במה אתם עובדים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
מעניין אותי במה כל אחד עובד והאם הוא מרוצה מהמשכורת
תודה למי שישתף

מאבטח..ולא אני לא מרוצה.
שכר הבסיס הוא סבבה אבל המזדיינים האלה עשו קומבינה ככה שאין אחוזים על משמרות לילה..:<

כמה שעות אתה עובד ביום ומה המשכורת בממוצע בחודש?
משמרות של שמונה שעת...5 משמרות בשבוע.
יש גם משמרות בסופ"ש ככה שיש גם אחוזים של סופ"ש
בגדול, אני אמור לסגור משהו כמו 5K בחודש, +-. מה שכן הבנתי מהקב"ט שאמורים להעלות לנו את המשכורות בזמן הקרוב ואולי להוסיף עוד משמרת בשבוע.

משמרות של שמונה שעת...5 משמרות בשבוע.
יש גם משמרות בסופ"ש ככה שיש גם אחוזים של סופ"ש
בגדול, אני אמור לסגור משהו כמו 5K בחודש, +-. מה שכן הבנתי מהקב"ט שאמורים להעלות לנו את המשכורות בזמן הקרוב ואולי להוסיף עוד משמרת בשבוע.
קרבי במקרה? יש המון עבודות עם אבטחה שמשלמים מחיר ממש ממש משתלם...בין 30-25 לשעה עם המון תנאים טובים.

קרבי במקרה? יש המון עבודות עם אבטחה שמשלמים מחיר ממש ממש משתלם...בין 30-25 לשעה עם המון תנאים טובים.
יאפ
מה שטוב בעבודה שלי(להבדיל מהעבודות שאתה מדבר עליהן)זה שיש לי אפשרות ללמוד. קבלת קהל מ8 בבוקר עד 3 בצהריים..ויש משמרות ערב ולילה..שזה אומר שאתה נטו לומד. הרבה עובדות ללוחמים הם גועל נפש(רכבת, נמל, מעברי גבול)מהמון סיבות.

יאפ
מה שטוב בעבודה שלי(להבדיל מהעבודות שאתה מדבר עליהן)זה שיש לי אפשרות ללמוד. קבלת קהל מ8 בבוקר עד 3 בצהריים..ויש משמרות ערב ולילה..שזה אומר שאתה נטו לומד. הרבה עובדות ללוחמים הם גועל נפש(רכבת, נמל, מעברי גבול)מהמון סיבות.
מאבטח בביטוח לאומי מרוויח המון ויש שם המון תנאים! תנסה, יש כאן משתמשת ממש נחמדה שאולי יכולה לעזור לך? @Strawberry

מאבטח בביטוח לאומי מרוויח המון ויש שם המון תנאים! תנסה, יש כאן משתמשת ממש נחמדה שאולי יכולה לעזור לך? @Strawberry
אמא שלי עובד בביטוח לאומי 😃
והקבלת קהל שם זה רצח.
חוץ מזה זה כבר קצת מאוחר..אני התחייבתי לשנה

במוקד של בנק לאומי, תחום בורסה. המשכורת טובה יחסית למה שחייל משוחרר יכול להשיג ואחלה תנאים.

יאפ

אני מאבטח בנמל עושה 32 לשעה, יש עמדות שאפשר ללמוד בהן ויש סיורים סה"כ תנאים טובים אבל יש הגבלת משמרות עד 6 בשבוע בגלל קיצוצים.
חוץ מזה יש אפשרות למשרת סטודנט ואני עושה בחודש 6.5 נטו.

עד לפני 4 חודשים עבדתי בתור מאבטח (אחמ"ש), הרווחתי 32 שקל לשעה (מאבטח קיבל 30).
(אחרי העלאת שכר האחרונה של 2 שקל לשעה שהייתה לפני שנה בערך)
5-6 משמרות בשבוע, כולל סופ"שים 8 שעות לרוב, אלא אם כן מישהו היה חולה או קיבל מילואים ואז לפעמים היה 12 שעות.
משמרת לילה היינו מקבלים שעה אחת 125%, ובשבתות וחגים 150% (4 שעות למשמרות צהריים כשהשבת/חג יוצא באמצע, 8 שעות אם כל המשמרת הייתה בחג).
המשכורת הכי גבוהה שהייתה לי הייתה 8200 ברוטו, 7100 נטו.

עריכה: זאת הייתה עבודה מועדפת.

עכשיו חותם אבטלה ומחפש עבודה לשלב לימודים תו"כ.

נערך לאחרונה:
שיעורים פרטיים לבגרות במתמטיקה, 90 לשעה. פנאן. מי שצריך יכול לפנות אליי

עובד בחברה לעמילות מכס.
המשכורת לא רעה והתנאים טובים. יש אפשרות לעבוד מהבית עם הלפטופ , יש שעות נוספות ואין מי שיחפור לך יותר מדי ( אתה דיי הבוס של עצמך )
מה שאומר שאם תפשל דמך בראשך אבל גם ההפך הוא נכון.

אחראית חדר בקרה ארצי של אגף הביטחון בביטוח לאומי 😛
לכל תפקיד יש שם מפציץ חח אבל בסה"כ אחראית על הביטחון בכלל סניפי בט"ל.. אם זה מבחינת אירועים / מפגעים / איומים / ציוד חירום ומלא שטויות והנפצות.
מרוויחה 5,800-6,000 נטו כשאני עובדת ברגיל עם קצת שעות נוספות. כשאני מרביצה שעות אפשר להגיע ליותר..
מרוצה לגמרי, עבודה סופר נוחה, גמישה, תנאים מצויינים בהסכם קיבוצי (פנסיה, קרן השתלמות, סבסוד ארוחות ונסיעות, דמי הבראה גבוהים וכו'), ושכר התחלתי טוב (30 שקל.. עוד מעט טפו טפו טפו מקבלת קידום של שתיים שלוש שקל 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית