא לא מתאמן ״עלית״. בימי הכדורסל הוא היה אתלט נוראי בצורה מחרידה. הוא פשוט צמוד לאיש מקצוע ולא עושה טעויות. וגם אם הוא יתקע בקרוב, מה שלא יקרה לדעתי, למה אנשים צריכים לאכול כמו בהמות לפני שהסקוואט שלהם שלוש ספרות?

אגב, מזל טוב על הזכייה אתמול, מאוד מרשים. וזה המקרה השלישי שיוצא לי לראות בעיניים. אני עכשיו מתחיל לאמן שחיף רציני מאוד לקראת גיבוש מטכ״ל. מעריך שסקוואט 40. הוא יהווה את המבחן הסופי למסקנות שלי.

עשיתי SS לחודשיים ועליתי במשקל גוף מ 86 ל 98. זה היה ממש מיותר מבחינת הכמות קלוריות שאכלתי.
בחיטוב (ירדתי הכל חזרה עד ל 80 קילו) ירדתי בטיפה במשקלי עבודה, אבל מבחינת יחס בין המשקלי עבודה למשקלי גוף אז התחזקתי (ירדתי 10 קילו במשקל גוף וירדתי 2.5 קילו במשקל עבודה).

אפשרי בהחלט להתחזק גם בחיטוב, אז בטח ובטח שבמסה נקייה.
וכן נתקעים תמיד! אבל זה לא אומר שחייבים להוסיף ישר קלוריות, לפעמים אתה צריך לעשות ריסט וזה מה שעוזר לך

לינאירית או תכנית במתכונת AB כשאתה מתקדם במשקל בכל אימון שני של הA/B

מסכים שבשלבים הקשים של התכנית צריך לעלות קצת באחוז שומן(לא כשהסקוואט 110) זה פשוט אומר שתתקדם לאט ייתר בשלב מאוחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית