הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל שש ארוחות ביום ומשקל שלי משחק

דביר2

משתמש מתחיל
234
18
נק' מוניטין:
81
234
18
מה אפשר לעשות עם המשקל משחק כל הזמן פעם אחד עולה ואז יורד איזה סיבה יכולה להיות?

מה אתה רציני? כל בוקר?

• פותח/ת השרשור
כן נו מה בעיה תענו לי כבר מה לעשות למה זה ככה?

כי למרות שמאוד היינו רוצים את זה, הגוף לא עובד כמו רובוט, יש הרבה דברים שמשפיעים על המשקל.
הורמונים, שעות שינה, נוזלים ועוד..כדי לקבל מושג נכון לגבי המשקל שלך אתה צריך להישקל אחת לשבוע, רצוי מאוד באותה שעה, בבוקר אחרי השירותים של הבוקר..ככה תוכל ל"צייר" את ההתקדמות שלך במשקל

• פותח/ת השרשור
גם שבדקתי כל שבוע המשקל היה משחק זה מה שאני מנסה להסביר לכם

אם המטרה שלך לעלות במסה תאכל יותר
אם המטרה שלך לרדת תאכל פחות
סוף הסיפור

תשמור על תפריט קבוע. תכניס על יום את הx קלוריות שאתה מציב לך. יש מאמרים מעולים באתר. תקרא קצת

• פותח/ת השרשור
יכול להיות מצב כזה שאני לא יצטרך לעשות חיטוב רק מסה נקייה יש כזה דבר אצל אנשים ?

הכל תלוי בך... כשעושים מסה תמיד מעלים אחוזי שומן. בדל פחמימה אתה מעלה פחות אחוזי שומן אבל בהתפתחות גם יותר איטית. קודם תבנה תפריט. תציב מטרות, תתנסה. ומשם תתקדם

אתה יכול גם לאכול 9,000 ארוחות ביום, צריך להסתכל על הסך הקלורי. האם אתה במאזן קלורי חיובי\ניטרלי\שלילי, זאת השורה התחתונה.

Back
למעלה תחתית