ייעוץ נודלס מקמח מלא ושאלה על חלבון

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
צהריים טובים חבר'ה..
היום לארוחת צהריים הזמנתי מלמון גראס אטריות מוקפצות מקמח מלא עם ירקות בלבד.. אולי היה קצת ביצה בפנים.. אבל בעיקרון צמחוני.
שקלתי את המנה (הזמנתי בטייק אווי) ועם הקופסא המנה שקלה 350 גרם.
כמה קלוריות אתם מעריכים שיש במנה כזאת? לא הוספתי שום רוטב מעבר למה שהם הקפיצו איתו..

ושאלה נוספת, ידעתי שבמהלך היום אני לא אגיע לסך החלבון שאני אמור להגיע אליו.. אז כשקמתי בבוקר שמתי לי בשייקר 2 כפות של פרו קומפלקס עם חלב ומעדן וניל 0 אחוז.. זה יוצא כ-70 גרם חלבון על הבוקר בארוחה.. (המשקל שלי 52)
האם זה בסדר לדחוף כמות גדולה בארוחה אחת ובשאר היום לאכול מינימום חלבון?

תודה לעונים 😃

1.אין מושג
2.תדחף כמה חלבון שאתה רוצה,זה לא משנה.

• פותח/ת השרשור
ובמידה ואכלתי את מכסת החלבון היומית שלי בארוחות הראשונות ביום.. שאר היום אני יכול לאכול רק פחמימות ושומנים טובים?

ואשמח אם מישהו יענה לי על הקלוריות בנודלס..

תאכל מה שבא לך כל עוד זה נכנס לך בערכים.
מן הסתם אם אתה כבר לא צריך חלבון אז תאכל את שאר אבות המזון

איך למען מריה הקדושה אתה חושב שמישהו יוכל לדעת כמה קלוריות יש לך במנה מלמון גראס 😣😣😣

• פותח/ת השרשור
ביקשתי הערכה פחות או יותר..
נתתי נתונים של מה המנה מכילה.. היא הכילה נודלס מקמח מלא, ירקות מוקפצים וקצת נטיפי ביצה הכל מוקפץ יחד..
המשקל הכולל שלה היה כ-300 גרם.
אם מישהו יוכל להעריך לי כמה קלוריות יש בזה.. משה תמיד מבין בדברים האלה, אני אשמח לתשובה..

• פותח/ת השרשור
אממ היה נחמד.. אבל בשבילי באמת חשוב לי לדעת..
מנה של 300 גרם כזאת בערך.. כמה קלוריות הייתם נותנים לה?

500-600.
לא ראיתי את המנה אז זאת הערכה יחסית

• פותח/ת השרשור
אין לי פה כל כך סדר בדברים..
אם משה רואה את זה אשמח לתשובות ספציפיות על השאלות ששאלתי..
משה או כל מישהו אחר שמבין בתזונה כמובן 😃

איזה שטויות הגוף לא צריך כל כך הרבה חלבון בבת אחת זה יהפוך לשומן, צריך לאכול חלבון לאורך כל היום
על סמך מה בדיוק זה יהפוך לשומן?

בקשר לערכים התזונתיים, תחשב במחשבון קלוריות כמה זה 350 גרם פסטה לאחר בישול ותוסיף בערך 100-150 קלוריות על רוטב ושאר הזבל שמכניסים שם (שמן וכו')

על סמך מה בדיוק זה יהפוך לשומן?

בקשר לערכים התזונתיים, תחשב במחשבון קלוריות כמה זה 350 גרם פסטה לאחר בישול ותוסיף בערך 100-150 קלוריות על רוטב ושאר הזבל שמכניסים שם (שמן וכו')

על סמך זה שהגוף לא יכול לספוג כל כך הרבה חלבונים בבת אחת והגוף לא יכול לאגור חלבונים אז זה נהפך לשומן :(

על סמך זה שהגוף לא יכול לספוג כל כך הרבה חלבונים בבת אחת והגוף לא יכול לאגור חלבונים אז זה נהפך לשומן :(
זה לא נכון, אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום זה דובר פה אין ספור פעמים.

אני קבוע כל יום גם בחיטוב וגם במאסה אוכל ב 2 ארוחות ביום 75 גרם פחמימות שיש בכל אחת מהם

לא נהפך לי לשומן ולא היה לי מחסור בחלבונים או שום תופעה לא קשורה מלבד זה שהניחושים שלי בלוטו רק יורדים 😵‍💫🥊

איזה שטויות הגוף לא צריך כל כך הרבה חלבון בבת אחת זה יהפוך לשומן, צריך לאכול חלבון לאורך כל היום

לפני שאתה אומר שאני מדבר שטויות,תדאג לזה שאתה לא מדבר שטויות.

זה לא נכון, אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום זה דובר פה אין ספור פעמים.

אין לי זמן להריץ חיפוש בפורום מה גם שאני יודע שזה נכון......
בוא תגיד לי אתה מה יקרה אם אני ישתה עכשיו 100 גרם WHEY שזה החלבון שנספג הכי מהר בגוף? אתה הרי יודע הגוף לא יכול לספוג 100 גרם חלבון בשעה והגוף לא יכול לאגור חלבון נכון? אז מה הגוף יעשה עם זה אם לא יהפוך את זה לשומן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית