הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה תפריט חישבתי כבר הכול צריך אותכם!

ben9478

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
חישבתי כבר הכול אני הולך להיכנס למצב של קלורי שלילי (500 קלוריות פחות ממה שאני צריך לצרוך )

אני צריך תפריט של 2000 קלוריות

וזותי כמות פחמימות,שומן,וחלבונים שאני צריך בתפריט (זה תפריט להורדת אחוזי שומן)
131.4 גרם חלבון

58.4 גרם שומן

237.2 גרם פחמימות

בבקשה שמישהו יבנה לי תתפריט אני באמת ניסיתי כמה שעות לא הצלחתי באמת שמישהו יבנה לי בבקשה

עוד פרטים עם צריך למרות שחישבתי

bmi
1859
כפול 1.2

2230 קלוריות שאני צורך בלי שום פעילות

הוסתי 350 קלורית של אימון (נגיד בערך ) ואז עשיתי פחות 500 קלוריות יצא לי 2080 קלוריות אז עיגלתי ל 2000 קלוריות

חישבתי את כמות הפחמימות חלבונים ושומנין ( כתבתי לכם למעלה )

עם צריך גיל ומשקל

1.78
73 קילו

מתאמן יום כן יום לא בחדר כושר עושה גם ריצה שמה של 15-20 דקות

התפריט צריך להיות לחיטוב בסך הכול צריך לכלול 2000 קלוריות (כבר החסרתי ת500 ) אז זה 2000 קלוריות
עם כמות הלבונים שומנים ופחמימות שאמרתי למעלה

תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!

• פותח/ת השרשור
הייתי מוריד מהפחמימות ומוסיף חלבון.

זה מה שיצא לי בחישוב אז אתה יכול בבקשה להכין לי תפריט אפילו עם יותר חלבון מה שיותר טוב אני לא מבין בזה כלום העיקר שיצא 2000 קלוריות ובזמן החיטוב לא תרד לי מסת השריר !!

זה מה שיצא לי בחישוב אז אתה יכול בבקשה להכין לי תפריט אפילו עם יותר חלבון מה שיותר טוב אני לא מבין בזה כלום העיקר שיצא 2000 קלוריות ובזמן החיטוב לא תרד לי מסת השריר !!
תכין לך לבד.. הכי טוב

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה יש פה מדריכים איך לבנות תפריט

אני יודע שיש מדריכים וגם קראתי אותם וניסיתי לבנות אבל לא הולך לי אין לי בזה מושג אני מעדיף שמישהו שמבין יעשה עם אתה לא רוצה פשוט תגיד וזהו

לא נראה לי שמישהו ישב ויבנה לך תפריט.
בכל מקרה אתה צריך להוריד פחמימה ולהוסיף שומן לפחות ל75 וחלבון ל150

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שמישהו ישב ויבנה לך תפריט.
בכל מקרה אתה צריך להוריד פחמימה ולהוסיף שומן לפחות ל75 וחלבון ל150

הבעיה שלי זה שאני לא מצליח לבנות אני לא מבין בזה שיט ומהבוקר קראתי מדריכים וגם אתמול ולא מצליח לי ...

זה או שאני מוצא מישהו שיבנה לי או שאני משלם לדאיטניתי שתיבנה לי תפריט

הבעיה שלי זה שאני לא מצליח לבנות אני לא מבין בזה שיט ומהבוקר קראתי מדריכים וגם אתמול ולא מצליח לי ...

זה או שאני מוצא מישהו שיבנה לי או שאני משלם לדאיטניתי שתיבנה לי תפריט
יש לך אתרים לבניית תפריטים, תתאמץ קצת יותר.
אם החלטת לשלם כסף יש פה באתר ייעוץ אישי

• פותח/ת השרשור
יש לך אתרים לבניית תפריטים, תתאמץ קצת יותר.
אם החלטת לשלם כסף יש פה באתר ייעוץ אישי

הלכתי לאתרים לבניית תפריטים ניסיסתי כול מיני ולא הצלחתי כי אני לא מבין בזה מה הבעיה שלך !<!< אתה לא מבין לא באלך לעזור אל תעזור

• פותח/ת השרשור
אבל זה כמות החלבונים/שומן/פחמימות שאני לא צריך עם תסתכל בגלל זה ביקשתי שמישהו יבנה לי תפריט
לבנות תפריט כמו בפירוט שאתה רוצה, לוקח כמה שעות. אני לא מאמין שמישהו יעשה את זה בשבילך בחינם.
אני ממליץ לך על היעוץ האישי באתר
בהצלחה

הבעיה שלי זה שאני לא מצליח לבנות אני לא מבין בזה
אף אחד לא יעשה את העבודה הזאת בשבילך, בין השאר מפני שהתפריט צריך להתאים למה שאתה אוהב לאכול. אבל זה באמת לא כל-כך קשה לבנות תפריט - הרבה יותר קשה לאכול לפי התפריט שהכנת.

שלבים בהכנת התפריט:

1. רשום את מה שאתה אוכל היום.

2. הזן את זה למחשבון קלוריות .

3. השווה את התוצאות שהוא נתן (סה"כ קלוריות, חלבונים, פחמימות, שומנים) עם הערכים שאתה רוצה להגיע אליהם (אלה שכתבת בהודעה הראשונה).

4. שחק עם כמויות האוכל בהתאם להפרשים שקיבלת בסעיף הקודם. אם סה"כ הקלוריות גדול מדי, תקטין את כל המנות עד שתגיע לאותן 2000 קלורוית. אם סה"כ הקלוריות קטן מדי, תגדיל את המנות. הגעת ל 2000 קלוריות? פנטסטי.

5. עכשיו תתחיל לאזן. למשל: אם יש לך פחות מדי חלבונים ויותר מדי פחמימות, תחליף איזה מאכל פחמימתי במשהו חלבוני, נניח פחות אורז ויותר בשר בצהריים, או פחות לחם ויותר ביצים בבוקר וכד'. אם יש לך פחות מדי שומן ויותר מדי פחמימות, תוריד משהו פחמימתי ותוסיף משהו שומני (אבל רק חצי כמות, כי הערך הקלורי של שומן הוא בערך פי 2 משל פחמימה). אחרי קצת משחקים כאלה אתה אמור להגיע לתפריט מאוזן שמתאים למאכלים החביבים עליך ולהרגלי האכילה שלך. לא נורא אם יש קצת סטיות מהכמויות האידיאליות, כי הכל מקורב ממילא.

6. בדוק שאין חוסרים גדולים בדברים כמו ויטמינים ומינרלים (זה עלול לקרות אם הכנת תפריט חדגוני בלי ירקות, למשל), ואם יש כאלה מן הסתם צריך להוסיף ירקות לתפריט. אתה יכול להתעלם מהערכים הקלוריים שלהם, אולי בהמשך תצטרך להתייחס לזה, אבל בתור נקודת התחלה אתה מוכן לצאת לדרך.

7. לך תחגוג את הנצחון הקטן שלך על "לא יכול, לא יודע" באיזה המבורגר 500 גרם עם צ'יפס מוגדל וליטר וחצי קולה. מחר מתחילים בדיאטה.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יעשה את העבודה הזאת בשבילך, בין השאר מפני שהתפריט צריך להתאים למה שאתה אוהב לאכול. אבל זה באמת לא כל-כך קשה לבנות תפריט - הרבה יותר קשה לאכול לפי התפריט שהכנת.

שלבים בהכנת התפריט:

1. רשום את מה שאתה אוכל היום.

2. הזן את זה למחשבון קלוריות .

3. השווה את התוצאות שהוא נתן (סה"כ קלוריות, חלבונים, פחמימות, שומנים) עם הערכים שאתה רוצה להגיע אליהם (אלה שכתבת בהודעה הראשונה).

4. שחק עם כמויות האוכל בהתאם להפרשים שקיבלת בסעיף הקודם. אם סה"כ הקלוריות גדול מדי, תקטין את כל המנות עד שתגיע לאותן 2000 קלורוית. אם סה"כ הקלוריות קטן מדי, תגדיל את המנות. הגעת ל 2000 קלוריות? פנטסטי.

5. עכשיו תתחיל לאזן. למשל: אם יש לך פחות מדי חלבונים ויותר מדי פחמימות, תחליף איזה מאכל פחמימתי במשהו חלבוני, נניח פחות אורז ויותר בשר בצהריים, או פחות לחם ויותר ביצים בבוקר וכד'. אם יש לך פחות מדי שומן ויותר מדי פחמימות, תוריד משהו פחמימתי ותוסיף משהו שומני (אבל רק חצי כמות, כי הערך הקלורי של שומן הוא בערך פי 2 משל פחמימה). אחרי קצת משחקים כאלה אתה אמור להגיע לתפריט מאוזן שמתאים למאכלים החביבים עליך ולהרגלי האכילה שלך. לא נורא אם יש קצת סטיות מהכמויות האידיאליות, כי הכל מקורב ממילא.

6. בדוק שאין חוסרים גדולים בדברים כמו ויטמינים ומינרלים (זה עלול לקרות אם הכנת תפריט חדגוני בלי ירקות, למשל), ואם יש כאלה מן הסתם צריך להוסיף ירקות לתפריט. אתה יכול להתעלם מהערכים הקלוריים שלהם, אולי בהמשך תצטרך להתייחס לזה, אבל בתור נקודת התחלה אתה מוכן לצאת לדרך.

7. לך תחגוג את הנצחון הקטן שלך על "לא יכול, לא יודע" באיזה המבורגר 500 גרם עם צ'יפס מוגדל וליטר וחצי קולה. מחר מתחילים בדיאטה.

הבעיה היא שאני אוכל מה שבאלי ..... זאת הבעיה אני יאכל כול מה שיתנו לי בתפריט תאמין לי לפחות תגידו לי למה להוריד בפחמימות ולעלות בשומן ובחלבון עם זה מה שיצא לי בחישבוים לפי המדריך??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית