הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון של פגיעת חוט שדרה בקרוספיטר

yonizarkh

מנהל פורום פציעות
1,671
696
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,640
1,671
696
יכל להיות בכל אימון הנפה, בלי קשר לשיוך לקרוספיט..
מפחיד..
גם מפיגום שנופל עליך
או ערס שדופק בך לום

זה לא קשור כמעט לספורט זה פשוט נפל עליו זה נטו הוא קיבל מכה

יש איפשהו סירטון עם מלא עם סאונד?
מוזר שנפילה מכזה גובה גרמה לכל כך הרבה נזק לבן אדם מאומן....

יש איפשהו סירטון עם מלא עם סאונד?
מוזר שנפילה מכזה גובה גרמה לכל כך הרבה נזק לבן אדם מאומן....
לפי מה קבעת שהוא "מאומן"? מה אתה מגדיר כבנאדם "מאומן"?
אני חושב שכל אחד שמתחיל להתאמן צריך לדעת להיכשל.

לפי מה קבעת שהוא "מאומן"? מה אתה מגדיר כבנאדם "מאומן"?
אני חושב שכל אחד שמתחיל להתאמן צריך לדעת להיכשל.

סנאץ' של 125 ק"ג, בהחלט אדם שיודע מה הוא עושה - במקרה הזה מדובר פשוט במזל רע וחוסר תשומת לב.

אני גם אומר לאנשים שלפעמים הדבר שהכי יכול לקדם את הסקוואט שלהם זה להיכשל בכוונה בתוך הראק עם משקל קל יחסית, תורם מאוד לביטחון ולבטיחות בתרגיל - כבר ראיתי מישהו אצלנו שלא הצליח לצאת מהבור ובמקום להפיל על מוטות הבטחון הוא הוריד את שתי הידיים מהמוט ושם אותן על הווים בראק תוך כדי ניסיון למשוך את עצמו למעלה ולעשות סקוואט בלי ידיים במקביל.

סנאץ' של 125 ק"ג, בהחלט אדם שיודע מה הוא עושה - במקרה הזה מדובר פשוט במזל רע וחוסר תשומת לב.

אני גם אומר לאנשים שלפעמים הדבר שהכי יכול לקדם את הסקוואט שלהם זה להיכשל בכוונה בתוך הראק עם משקל קל יחסית, תורם מאוד לביטחון ולבטיחות בתרגיל - כבר ראיתי מישהו אצלנו שלא הצליח לצאת מהבור ובמקום להפיל על מוטות הבטחון הוא הוריד את שתי הידיים מהמוט ושם אותן על הווים בראק תוך כדי ניסיון למשוך את עצמו למעלה ולעשות סקוואט בלי ידיים במקביל.
😣
מה קרה איתו בסוף?

😣
מה קרה איתו בסוף?

מישהו יותר קרוב ממני רץ אליו ועזר לו להתרומם, אחד המאמנים היותר בסדר (היה מרים משקולות בברה"מ בצעירותו, או ככה הוא מספר) דיבר איתו ועשה לו נונונו, גם אני אמרתי לו אח"כ שלעולם הוא לא מוריד את הידיים מהמוט בלי להפיל ושהוא צריך להיכשל עם משקל קל בשביל שפעם הבאה הוא לא ילחץ ויעשה שטויות.

מאז לא ראיתי אותו נכשל, אבל אני לא חושב שהוא שמע לעצתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית