עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שעות אתה עובד ביום ומה המשכורת בממוצע בחודש?מאבטח..ולא אני לא מרוצה.
שכר הבסיס הוא סבבה אבל המזדיינים האלה עשו קומבינה ככה שאין אחוזים על משמרות לילה..:<
משמרות של שמונה שעת...5 משמרות בשבוע.כמה שעות אתה עובד ביום ומה המשכורת בממוצע בחודש?
קרבי במקרה? יש המון עבודות עם אבטחה שמשלמים מחיר ממש ממש משתלם...בין 30-25 לשעה עם המון תנאים טובים.משמרות של שמונה שעת...5 משמרות בשבוע.
יש גם משמרות בסופ"ש ככה שיש גם אחוזים של סופ"ש
בגדול, אני אמור לסגור משהו כמו 5K בחודש, +-. מה שכן הבנתי מהקב"ט שאמורים להעלות לנו את המשכורות בזמן הקרוב ואולי להוסיף עוד משמרת בשבוע.
יאפקרבי במקרה? יש המון עבודות עם אבטחה שמשלמים מחיר ממש ממש משתלם...בין 30-25 לשעה עם המון תנאים טובים.
מאבטח בביטוח לאומי מרוויח המון ויש שם המון תנאים! תנסה, יש כאן משתמשת ממש נחמדה שאולי יכולה לעזור לך? @Strawberryיאפ
מה שטוב בעבודה שלי(להבדיל מהעבודות שאתה מדבר עליהן)זה שיש לי אפשרות ללמוד. קבלת קהל מ8 בבוקר עד 3 בצהריים..ויש משמרות ערב ולילה..שזה אומר שאתה נטו לומד. הרבה עובדות ללוחמים הם גועל נפש(רכבת, נמל, מעברי גבול)מהמון סיבות.
אמא שלי עובד בביטוח לאומי 😃מאבטח בביטוח לאומי מרוויח המון ויש שם המון תנאים! תנסה, יש כאן משתמשת ממש נחמדה שאולי יכולה לעזור לך? @Strawberry
אהה..אוקי :(אמא שלי עובד בביטוח לאומי 😃
והקבלת קהל שם זה רצח.
חוץ מזה זה כבר קצת מאוחר..אני התחייבתי לשנה
יאפ
מה שטוב בעבודה שלי(להבדיל מהעבודות שאתה מדבר עליהן)זה שיש לי אפשרות ללמוד. קבלת קהל מ8 בבוקר עד 3 בצהריים..ויש משמרות ערב ולילה..שזה אומר שאתה נטו לומד. הרבה עובדות ללוחמים הם גועל נפש(רכבת, נמל, מעברי גבול)מהמון סיבות.
עכשיו נרשמתי למעוףשיעורים פרטיים לבגרות במתמטיקה, 90 לשעה. פנאן. מי שצריך יכול לפנות אליי
שיעורים פרטיים לבגרות במתמטיקה, 90 לשעה. פנאן. מי שצריך יכול לפנות אליי
שיעורים פרטיים לבגרות במתמטיקה, 90 לשעה. פנאן. מי שצריך יכול לפנות אליי
שיעורים אחד על אחד או דרך האינטרנט?